Gambit napisał(a):
Ciekawe czy twórcy FH dorównają Experience
HEhehe, chyba odwrotnie. To Experience wzoruje sie na FH

i jak narazie nie za dobrze mu to idzie. Modele pojazdow niedorobione, fizyka taka sama jak FH. Ale co spieprzyli moim zdaniem, to te spikselizowane celowniki broni. Mialo to przypominac chyba Operation Flashpoint... ale nie przypomina... Poza tym, taki celownik w takiej grze opartej na BF1942 nie za bardzo sie przydaje, gdzie walki tocza sie na bardzo bliskie dystanse... Ale to temat do glebszego wiercenia.
Gambit napisał(a):
bo z tego co narazie słyszałem to szykuje się niesamowicie profesjonalny mod...
Ten mod juz jest profesjonalny. Pomijajac niektore niedorobione modele broni, nalezy zaznaczyc, ze koderzy FH wycisneli z silnika BF1942 ostatnie poty, plus kilka ciekawych rozwiazan, ktorych brakowalo w golym BF1942.
Gambit napisał(a):
a póki co to interesuje mnie jakie sprzęty znajdziemy w FH 0.62-mam nadzieje, że dadzą jakieś niszczyciele czołgów-np JgdPanther
Wiecej niszczycieli czolgow? Ja bym sie ucieszyl gdyby dopracowali juz istniejacy sprzet i dodali w koncu Pz. III oraz poprawili biednego StuGa III B.
Gambit napisał(a):
no i zrównoważą siły Niemców na pustyni.
Po co? Mam wielka nadzieje, ze nie zrobia tego. Narazie zdania nie zmienili i sadze ze nie zmienia. Ma to byc mod historyczny, coz z tego, ze Rommel mial w Afryce w 1941r. Pz. I, Pz. II, III wczesnych wersji i krotkolufowe Pz. IV, gdy Brytyjczycy wymiatali w swoich Matildach II, a jedyna rada na ich upolowanie z ziemi bylo podprowadzenie ich na pozycje 88-mek.