Teraz jest 14 lip 2025, 22:52

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 39 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 5 maja 2004, 20:01 

I ty mi mówisz, że mało gram buhaaaaaaaaaaaaa - może i mało ale wiem że jak leci czy też jedzie się czymkolwiek to wystarczy wcisnąć którąkolwiek z "miejscówek" w pojeździe i już wiem z kim jade na "wycieczkę". No proszę ale to skomplikowane, no do tego stopnia że trzeba podpisy widzieć - śmieszne. Co do mapki 3D to żadko korzystam. A co do chowania się pod palmami to tam zawsze szukają piloci jak chcesz się schować przed "wiatrakiem" to poprostu leżysz w szczerym polu w trawce. Szukanie usprawiedliwień i argumentów poprostu jest bezzensu. To tak jak stara bajka z 1942 i wszechwidzących pilotów. Poprostu jedni wolą rybki a inni akwarium. Dobrze że są podzielone zdania bo inaczej byłoby nudno.

/Ja i tak bętę twierdził że brak podpisów wyrównuje szanse i podnosi atrakcję rozgrywki.

Tytuł:
PostNapisane: 5 maja 2004, 20:31 
Moderator forum

Panowie, ale o co jest ta walka? Serwerów do BF:V w Polsce jest już kilka, i jeśli komuś nie odpowiadają ustawienia na TactOps idzie grać gdzieś indziej. Skoro admini uważają, że tak jest najlepiej, a na serwerze gra często całkiem spora ilość osób, to czemu mają to wbrew woli zmieniać?

Tytuł:
PostNapisane: 5 maja 2004, 21:13 
Moderator forum

Zb0y napisał(a):
I ty mi mówisz, że mało gram buhaaaaaaaaaaaaa - może i mało ale wiem że jak leci czy też jedzie się czymkolwiek to wystarczy wcisnąć którąkolwiek z "miejscówek" w pojeździe i już wiem z kim jade na "wycieczkę". No proszę ale to skomplikowane, no do tego stopnia że trzeba podpisy widzieć - śmieszne. Co do mapki 3D to żadko korzystam. A co do chowania się pod palmami to tam zawsze szukają piloci jak chcesz się schować przed "wiatrakiem" to poprostu leżysz w szczerym polu w trawce. Szukanie usprawiedliwień i argumentów poprostu jest bezzensu. To tak jak stara bajka z 1942 i wszechwidzących pilotów. Poprostu jedni wolą rybki a inni akwarium. Dobrze że są podzielone zdania bo inaczej byłoby nudno.

/Ja i tak bętę twierdził że brak podpisów wyrównuje szanse i podnosi atrakcję rozgrywki.

tak ja ci mowie bo nic nie czaisz z teamplaya i rozumujesz tylko z pozycji pojedynczego gracza, trzeba wiedziec PRZED zabraniem sie razem gdzie kto jest i skad go zabrac nie mowiac juz o wspieraniu go potem w czasie walki,

a tak w ogole to buddy list pokazuje ciagle jeden kolor, mogliby wreszcie wprowadzic wiecej kolorow do buddy zeby bylo wiadomo kto jest kto

Tytuł:
PostNapisane: 5 maja 2004, 21:33 

Zb0y napisał(a):

jak sie czepiamy to do konca.. taaaa... w szczerym polu w trawie.. zajebista oslona.. na pewno nie przed "wiatrakami". trawa g**** daje.. z powietrza widac cie rownie dobrze jakbys lezal na asfalcie (nawet najlepszym w europie :lol: ) aha.. i ja ci radze zebys lepiej sie chowal pod palmami.. to uatrakcyjni rozgrywke i da ci wieksze szanse na przezycie :)

HIC NATUS EST
Scierkens
M.D. CCC. XXIII. CALENDIS NOVEMBRIS

Tytuł:
PostNapisane: 6 maja 2004, 08:12 

Hmmm ciekawe do czego służy TS, hmm pewnie do plotkowania ... A co do wylegiwaniu się pod palmami to może ja mam takiego pecha że częściej tam mnie wiatraki wyjmują niż w szczerym polu w taką tam sobie trawką. A tak na marginesie, Holman, TS + 2xF2 i jakoś nigdy nie miałem problemów zeby mnie ktoś z moich zabrał. No ale trzeba mieć kogoś w teamie kto rozumie po polsku na TS i jeszcze wiedział co to "funkcyjne" w grze.
Jesteście śmieszni. Jak już pisałem, jak się nie ... to i krzywe drzewa przeszkadzają.

