KonewA napisał(a):
Co to jest forum bf'a czy cs'a ??
Okota widze ze nie jestes zwolennikiem cs'a.
Mam tylko jedno pytanie ile w niego grales, pare minut ??
Ja gralem i gram juz chyba 4 lata w niego i jakos mi sie nie znudzil
jest poprostu inna gra niz bf czy to takie dziwne??
A co do AB i WH to co w bf'e moze nie bylo ??
ano gralem w cs... i to od wersji 0.36 do.... czasu az wyszlo AAO
czemu? bo jak grasz i doistajesz kicka bo ci za dobrze szlo... albo jak wpadasz do bazy CT z bomba w lapie i slyszysz... nie rushuj... lub zemsty za postrzelenie jak ci sie gosc wpycha przed celownik... albo AH, WH...
albo glupie debile grajace z caffe i majace w d*** to czy ich zbanuja czy nie... to ze grajacy wlasnie przez ta prostote (niema barki i lodzi podwodnych...) sa jednymi z najgorszych jesli chodzi o zachowanie ludzi - kiedys caffe prowadzilem (postawilem 1 polski server q3demo ech...

)... zreszta nietylko cafe ale i na turniejach widzialem conieco...
teraz co do zdjecia... chodzi tam o zupelny brak realizmu w strzelaniu ze ze snajpy bez zooma w nic nie mona trafic a jak jest zoom to we wszystko nawet w pudelko zapalek oddalone o Km a zarazem mozna zmasakrowac przeciwnika z innej broni w czasie podskoku...
tak xena tez wiele fajnych chwil spedzilem przy CS (choc wiecej przy Action Quake2) to to co sie dzialo po wydaniu pudelkowego CS... albo po tym jak wyszedl patch dodajacy mozliwosc rozmow... zreszta napewno niejedna wiazanke slyszales pewnie sam...
potem AAO ech... i BF42... tu juz bylo super wspolpraca... zero rambo... a potem... zeszlo na psy... TK... nieumiejetnosc votowania... cheaty...