Teraz jest 23 lut 2025, 16:41

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 112 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 27 mar 2003, 13:49 

Misiek_Blacha napisał(a):
Podczas rozgrywki w trybie rozgrywki jednoosobowej wciśnij klawisz „~” aby otworzyć konsolę. Następnie wpisz jeden z poniższych kodów:

Misiek Ty jestes z innej bajki , wez ... (opusc) to forum prosze i poszukaj jakiegos na podobnym poziomie.

Tytuł:
PostNapisane: 27 mar 2003, 13:55 

ShaggY napisał(a):
www poświęconej chaetom multiplayer do battlefield 1942 do wersji 1.31. ściągnełem na próbe 3 z kilkunastu możliwych wersji. (od razu zanzaczam, że nigdy nie czitowałem i nie czituje a to co zrobiłem robie tylko dla udowodnienia sobie samemu i wszystkim niedowiarkom, że takie cos istnieje).

prawda szegi, ja podobnie uciekalem od cs bo nie po to mam internet zeby grac z botami:)
Ale skoro poruszyles temat cheatow, ja nie traktuje grania ambicjonalnie(za wyjatkiem homm3 bo tam troche trzeba myslec;)) wiec rowniez nie posilkuje sie programami, albo mi FPP lezy(czyt celowanie jest intuicyjne jak dla mnie q2 i bf1942, rozumiem fizyke gry).dobra ale nie o tym.
Napisales ze czity na tej stronie sa do wersji 1.31 nie wiem czy byly do wczesniejszych, ale to spowodowalo ze postanowilem sobie przyjrzec sie bardziej naszym meczom (=ONZ=) w CB, a dokladniej mowiac przegranym. z naszego 6W streak i wskoczeniu na 14 chyba miejsce wchodzi na rynek patch 1.31 (news na bf1942 jest datowany na 7 marca) od tej pory przegrywamy (w ciagu 4 dni, 6 od daty wypuszczneia 1.31) 3 mecze, troche dziwne. Fakt faktem, ze klany ktore graly z nami wczesniej zrywaly w pupe dosc konkretnie. Niczeog nie sugeruje, nikogo nie oskarzam, takze jakiekolwiek zarzuty co do moej osoby oraz mysli, ktore tu spisalem bedzie calkowicie bezpodstawne.
poza tym, czy nie jest dziwne ze tak malo komentarzy i wburzenia sprawa czitow wywolala? Cos jest nie tak panowie,
ShaggY napisał(a):

Tak więc podsumowując, od dziś nie można ufać nikomu, i praktycznie rozgrywanie meczy przez internet mija się z celem, jedyne wiarygodne rozgrywki to lan, gdzie jest sędzia i ma się bezpośredni kontakt z przeciwnikiem. Dopóki nie wyjdzie jakiś antycheat (choć jest to wojna z wiatrakami) życie zwykłych uczciwych graczy i klanów jest bardzo utrudnione.

ja bym poszedl dalej i powiedzial ze na dzien dzisiejszy nie ma sensu grac meczow przez internet. i podtrzymuje mysli napisana w komentarzach, ze fajnie by bylo sie sprawdzic w LANie na jakiejs imprezie.
AMEN

ps. chcialem rowniez napisac, ze jestem jednostka niezalezna, a fakt mojej przynaleznosci do klanu =ONZ= nie oznacza, iz moje zdanie i moja opinia, jest opinia i zdaniem klanu =ONZ=. wiec moja prosba, don't blame =ONZ=, jesli musicie fakajcie mnie. Senkju.

Tytuł:
PostNapisane: 27 mar 2003, 14:09 

Misiek_Blacha napisał(a):
Podczas rozgrywki w trybie rozgrywki jednoosobowej wciśnij klawisz „~” aby otworzyć konsolę. Następnie wpisz jeden z poniższych kodów:

Mikolaj byl dawno :wink: ale sadze ze tutaj moze nadal dawac ruzgi (bany) :) jestem za :!:

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 27 mar 2003, 14:20 

Shaggy: Nie napisalem ze koles nie czitowal, napisalem ze nie mozna niczego wykluczyc.

