Teraz jest 27 lis 2024, 16:41

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 24 mar 2003, 21:14 

Witam wszytskich fanów gier wojennych w szczególności BF.Mam pytanie bo narazie grałem sobie na lanie w BF,co potrzebuje żeby sobie spokojnie grać na necie? jakiś patch?Niestety mam pirata.
Dzięki za przeczytanie pozdrawiam.

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2003, 21:52 

Patch 1.31 i oryginał gry. Bo niestety na piracie nie pograsz. Gra jest zabezpieczona. Każdy egzemplarz posiada unikalny cd key który jest sprawdzany w momencie łączenia z serwerem. Zabezpieczone sa tez płytki cd... Tak więc jęśli podoba ci się gra to polecam kupno oryginału i dołączenie do naszej wesołej gromadki na serwerach...

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2003, 22:03 

ShaggY napisał(a):
Patch 1.31 i oryginał gry. Bo niestety na piracie nie pograsz.

-ja bym powiedzial ze na szczescie... w sumie tworcom naleza sie te pieniadze! odwalili kawal dobrej roboty.. no i jeszcze gierki nie olali tylko patche robia, mapki itp.. moze sie zbyt nie spiesza no ale starac sie staraja :)

HIC NATUS EST
Scierkens
M.D. CCC. XXIII. CALENDIS NOVEMBRIS

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2003, 22:09 

Shaggy co ty mówisz! JEST TAKI SUPER CRACK :D I JEST DOSTĘPNY W KAŻDYM SKLEPIE! Co prawda kosztuję ale pomyśl jest tam instrukcja jak zainstalować tego cracka! Jest nawet pomoc techniczna! I są dwa CD! I jest jeszcze przez nikogo nie odgadnięta tajemnica. Jest tam na odwrocie instrukcji tajemniczy biały pasek a tam cyferki! Dzięki tym cyferkom zagrasz w sieci! Więc biegnij do sklepu! Ten fenomenalny crack kosztuje z 100 zł i nazywa się Battlefield 1942 :lol::lol::lol:

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2003, 22:13 

Dowodca_Pawel napisał(a):
Ten fenomenalny crack kosztuje z 100 zł i nazywa się Battlefield 1942 :lol::lol::lol:

A nie prawda bo widzialem juz tego cracka za 99 zł :P :P :P

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2003, 22:40 

a ja na takiej stonce nawet za 50 zl :P co prawda urzwany no ale da sie pograc :wink: a za 70 mam nowitkiego :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2003, 22:55 

A wracając do piractwa. Jakiś gostek dzisaiaj na GG pytał się mnie o mó KOD do BF. Próbował mi ściemniać że tylko se chce w singlu pograć.

LUDZIE NIE DAJCIE SIĘ NA To NABRAĆ!!!!!!! BO INACZEJ STRACICIE SWOJE BF! tAK NAPRAWDE TO TEN KOD STANOWI 1/2 CENY BF-a

PostNapisane: 25 mar 2003, 00:40 

:twisted: Mozna grac na TDC internet serwku 4 bo scrackowany jest podobno:-) niesety ja wogle grac nie mogem because stary kompa za oceny pod klucza zamyka, do szafy chowa, do bagażnika ( BIEDNY )
pozdro to all

PostNapisane: 25 mar 2003, 00:57 

DeamoN.pl napisał(a):
:twisted: Mozna grac na TDC internet serwku 4 bo scrackowany jest podobno:-)

Nie scrakowany tylko sfirewallowany... I mamy nadzieje dowiedzieć się który to port należy odblokować bo NIENAWIDZIMY PIRACTWA!!!

PostNapisane: 25 mar 2003, 11:16 

dobrawek napisał(a):
Nie scrakowany tylko sfirewallowany... I mamy nadzieje dowiedzieć się który to port należy odblokować bo NIENAWIDZIMY PIRACTWA!!!

Tak, tak, dowiadujcie się, może przy okazji dowiecie się dlaczego niektórzy mają tam w 20 sekund od wejścia permamentny warning connection aka 1023 ping... no bo ja już nie mam siły :cry:

Tytuł:
PostNapisane: 25 mar 2003, 12:32 

Może sprawdz traceroutem czy po polaczeniu cos na trasie nieogranicza ciągłości transmisji.

Tytuł:
PostNapisane: 25 mar 2003, 14:29 

Sprawdzałem, nawet kiedyś z Piasecznikiem o tym gadaliśmy...
Z softu do sprawdzania serwerów mam good ping, tak samo trackując go czymkolwiek: żadnych lossów, każdego hopa przechodzi gładko.

Dopiero jak wejdę na server po chwili ping leci w górę aż staje na 1023ms (tyle pokazuje max gra, ale w rzeczywistości to jest nawet 4 sekundy). Wygląda to na ograniczenia założone/wbudowane w sam server/firewall, może provider coś tam założył, ale nie chodzi tu o rodzaj łącza, bo niektórym na SDI gra się dobrze, a mają ten sam track do serva co ja ludzie z Wrocławia, z mojej dzielnicy, z tej samej półki SDI). Nie jest to też wina ustawień kompa/OS-a, bo próbowałem w wielu ustawieniach, na czystych świerzych systemikach od w98 przez ME, w2k oraz XP. Dodam, że praktycznie jest to jedyny serwer gdzie mam takie cuda. Więc nie wiem o co tu chodzi....

mały updejcik: czasem w nocy o 01:00 lub 02:00 jeśli na serwerze są 4 - 5 osoby to problem nie występuje.... to już całkiem dziwne :(

Tytuł:
PostNapisane: 25 mar 2003, 15:09 

A próbowałeś śledzić łącznąść z serwerem kiedy już na nim jesteś i masz ping 1023?

Tytuł:
PostNapisane: 25 mar 2003, 16:09 

Tak, wtedy ode mnie jest transfer na maxa (nie wiem ile dociera do serwera), natomiast do mnie prawie nic nie dociera, jakieś cząstkowe pakiety. Oczywiście żadnych firewalli/zapór ogniowych i innych akcji nie mam. Przełączając się wtedy na inny serv wszystko jest OK.

Tytuł:
PostNapisane: 25 mar 2003, 17:35 

Więc niedługo trzeba lecieć do sklepiku :D

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2