Hynol napisał(a):
Znowu k..... "zamknąć temat". A może jakaś grupa osób ma ochote sobie podyskutować o takich pierdołach. Jakby to było w innym dziale to jasne że zamknąć. To że kogoś kusi aby tu zajrzeć to już sprawa takiego osobnika - pracuj nad sobą i nad pokusami, inaczej sie nie da.
Brave Hart - mam propozycje - może wszystkie twoje tematy na początku będziemy kasować? Czemu? Bo tak - nie mam ochoty czytać tematów założonych przez Brave Harta. Jak cie mierzi ten temat to go nie czytaj. Mnie też wku.... takie podejście to ortografii ale uważam że jeżeli nie jesteś w stanie udowodnić swojej racji to jesteś w błędzie.
Jeśli ogół powie, że temat jest bezsensowny proszę bardzo, możesz sobie kasować mój topic. Jeśli tak bardzo chcesz się uczyć ortografii na forum, proszę Cię bardzo... Oczywiście cofam swoją poprzednią wypowiedź, bo temat jest baaardzo ciekawy i nikt w nim nie spamuje, skąd. Uczcie się uczcie, przecież od tego jest forum... ...

...
A teraz tak na serio, Hynol, pokarz mi chociaż jeden post oprócz poprzedniego, gdy jestem za zamknięciem czyjegoś sensownego Twoim zdaniem tematu. Dla mnie bezsensem jest uczyć się poprawnej pisowni na forum, i to jeszcze forum Battlefielda. No ale jak Ci tak bardzo zależy to proszę...