[SPQR]Titus napisał(a):
wiechol napisał(a):
Masz racje - probowalem sie pogodzic z titkiem. Wyzwal od trolli. Czyli eliminacja, tak? Titus, robiac swoje komiksy (naprawde, bardzo elokwentne) tracisz tylko czas - ja sie i tak przejme tym tyle co nic. Wykazujesz tylko swoja glupote, co zreszta okreslil Xena w poprzednich wersjach komiksów.
Ekhm Xena mi nigdy nie powiedzial że jestem głupi moge sie mylic
Z trolami sie nie godze ile razy mam mowic ze ty kiedys byles /r w SPQR o *****
Pls zmien piaskownice
Komiksy niektorzy polubili moze nawet wiekoszosc

#1. Nawet nie znam WASZEGO pojęcia komiks. Ja znam to ogólnie używane. Tak więc nie mogłem świadomie nic opisywać - jedynie mogło mi coś niehcący wyjść.
#2 Titus - nie bluzgaj - na serwie PRGK jusz bym cie ostrzegawczo kopnął - ciesz się, że tu nie mam admina. Qultury mógłbyś się wreszcie nauczyć - takimi bezsensownymi bluzgami jedynie psujesz dobre imie szacownego SPQR.
#3. Każdy z nas (chyba) był kiedyś rekrutem. Nie wszyscy pozostali (z różnych powodów). To że ktoś się nie dostał do klanu niekoniecznie musi o nim źle świadczyć. Vegeta kiedyś nie został przyjety do dzisiejszego ejw (wtedy to chyba ONZ jeszcze było). Dostał się do PRGK-42 i 2 miesiące później zamiatał samolotem co się dało. Ci co go nie przyjeli wtedy musieli tego żałować - tak więc nigdy nic nie wiadomo.