Holman napisał(a):
Maniek A. napisał(a):
Poza tym kto nawiazal do tego teamtu? Holman? No tak znowu ejw... tylko jemu przyszlo do glowy, zeby cos takiego zrobic, dlaczego? Powiedzcie mi tylko co zescie sie tak przyczepili? .
1. ja nie nawiazalem do tego tematu tylko go zalozylem, to jest spora roznica semantyczna
2. a moze tylko ja mialem odwage glosno powiedziec to co spora czesc ludzi po cichu mysli ale boja sie albo nie chca tego powiedziec?
3. odpowiedz jest prosta: sam sie podkladasz to sie ktos czepia, ile mozna czytac/sluchac o tym kto jest najlepszy i w ogole...porzygac sie mozna
4. przestan traktowac to co sie pisze w necie albo na forum jakby od tego mialo zalezec twoje zycie...to tylko gra - to tylko forum...
Ile razy zes to uslyszal? Ja widzialem tylko 2 razy zeby bylo napisane pod commentsami na forum i raz jak marcin napisal ze przechodze na vietnam to wszystko, boze juz nie moge, nie wiedzialem ze to jest tak duzo. Ty nawet nie wiesz co mowisz czlowieku. Gdzie ci sie podkladam? Pisze na forum topic "Maniek vel Nazin najlepszy ass na swiecie" ? Jestes zalosny juz powoli, powiem teraz jeden z waszych(ejwow) textow gdzie w prawie kazdym topicu jest "scisnij dupe".
Jak to tylko gra to po co piszesz? Po co sie czepiasz? Jak chcesz sie z kogos posmiac to idz sie posmiac do swoicj kolegow ejwow, nie znasz mnie to po co takie texty?
Teraz naprawde koncze z debilem juz nie bede dyskutowac, bo juz nie moge czytac co on pisze.