Teraz jest 21 kwi 2025, 05:40

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 52 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 16 maja 2004, 00:32 

Eh? Punk rock??? Bloody shit! Post punk rulezzz! Yeah! :D Można jeździć na wszystkim bez spodni na baranie jaja! :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 16 maja 2004, 00:42 
Moderator forum

Reasumując: Topic beznadziejny :P

Best Sport: Windsurfing przy 8B :]

Best Music: ciężkie brzmienia ;)

Tytuł:
PostNapisane: 16 maja 2004, 00:45 

NosekzKoszalina napisał(a):
Gorefest napisał(a):
Nie każdy może być prawdziwym skacikiem jak Nosek :(

Gorefest nie chcialem tego powiedzec, źle mnie zrozumiałeś, tylko nie lubie ludzi którzy łażą po mieście w rozciągniętych spodniach i mówią o sobie, że są ziomalami. A poza tym nie jestem skatem. Ten blog nieche działć.
a widziałes go chociaz raz na oczy? Nie? no to sie nie udzielaj
btw. yacub jak windsurfing to gadaj z moim domowym aloha men na ktorego wołam ojciec:)
[/quote]

Tytuł:
PostNapisane: 16 maja 2004, 01:07 

Wpadłem na chwilkę, bo się Eurowizja skończyła :D
LUKASS666 czy jak ci tam - wielce jestem ciekaw, jakich ty kapelek słuchasz, skoro taki z ciebie wielbiciel skate-punka??
I pytanie do Wypoora - czy Cool Kids of Death to właśnie postpunk jest?
(nie jestem na bieżąco tzn. straciłem orientację, gdzieś w epoce emo-core'u)

Tytuł:
PostNapisane: 16 maja 2004, 02:34 
Moderator forum

A moja mieć takie pytanie... Czy jeśli was jak raz temat nie interesuje, to musicie od razu gościowi nawrzucać do pieca ? A nie można tego po prostu pominąć ? Przecież tu się przewijają różne i nie związane z tematem BF wątki - a to pingwiny na wakacjach, Metallica, fantasy, ksiązki, muzyka, żeby tylko o jednej stronie wspomnieć. To czemu nie ma być miejsca dla deskorolki ? To Hyde Park podobno jest ! Ode mnie w każdym razie pozdro dla Lukasa. Na desce nie jeżdżę, ale powodzenia...

Podpis nieczytelny...

Tytuł:
PostNapisane: 16 maja 2004, 09:14 

yacub napisał(a):
Best Music: ciężkie brzmienia ;)

Rammstein i spolka ???
Tez to lubie :twisted:
a co do sportu to uwielbiam plywac

Tytuł:
PostNapisane: 16 maja 2004, 09:59 

EST_PL napisał(a):
A moja mieć takie pytanie... Czy jeśli was jak raz temat nie interesuje, to musicie od razu gościowi nawrzucać do pieca ? A nie można tego po prostu pominąć ? Przecież tu się przewijają różne i nie związane z tematem BF wątki - a to pingwiny na wakacjach, Metallica, fantasy, ksiązki, muzyka, żeby tylko o jednej stronie wspomnieć. To czemu nie ma być miejsca dla deskorolki ? To Hyde Park podobno jest ! Ode mnie w każdym razie pozdro dla Lukasa. Na desce nie jeżdżę, ale powodzenia...

Zgadzam się! Ja szczeze mowiac mam w dupie wszsytkie subkultury, a to wszsytko dzieki dzieciakom - założy spodnie Fubu kupione za 80 zł, włączy sobie jeden utwór Mezo i myśli, ze jest super skate, ekstra ziomal, czai baze itp. Tylko, że jak Tzeentch napisze cos o metalice, to wszystko ok. Jak ktos inny o Sean Paulu to tez ok. Ale czy gosc nie moze napisac o hula hopie :lol: i zareklamowac swego bloga? To forum jest mało tolerancyjne, a słyszałem, Yacub, ze coś ostatnio narzekałes...

