Teraz jest 18 lip 2025, 14:37

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 56 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 24 kwi 2004, 00:30 
Moderator forum

Ja pogrywam czasami w BF:V, ale dalej na miejscu #1 pozostawiłem 1942. Tak więc danego słowa nie złamałem. 8)

Tytuł:
PostNapisane: 24 kwi 2004, 00:40 
Moderator forum

_XENA_ napisał(a):
Ja pogrywam czasami w BF:V, ale dalej na miejscu #1 pozostawiłem 1942. Tak więc danego słowa nie złamałem. 8)

J/W - dużo gram w BF:V, ale classic uber alles :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 24 kwi 2004, 11:56 

Powiem tak, zdaje się że osoby które grają w BF:V mają już klapki na oczach i uważają że BF42 upadnie, nikt w niego nie będzie grał itp...

A tu jest trochę jak z Quake'm... Jasne że w II, III grafika coraz lepsza, ale miodności jedynki nie da się niczym zastąpić :-)

A w ogóle to sympatyczniej by było, gdyby panowie z EA się postarali i Vietnam był kompatybilny wstecz (stary BF pod nowym silniczkiem) ...

Ja i tak traktuje to ostatnio jak granie w jedną grę tylko na różnych mapach.

A jeśli chodzi o przerzucanie się, to myśle że dopiero jak wejdzie BF2 to scena na powrót zjednoczy się przy jednej gierce (o ile spełnione zostaną wszystkie obietnice :-) )

Leim

Tytuł:
PostNapisane: 24 kwi 2004, 13:05 

Jejku że większość ludzi gra teraz w BFV to nie znaczy że przestał podobać im sie 1942 tylko każdy chce spróbować czegoś nowego , jakiegoś urozmaicenia,według mnie gdy wyjdzie bf 2 ludzie na jakiś czas "zapomną" o vietnamie ale będą do niego chętnie powracać,

PSN id: Graqzu

Tytuł: konsola Sony
PostNapisane: 25 kwi 2004, 21:33 

Lokalizacja: miasteczko Piaseczno nieopodal Warszawy województwo Mazowieckie
przecież nowy BF będzie wydany na konsolę Sony Playstation 2 która ma 32+4video+2sound mb pamięci
konsol sprzedano 70mln i to zapewne one utrzymuja rynek gier w Japoni i USA

ciekawe czy kolejne odcinki pojawia sie na x-boxa czy na Sony PS-3 ?
bo gamecube raczej odpada (ma szybką pamieć ale tylko 40mb ) i wydaje się schodzić powoli ze sceny

szkoda że BF odchodzi od historycznych scenariuszy i staje sie powoli popularną strzelanką - no moze takie twierdzenie to przesada ale widac tendencję w tym kierunku

Tytuł:
PostNapisane: 25 kwi 2004, 22:46 

Przeciez Battlefield zawsze był tylko strzelanką. Dotychczas nie wyszła i jeszcze długo, a być moze nigdy nie wyjdzie gra, która odda prawdziwe realia wojny. A tak na marginesie z utęsknieniem czekam na Battlefield 2, ponieważ będzie moim spełnieniem w kwestii wymarzonej gry.

Tytuł:
PostNapisane: 26 kwi 2004, 09:37 

Skorpion zmień to hasełko adolfa w sygnaturze, bo długo tu na forum nie posiedzisz z tego co sie orientuje.

Tytuł:
PostNapisane: 26 kwi 2004, 10:19 

Walter Sobchak napisał(a):
Skorpion zmień to hasełko adolfa w sygnaturze, bo długo tu na forum nie posiedzisz z tego co sie orientuje.

nie przesadzaj,to jakiś cytat który nie propaguje tej ideologii,poza tym nikogo nie obraża

Tytuł:
PostNapisane: 26 kwi 2004, 10:44 

Lokalizacja: miasteczko Piaseczno nieopodal Warszawy województwo Mazowieckie
Scorpion napisał(a):
Przeciez Battlefield zawsze był tylko strzelanką. Dotychczas nie wyszła i jeszcze długo, a być moze nigdy nie wyjdzie gra, która odda prawdziwe realia wojny. A tak na marginesie z utęsknieniem czekam na Battlefield 2, ponieważ będzie moim spełnieniem w kwestii wymarzonej gry.

Jednak od UT2004 czy Quake 3 gra bardzo mocno się różni .
W stosunku do Q3 i UT oryginalne BF42' moze uchodzic za grę oparta na realich historycznych.

Oczewiście wyczyny niektórych zawodników latających przez most , pod mostem , czy super mobilnych Jeep'ów temu przecza to jednak że sie tak wyraże smaczki i w czasie wojny dochodziło zapewne do niewiarygodnych wydarzeń w które mżna uwierzyć z trudem widzac je na własne oczy.
O czołgach PzKW IV pokonujących bród pod wodą nie wspomnę faktycznie film jest zaskakujący.

Tytuł:
PostNapisane: 26 kwi 2004, 12:49 

Raczej niech na końcu niech usunie pana na AH i tyle. Jakoś sporo ludzi na scenie jest uczulona na te literki. Sam cytat nic nie znaczy ale dodaj autora a zaraz będzie zadyma.

Tytuł:
PostNapisane: 26 kwi 2004, 18:29 

Zb0y napisał(a):

Raczej niech na końcu niech usunie pana na AH i tyle. Jakoś sporo ludzi na scenie jest uczulona na te literki. Sam cytat nic nie znaczy ale dodaj autora a zaraz będzie zadyma.

ludzie, bez przesady!
równie dobrze powinno się usuwać texty stalina który zagłodził 13 mln swoich obywateli (towarzyszy?) + doprowadził do kompletnego upadku Polski.

Tytuł:
PostNapisane: 26 kwi 2004, 18:45 

W sumie to racja, ale stereotyp mówi że Hitler to najgorsze zło na świecie(nie mówie że tak nie jest) i jeśli idzie o WW2 to tylko na nim sie skupia, o takim BB jak Stalin mało kto pamięta, heh Hitler zabijał ludzi obcej narodowości,Stalin zaś nawet swojej ( wiem że był Gruzinem ale rosjan traktuje jako jego rodaków :wink: )

PSN id: Graqzu

Tytuł:
PostNapisane: 26 kwi 2004, 20:35 

ale chyba najbardziej niehumanitarnymi wydają się 'badania' Japończyków z czasów IIWŚ i później, t.j. : wpychanie swoim więźniom politycznym i amerykańcom szklanych prętów do tyłka, wycinanie im organów na żywca, aplikowanie im wąglika itd....

Tytuł:
PostNapisane: 26 kwi 2004, 23:13 

Przypominam że to jest temat o bf2 :wink:
Mnie jakoś te klimaty nie pociągają.. W dc troche grałem, ale nigdy nie było u mnie wyżej od classica.. Ciekawe co wykombinują panowie z dice :idea:

Tytuł:
PostNapisane: 28 kwi 2004, 14:49 

super.
ale kiedy to wyjdzie, w 2005?

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 56 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2