Blade Pussy: n!faculty gralo z wami pierwszy mecz w CB, ok. Ale poza tym grali wczesniej w 3 innnych ligach, wszedzie porwadza i sa najlepszym klanem w niemczech a co za tym idzie musza byc naprawde bdb, szczegolnie ze tamtejsza scena jest X razy wieksza od naszej i gdyby najlepszy klan tam czitowal to by sie to wydalo baardzo szybciutko. W dodtaku jest to klan z tradycjami z innych gier.

Siena: mam nadzieje ze nie mowisz o przegranej z nami :wink:

Nie chce byc przez nikogo zle zrozumiany, czity sa obecne na bank, ale powoli widze zdazamy do czegos takiego ze po kazdej porazce bedzie pisane ze czitowali. Roznica poziomow graczy jest i byla, pamietajcie o tym.

Tytuł:
PostNapisane: 27 mar 2003, 14:37 

Cougar napisał(a):
Shaggy: Nie napisalem ze koles nie czitowal, napisalem ze nie mozna niczego wykluczyc.

Nie miałem tego na mysli, chodziło mi o to, zeby nie pokazały sie kolejne wypowiedzi w stylu CO TY WIESZ PRZECIEZ TAK SIĘ DA...

A Siena napewno nie podejżewał DAK tym bardziej, ze wasza gra to od poczatku w cb była dobra, dobraliscie sobie odpowiednia taktyke z tym staliningradem i to pozwala wam na ostre łupanie przeciwnika. On wspomniał o klanach które dostawały ostro i nagle zrobiły się hiper mocne.

Róznica w grze i poziomie graczy oczywiscie jest i będzie, ale problem czitowania jest obecny i niestety przez to własnie będzie dochodzic do nieporozumień, mam nadzieje, ze jak najmniejszych. Pozatym wieże i jestem pewien, że liderzy Polskich klanów nie dopuszczaja i nie dopuszcza do tego aby ktoś z ich ekipy czitował, poprostu wierzę nadal w uczciwośc naszej malutkiej sceny bf. Co do zagraniczniaków to przestałem juz im ufać, oni zawsze byli ze wszystkim do przodu niz polska, także z nieuczciwym graniem...

Tytuł:
PostNapisane: 27 mar 2003, 14:57 

problem z chitam będzie zawsze. Nie ufaj nikomu. Ja często iwdze naserwerach polskich jak polscy gracze czitują. Jest to wpieniające ale trzeba to ignorować. bo pozstaje miła świadowmość że niee ważne ak bardzo ktośczituje i tak beez czitów z nami prawdziwymi graczami se nie poradzi.

Tytuł:
PostNapisane: 27 mar 2003, 15:09 

Znajac juz opieszalosc DICE zaryzykuje stwierdzenie ze zadnego PunkBustera to tu sie nie doczekamy. Co innego gdyby wypuscili SDK ;/

Tytuł:
PostNapisane: 27 mar 2003, 15:34 

Cougar napisał(a):
Znajac juz opieszalosc DICE zaryzykuje stwierdzenie ze zadnego PunkBustera to tu sie nie doczekamy. Co innego gdyby wypuscili SDK ;/

Zgadzam się z tym, jeżeli tak doskonale suportowana gra jak np COUNTER-STRIKE (oficjalne antyczity + antyczity stworzone przez samych graczy obydwa często uaktualniane) walczy do dziś z nowymi czitami są już nawet do wersji 1.6 która nie wyszła oficjalnie i jest w fazie testów. To znając prędkość reakcji DICE i EA możemy spokojnie zapomnieć o czymś oficjalnym i prędzej doczekamy się jakiegoś ANTY CZITA od twórców modów, którzy doskonale poznali silnik gry.

Tytuł:
PostNapisane: 27 mar 2003, 16:11 

Cougar napisał(a):

Siena: mam nadzieje ze nie mowisz o przegranej z nami :wink:

Nie Cougar nie mam tego na mysli, to co sie wtedy stalo juz zostalo rozpatrzone i omowione i kazdy z nas wie co bylo zle. Nie moja wina ze jestescie cyborgami;0))
Cougar napisał(a):

Nie chce byc przez nikogo zle zrozumiany, czity sa obecne na bank, ale powoli widze zdazamy do czegos takiego ze po kazdej porazce bedzie pisane ze czitowali. Roznica poziomow graczy jest i byla, pamietajcie o tym.