Tytuł:
PostNapisane: 16 maja 2004, 12:29 

wiechol napisał(a):
Zgadzam się! Ja szczeze mowiac mam w dupie wszsytkie subkultury, a to wszsytko dzieki dzieciakom - założy spodnie Fubu kupione za 80 zł, włączy sobie jeden utwór Mezo i myśli, ze jest super skate, ekstra ziomal, czai baze itp.

Nie no elo wiechol nie każdy dzieciak może być taki yo ziom jak ty :(

Tytuł:
PostNapisane: 16 maja 2004, 12:33 

Jezus dzieciak chciał się pochwalić blogiem ,a wy odrazu na niego.
Niech się dzieciak bawi :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 16 maja 2004, 12:36 

Gorefest napisał(a):
wiechol napisał(a):
Zgadzam się! Ja szczeze mowiac mam w dupie wszsytkie subkultury, a to wszsytko dzieki dzieciakom - założy spodnie Fubu kupione za 80 zł, włączy sobie jeden utwór Mezo i myśli, ze jest super skate, ekstra ziomal, czai baze itp.

Joł, joł, joł! Ziomal, ty sie na lajtowym zyciu nie znasz! Wez, ziomek na podworku sobie pekasy zapuscił, czaisz baze?! Wyglada jak jews, normalnie, kumasz, no nie?! Teraz ide sie pobawic moim spintopem, bierz decka i idziemy do skateshopu tracki wymienic - a jak!

Tytuł:
PostNapisane: 16 maja 2004, 13:21 

wiechol napisał(a):
Zgadzam się! Ja szczeze mowiac mam w dupie wszsytkie subkultury, a to wszsytko dzieki dzieciakom - założy spodnie Fubu kupione za 80 zł, włączy sobie jeden utwór Mezo i myśli, ze jest super skate, ekstra ziomal, czai baze itp. Tylko, że jak Tzeentch napisze cos o metalice, to wszystko ok. Jak ktos inny o Sean Paulu to tez ok. Ale czy gosc nie moze napisac o hula hopie :lol: i zareklamowac swego bloga? To forum jest mało tolerancyjne, a słyszałem, Yacub, ze coś ostatnio narzekałes...

I tak kiedyś każdy hhowiec z tego wyrośnie, bo podobno z wiekiem człowiek się robi mądrzejszy (ale nie zawsze w Polsce).
PS:
Rammstein rulz!
Up the Irons!

UPDATE:
Teraz zobaczyłem tego bloga i powiem, że nieźle dopracowałeś :)

Tytuł:
PostNapisane: 16 maja 2004, 13:38 

wiechol napisał(a):
Gorefest napisał(a):
wiechol napisał(a):

Joł, joł, joł! Ziomal, ty sie na lajtowym zyciu nie znasz! Wez, ziomek na podworku sobie pekasy zapuscił, czaisz baze?! Wyglada jak jews, normalnie, kumasz, no nie?! Teraz ide sie pobawic moim spintopem, bierz decka i idziemy do skateshopu tracki wymienic - a jak!

Hmmm chapaj dzide :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 16 maja 2004, 13:39 
Moderator forum

wiechol napisał(a):
słyszałem, Yacub, ze coś ostatnio narzekałes...

Ta, że pomimo karmienia Cię tym wszystkim jeszcze żyjesz. Chociaż wczoraj na serwerze Twoja śmiertelność była całkiem spora :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 16 maja 2004, 14:45 

yacub napisał(a):
wiechol napisał(a):
słyszałem, Yacub, ze coś ostatnio narzekałes...

Ta, że pomimo karmienia Cię tym wszystkim jeszcze żyjesz. Chociaż wczoraj na serwerze Twoja śmiertelność była całkiem spora :lol:

Mam twardy pancerz :wink: . A wczoraj smiertelnosc byla duza, bo chyba wiesz, jak dlugo nie gralem :P

Tytuł:
PostNapisane: 16 maja 2004, 15:00 

Tak Winkle CKOD to polski post punk, jest w miare, ale i tak szwedzki wymiata najlepiej (The Hives, T(I)NC). :D Tolerancja na forum bf.pl.... buhahahahahaha! :lol: Nie, żebym ja tam coś miał ku twórcy tego topic'a, ale jamerykański skate punk jest dosyć uciążliwy dla ucha, taki popik. ;)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 52 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2