Teraz jest 2 gru 2024, 22:03

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 126 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 25 gru 2002, 17:18 
Moderator forum

niestety....sniper nie moze tego dokonac Arcy....bardzo bym chcial ale nie moze :roll:
za to assault moze i to bez problemu...
nie wiem czemu tak zrobili ale taka prawda ze z stg abo innej broni assaulta mozna zabic pilota przez szybe a z broni o teoretycznie wiekszej sile pocisku nie mozna...

Tytuł:
PostNapisane: 25 gru 2002, 17:40 

Garet strzelaj z szybkoscia stg, napewno ktoras kula trafi :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 25 gru 2002, 18:40 

Ja Gareta w fajny sposob TKnalem na OMG... :D Wyskoczyl z B17 a ja w tym czasie bombardowalem (bylem pilotem B17 :P) i jedna bomba w locie mu spadla na glowe :D

Tytuł:
PostNapisane: 25 gru 2002, 19:32 

Mocne Reaper ja miałem podobną sytuacje chciałem przelecieć Mustangiem pod B-17 już jestem pod a tu nagle coś mnie załatwiło patrze a osoba która była w B-17 zrzucała bomby i jedna załatwiła mnie :D :D :D

Tytuł:
PostNapisane: 25 gru 2002, 20:21 
Moderator forum

Clone ty sie nie smiej bo cwicze zeby to wykonac :wink:
moze mnie do ksiegi rekordow Guinessa wezma :wink:
a z akcji z Reaperem do tej pory sie smieje...
chcialem sobie wyskoczyc i z dachu troche posnajpowac....
i tak lepsza akcje mial Koziol ktory skosil na Omaha 6ciu axisow strzalem z dziala umieszczonego na statku...
to dopiero musiala byc masakra!!

Tytuł:
PostNapisane: 25 gru 2002, 21:01 

moja kolej, ale to raczej bedzie dziwna smierc :D
lecialem se na pelnej predkosci tuz nad woda corsair'em (chodzi o maly samolot allies :wink:) i gdy spuscilem bombe to wygielo mi ogon w gore i spadlem do wody :x :arrow: nie wiem czy to byl podmuch po wybuchu bomby czy woda ktora sie rozbryzguje po wybuchu, ale to bylo dziwne :o :shock: :o
to nie byl pierwszy raz :P

Garet od kiedy ty jestes CL :roll:, bo chyba to przespalem :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 25 gru 2002, 21:01 

Grałem sobie któregoś pięknego zimowego dnia na serwerze TO jade sobie czołgiem patrze po lewej jeden gościo wznosi się w powietrze i spada bez spadochronu patrze w prawo gościu też leci i opada bez spadochronu patrze przed siebie gościo (wróg) wale z działa wznosi się w powietrze i opada bez spadochronu.

Tytuł:
PostNapisane: 25 gru 2002, 21:08 

niezle FaTaL, niezle

z innej beczki :wink::
skoro nie odzyskam mojego ogromnego tematu (przypominam KOLEJNE POSTY INFORMACYJNE (O NAS) :lol:)
to moze z tego tematu zrobimy duzy temat: >130 odpowiedzi i >1300 wyswietlen :D :P :D
skoro juz sa 52 odpowiedzi i 504 wyswietlenia

Tytuł:
PostNapisane: 25 gru 2002, 21:21 

Dobra ziperr najdłuższy temat , z innej beczki gram sobie w BF'a singiel podchodzi do kompa mój brat cioteczny 6 lat i tak z 5 min patrzy jak gram i pyta "Czemu ten pan ma takie bródne ręce ???" troche sie zmieszałem i dałem odpowiedź "Od karabinu" :D :D :D Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2002, 00:16 

:lol: ha :lol: ha :lol:
no i teraz bedziemy tak se pisac na temat najpiekniejszej smierci i nie na temat najpiekniejszej smierci (chyba ze FaTaL zabiles potem swego ciotecznego brata w BF'ie lub gdzie indziej :wink:) i w ten sposob zrobi sie duzy temat

Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2002, 01:59 

Garet napisał(a):
i tak lepsza akcje mial Koziol ktory skosil na Omaha 6ciu axisow strzalem z dziala umieszczonego na statku...
to dopiero musiala byc masakra!!

Colar na mapie Tobruk skosil 10 jednym strzalem z czolgu. Alliedom zostala jedna flaga i sie respowneli w tym samym miejscu i czasie, Colar stal przed tym bunkrem :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2002, 03:25 

no to dzisiaj byly dwie fajne akcje ktore widzialem. pierwsza to na GAzala - na lotnisku akurat jechalem pryzpadkiem w tym samym kierunku jeepikiem co startowal koles samolotem. Nagle patrze,a od przodu jakis niemiec Kübelwagenem napiera. Ten tym samolotem od razu obnizyl lot i scial wroga. Normalnie szwab nagle na ziemi lezy a samochod dalej jedzie :lol: :lol:
A druga to byla na jakims zagranicznym serwie na mapce Coral Sea. Wsiadlem do dziala ladowego i zaczalem ostrzeliwac lotniskowiec wrogow, no i jak sie tego mozna bylo spodziewac, jeden z kolesi polecial, zeby mi bombke zrzucic. Ale on lecial dokladnie od przodu na mnie i to jeszcze tak dosyc nisko. Wiec wycelowalem, wystrzelilem ...i po samolocie :lol: :lol: . juz nie bede wspominal, ze z tymi goscmi w kamikadze sie bawilismy...

Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2002, 04:10 

hehe a ja za to dzis z Titusem 3 razy w jednej grze w Kharakowie zderzylismy sie samolotami mapka taaaaaka duza a tu boom 3 razy. cos jest w tych samolotach :P pozniej Tito lecial i sie zalapal na bombki z mojej Stuki :lol: :lol: nie wiem jak on to zrobil chyba zbieral do koszyka
A z innej beczki lece Stuka na spawn point w Kharakow Hils mysle ze nie wyrobie no to sie wzbilem ale snajper axis sie wychylil no i dostal skrzydlem :wink:

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2002, 13:04 

Przedwczoraj w nocy na OMG glupie pomysly mi do glowy przychodzily no i jezdzilem Jeepem. Przejezdzalem ludzi... Przeciwnikow of course :D W pewnej chwili jade centralnie na amerykanca (bylem niemcem bo szybszy jeep :P) a ten w ostatniej chwili z bazooki mi wywalil w maske :D i sie odsunal :D Tym kims byl aNr (Sorry jak przekrecilem xywe, mam slaba pamiec i do tego te piwa takie bezalkoholowe sa :|)

Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2002, 14:39 

ja mam chyba szczęście do wraków samolotów raz mnie wrak skosił na Wake Island i raz na Iwo Jimie, a najciekawszą moją śmiercią było zejście na Market Garden na mniejszym moście stanąłem czołgiem przy lewej krawędzi i po tym jak rozprawiłem się z wrogami postanowiłem naprawić czołg nacisnąłem E wyszedłem z czołgu po czym wpadłem prosto do wody i przeczytałem "Dziadek is no more" :D

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 126 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2