Teraz jest 28 lis 2024, 13:24

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 74 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 14 maja 2004, 16:08 

Spadaj śmieciu zarypany :twisted: :twisted: ja bym ci rzygną tak że by cię stara do końca życia z procy karmiła jełopie jeden won z forum i wogóle z netu !!! PATAFIANIE

Tytuł:
PostNapisane: 14 maja 2004, 17:50 
Moderator forum

Panowie - naprawde zamknijcie ten temat - po co czytać takie gówna. Nikomu to niepotrzebne. Tylko nerwowo się od razu robi. A najlpepiej to usuńcie go w całości.

Tytuł:
PostNapisane: 14 maja 2004, 18:03 
Moderator forum

Ekhem:

NIE KARMIĆ TROLLA

To już nudne jest. Zamknijcie topic.

Tytuł:
PostNapisane: 14 maja 2004, 18:29 

Słuchaj kiero. Wszyscy wtracili juz swoje trzy grosze na temat piratow, ale ja wpypowiem sie na inny temat. Mam 14 lat. Nie chce chwalic sie wysoka srednia, czy tez moimi sukcesami w nauce. Nie bede sie tez chwalil w jaki sposob znam angielski. Powiem Ci (psiza z duzej litery, bo mam nadzieje, ze moze beda z ciebie ludzie :roll: ), ze nie oceniaj ludzi po wieku np. 13 latek moze byc madrzejszy od 16 latka, choc biologicznie nie jest bardziej dojrzalszy.

@Che Guevara - mam nadzieje, ze to byla forma zartu. Wszsycy pieprza na Okote, ze usuwa, a jak go nie ma, to od razu domagaja sie usuniecia postów. :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 14 maja 2004, 18:39 

Jakubass,ale ty jesteś śmieszny.Stanął ci jak sobie troche poprzeklinałes?
Od razu widać,ze jesteś z jakiejś wsi i pewnie jesteś jakimś dresem.

EST_PL - mówiłeś przecież,że tu nikt nie przeklina:) chyba sie lekko pomyliłeś.

Wiechol - ja nikogo po wieku nie oceniałe.O co Ci chodzi?

Jak was to wszystko wnerwia-to nie piszcie,bo to wy tylko piszecie.
Najlepiej skończcie pieprzyć głupoty i zamknijcie ten temat.
Narqa :lol: :D :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 14 maja 2004, 18:53 

Kiera napisał(a):
Jakubass,ale ty jesteś śmieszny.Stanął ci jak sobie troche poprzeklinałes?
Od razu widać,ze jesteś z jakiejś wsi i pewnie jesteś jakimś dresem.

EST_PL - mówiłeś przecież,że tu nikt nie przeklina:) chyba sie lekko pomyliłeś.

Wiechol - ja nikogo po wieku nie oceniałe.O co Ci chodzi?

Jak was to wszystko wnerwia-to nie piszcie,bo to wy tylko piszecie.
Najlepiej skończcie pieprzyć głupoty i zamknijcie ten temat.
Narqa :lol: :D :lol:

Z tego co tu widze to ty najbardziej pieprzysz głupoty.......................
A swoją drogą..........ktoś powinien zamkinąć temat

Tytuł:
PostNapisane: 14 maja 2004, 19:02 

jazzik zdziwilbys sie jaka srednia wieku jest na tym forum, a co do ciebie Kiera skoro masz internet to i na gre za 40 zl cie stac wiec nie pitol glupo tylko rusz dupe i do sklepu.

Tytuł:
PostNapisane: 14 maja 2004, 19:04 

Przecież już napisalem,że to nie dla mnie!
Kumpel chciał,bo ma gre bez seriala-debil.
A niektórzy z was zachowują się jak dzikusy. :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 14 maja 2004, 19:09 

jazzik napisał(a):
poza trawiennymi klopotami mecza mnie tacy ludzi waszego pokroju, którzy strugają nie wiadomo kogo na forum mając po 13 lat i zarzucają glupie teksty zamoiast czlowiekowi konkretnie powiedziec od razu o co chodzi.
Gdyby wasze mamy wiedzialy na co marnuja pieniadze oplacajac internet to by wam obciely tygodniowy limit czekolady i cieplego mleka