Tytuł:
PostNapisane: 6 maja 2004, 08:24 
Moderator forum

Zb0y napisał(a):
A tak na marginesie, Holman, TS + 2xF2 i jakoś nigdy nie miałem problemów zeby mnie ktoś z moich zabrał. No ale trzeba mieć kogoś w teamie kto rozumie po polsku na TS i jeszcze wiedział co to "funkcyjne" w grze.
Jesteście śmieszni. Jak już pisałem, jak się nie ... to i krzywe drzewa przeszkadzają.

pewnie nie mamy nikogo takiego kto rozumie i dlatego mamy piate miejsce w CB, do tego czitujemy i skanujemy krzaki w poszukiwaniu wroga, brak ksywek spowodowal ze nie damy rady grac na TO bo tluczemy za malo fragow

no ale ja ci tu pisze o planowaniu taktycznym nawet na poziomie zaladunku do heli a ty mi piszesz jakies bzdury o rozumieniu po polsku, to skonczmy juz lepiej

Tytuł:
PostNapisane: 6 maja 2004, 10:01 

Jak już przestaniecie sie kłócić to może ustalimy jakieś wspólne stanowisko i pogadamy z adminami tact ops. Ja jestem za przywróceniem nazw graczy.

Tytuł:
PostNapisane: 6 maja 2004, 10:16 

BishoP napisał(a):
Jak już przestaniecie sie kłócić to może ustalimy jakieś wspólne stanowisko i pogadamy z adminami tact ops. Ja jestem za przywróceniem nazw graczy.

Być sobie możesz a podpisy prawdopodobnie nie wrócą.

Tytuł:
PostNapisane: 6 maja 2004, 10:18 

Zboy: no to zazdroszcze :) tezbym chcial byc niewidoczny w szczerym polu :)
a wracajac do tematu.. czyli TacOpsa.. mi wlasciwie nie przeszkadza brak tagow... mozna sie niezle skampic :D

HIC NATUS EST
Scierkens
M.D. CCC. XXIII. CALENDIS NOVEMBRIS

Tytuł:
PostNapisane: 6 maja 2004, 10:20 
Moderator forum

Pan Szmata napisał(a):
wracajac do tematu.. czyli TacOpsa.. mi wlasciwie nie przeszkadza brak tagow... mozna sie niezle skampic :D

Dokładnie :) BadBoysSniperTeam reaktywacja :) Chłopcy z M60-SniperRifle odapadają w przedbiegach ;)

Tytuł:
PostNapisane: 6 maja 2004, 10:28 

Holman napisał(a):
pewnie nie mamy nikogo takiego kto rozumie i dlatego mamy piate miejsce w CB, do tego czitujemy i skanujemy krzaki w poszukiwaniu wroga, brak ksywek spowodowal ze nie damy rady grac na TO bo tluczemy za malo fragow

no ale ja ci tu pisze o planowaniu taktycznym nawet na poziomie zaladunku do heli a ty mi piszesz jakies bzdury o rozumieniu po polsku, to skonczmy juz lepiej

Teraz to się popłakałem. Taktyka załadunku do helikoptera :shock:, a co wsiadacie falangą czy żółwiem :D. Chwilami mam wrażenie, że gra staje się waszym realnym życiem.
Nigdzie nie pisałem, że na wspomagaczach macie to swoje któreś tam w CB. A co do taktyki to moim zdaniem jeżeli jest dobrze opracowana to żadne podpisy czy mapki 3D nie są potrzebne bo każdy wie gdzie ma ruszać tyłek i jak poinformować innych o tym czy innym. A na TS można dużo więcej niż wielu graczom się wydaje. Ale to inna bajka. Nic, szkoda czasu na gadanie. Trochę więcej realizmu w grze i już co niektórzy "wymiatacze" robią pod siebie. Eh taki life.

Tytuł:
PostNapisane: 6 maja 2004, 10:31 

yacub napisał(a):
Pan Szmata napisał(a):
wracajac do tematu.. czyli TacOpsa.. mi wlasciwie nie przeszkadza brak tagow... mozna sie niezle skampic :D

Dokładnie :) BadBoysSniperTeam reaktywacja :) Chłopcy z M60-SniperRifle odapadają w przedbiegach ;)

I o to właśnie chodzi nareszcze profesja snjpera ma jakieś znaczenie bo dotychczas to poprostu było bzdurą biegać z czymś co ma same wady a okazywało się że byle lama z M60 wymiata na "granicy cienia".

Tytuł:
PostNapisane: 6 maja 2004, 10:34 

Pan Szmata napisał(a):
Zboy: no to zazdroszcze :) tezbym chcial byc niewidoczny w szczerym polu :)
a wracajac do tematu.. czyli TacOpsa.. mi wlasciwie nie przeszkadza brak tagow... mozna sie niezle skampic :D

Nie mówię tu o leżeniu "na plaży" tylko w tej trawce "po kolanka". Naprawdę ciężko cię wypatrzeć w czymś takim i niepotrzeba palmy żeby się dobrze schować. Znaczenie ma też którego "skina" wybrałeś na kampe. Niektóre są bardziej widoczne z "lotu" ale za to z ziemi cięższe do skojarzenia.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 39 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2