Widzisz, wlasnie o to nam chodzi z szegim. Jest cholernie zal, ze odchodzi pewien etap, w ktorym nawet mysl nie przemknela przez glowe, iz ktos mogl czitowac, ze po przegranym meczu moglismy sobie powiedziec "coz, byli lepsi". teraz nie mamy tej pewnosci i po przegranym meczu, nawet jesli uwazaasz inaczej, zawsze bedzie pojawiala watpliwosc czy faktycznie byli lepsi a my bylismy gorsi czy ktos im pomagal.
Co do antyczita jak czytalismy w newsach, juz jest cos robione.oby dzialalo.

Ostatnio edytowano 27 mar 2003, 16:34 przez siena, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 27 mar 2003, 16:18 

PIRO[poland] napisał(a):
problem z chitam będzie zawsze. Nie ufaj nikomu. Ja często iwdze naserwerach polskich jak polscy gracze czitują. Jest to wpieniające ale trzeba to ignorować.

-nie nalezy ignorowac tylko wypi***c takiego ch*** z serwera :D hehe Dlatego wlasnie przydaloby sie tak troche wiecej adminow...

HIC NATUS EST
Scierkens
M.D. CCC. XXIII. CALENDIS NOVEMBRIS

Tytuł:
PostNapisane: 27 mar 2003, 16:25 
Moderator forum

Jesli mozna a propos tych kolesi z 515 :
Jestem poczatkujacym czolgista...co prawda jush mi calkiem niezle idzie ale uczylem sie dluuugo i wiem kiedy ktos ma skilla a kiedy nie...
To co robilismy z ich panzerniakami na BotB i poznbiej jedna runde na Battleaxe wygladalo jak walka [=ONZ=] Milosza (nasz najlepszy panzerniak) ze mna kiedy zaczynalem sie uczyc....i nagle ta akcja z wespa + zniszczenie naszych wszystkich czolgow w ulaku sekundy i wygrana do zera...moze i mieli taktyke lepsza uzyli sztuczi agicznej z wespa ale reszta? trafianie headshotow za kazdym razem z czolgu i takie tam?? =-> Ja mysle tak - chlopcy przegrywali wlaczyli cheaty na jedna runde odrobili punkty i wylaczyli....takie moje zdanie...
Jestem na te scenie baaaardzo dugo....mialem nadzieje ze nie dojdzie do czegos takiego ale niestety widocznie na kazda gre musi przyjsc czas...

Tytuł:
PostNapisane: 27 mar 2003, 16:33 

co do meczu ONZ z 515 braliscie od nich screeny :?:

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 27 mar 2003, 16:39 

blade_hunter napisał(a):
co do meczu ONZ z 515 braliscie od nich screeny :?:

przeciez to nic nie da:) jakby demka mozna bylo nagrywac to co innego, DICE nie pomyslalo do konca :)
co do Pana Szmaty, to nie trzeba admina zeby wyrzucic gracza z serwera. player.voteKick albo game.voteplayerkick (cos w ted desen nie pamietam) z tym ze nikt nigdy(przynajmniej ja nie zauwazylem) po apelu "wyrzucmy gracza xxx wpiszcie w konsoli >>to i to<<" zareagowal. tu sie tyczy glownie TK'owcow, bo jedyne co mnie do tej pory denerwowalo to TK

Tytuł:
PostNapisane: 27 mar 2003, 16:42 

dokladnie... nikt nie reaguje.. zdaje sie ze teraz wystarczy kick i id gracza ( a id sie komenda lp zdobywa)

HIC NATUS EST
Scierkens
M.D. CCC. XXIII. CALENDIS NOVEMBRIS

Tytuł:
PostNapisane: 27 mar 2003, 16:44 

Jedna uwaga co do:

Istnieje też wersja tego cheata do broni pancernej, więc nasza lufa czołgu nie majta się po wystrzale jak oszalała.

Tak naprawdę to nie pomaga, a wręcz przeszkadza w walce czołgów na bliską odległość. Dzięki bujającej się lufie można w gąsienice przycelować.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 112 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2