wiesz co, jestes zupełnie żalosny. Myślisz że co? że jak masz pare lat więcej od 13 to jestes super mądry i przewyższasz wszystkich młodszych? Tak, mam 13 lat ale jak na ciebie patrze to myśle że pomimo wieku to ty jestes o wiele głupszy, twoj sposób myślenia jest totalnie żałosny. Takie **********nie że jak masz pirata i nie płacisz za uczciwą prace to jestes lepszy bos zaoszczedzil... wiesz co i co z tego ze mozesz sobie pograc na jakis pirackich serwerach z innymi lamami... nigdy nie doświadczysz tego co my legalni nabywcy... nidgy nie dowiesz sie co to grac z ludzmi na poziomie... nie dowiesz jak to sie gra w klanie...gadajac przez TS...nie poczujesz prawdziwego smaku zwycięstwa... nie doswiadczysz największego piękna tej gry: teamplay!... grajac z jakimis chamami ktorzy tylko na siebie bluzgaja nigdy nie zrobisz jakiejs super akcji!! :x

ps. wkurzyl mnie niedorozwój 8) :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 14 maja 2004, 19:24 

[/quote]Tak, mam 13 lat ale jak na ciebie patrze to myśle że pomimo wieku to ty jestes o wiele głupszy
Cytuj:

A gdzie Ty go widziałes???

Tytuł:
PostNapisane: 14 maja 2004, 19:34 

nie czepiaj sie słów itp. bo to oznacza ze straciles juz jakies sensowne argumety! i naucz sie wreszcie cytowac!

Tytuł:
PostNapisane: 14 maja 2004, 19:38 
Moderator forum

Kiera - pomimo wysokiego stopnia obraźliwości wypowiedzi Jakubasa nie zawierała ona słów uznawanych jednoznacznie za tzw. bluzgi. Takowe wprowadził do tego wątku ten kołek, który się tu za tobą wstawił. Dopiero Pioterr przed chwilą zaczął bluzgać. A może ty niekoniecznie kumasz, co czytasz ? Wszak reguł forum też nie zauważyłeś/nie zrozumiałeś. Z mojej strony EOT.

Podpis nieczytelny...

Tytuł:
PostNapisane: 14 maja 2004, 19:50 

LOL
człowieku mam ci udowodnic ze kupilem bfa nawet możesz przykjechac do mnie przy okazji dostaniesz wierdziel od dresów[sojusznycy skejtów w białym]i pokaże ci moj paragon i pudełko z grą a paragon ci wsadze w dupe i ci każe go zjeść później bo cie mama nie wychowała bądz wychowuje bo jej współczuje ze ma takiego syna co ma zespół downa i parkinskona włącznie.spadaj z tad bo naprwde umyj dupe bo aż tu w białymstoku śmierdzi zdechłą kaczką bo nie widziałes nigdy wanny bądz prysznica a co dopiero mydła ty pedale co cie gołąb *mama zabroniła mi przeklinać* w nogę

btw ja mam 15 lat i wiem co to byc 13 latkiem bo sam miałem tyle lat co inni tu bo ty chyba masz z 9 lat i nawet nie umiesz pisać z sensem

btw2 to sie tyczy jazzika

dziekuje pańtstu dobranoc

Ostatnio edytowano 14 maja 2004, 19:56 przez Tołdi, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 14 maja 2004, 19:54 

Tołdi napisał(a):
LOL
człowieku mam ci udowodnic ze kupilem bfa nawet możesz przykjechac do mnie przy okazji dostaniesz wierdziel od dresów[sojusznycy skejtów w białym]i pokaże ci moj paragon i pudełko z grą a paragon ci wsadze w dupe i ci każe go zjeść później bo cie mama nie wychowała bądz wychowuje bo jej współczuje ze ma takiego syna co ma zespół downa i parkinskona włącznie.spadaj z tad bo naprwde umyj dupe bo aż tu w białymstoku śmierdzi zdechłą kaczką bo nie widziałes nigdy wanny bądz prysznica a co dopiero mydła ty pedale co cie gołąb *mama zabroniła mi przeklinać* w nogę

btw ja mam 15 lat i wiem co to byc 13 latkiem bo sam miałem tyle lat co inni tu bo ty chyba masz z 9 lat i nawet nie umiesz pisać z sensem
dziekuje pańtstu dobranoc

mam wrazenie ze ten post bedzie zaraz usuniety :lol: :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 14 maja 2004, 19:57 

no ja też mam takie przeczucie

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 74 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2