Teraz jest 4 kwi 2025, 20:47

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 31 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 11 maja 2004, 16:21 
Moderator forum

no dobra bAd :D ale jeszcze się nie poddaję.

Ralphick a co ma piernik do wiatraka :D powiedz mi jaka jest różnica pomiędzy grą w trybie single z 10 botami a z 32 botami ? zastanów się i przemyśl to bo jest tylko jedna odpowiedź i tylko jedna odpowiedz mnie zadowoli i pozwoli udowodnić ze te trolle jaskiniowe powyżej :wink: są nimi rzeczywiście a nowi gracze tacy jak Ty, czasem zasługują na to żeby z nimi normalnie porozmawiać.

Cytuj:
a to maks jest tam gdzie sobie staty nabijasz ?

eeeee nie Kal El :) ten na którym biłem statsy to się dla mnie skończył :D dostałem na nim ....... BANA :D

W niedzielę Vegecie, Qkilowi, Jenkinsowi i mnie nudziło się, siedzieliśmy na tym servie przez 3 h. Przez 3 h zajmując na przemian 1, 2, 3 i 4 miejsce. W końcu jakiś "bocik" rzucił hasłem że jesteśmy cziterami, 10 s później wylecieliśmy z serva - postaram się go znaleźć w EYE i dam namiar bo co ciekawe był to angielski server klanowy.

Tytuł:
PostNapisane: 11 maja 2004, 17:56 

Moze to ten: b33f.co.uk - [7DS] BF:V.|62ms|82.136.22.101:15567?

Bo mnie z tego pogonili, jak jeszcze gralem w bfv.

Tytuł:
PostNapisane: 11 maja 2004, 18:11 

Co to ma wspolnego z Clanbase?
prosze o zamkniecie topiku. idzcie sobie spamowac na hyde park czy coś. dziękuję.

Tytuł:
PostNapisane: 11 maja 2004, 18:17 

Zamknij sam, jestes wkoncu site admin :wink: .

Tytuł:
PostNapisane: 11 maja 2004, 18:43 
Moderator forum

kriz przenieś do Ogólnych i tyle

Tytuł: Macie racje
PostNapisane: 12 maja 2004, 17:15 

szukajcie a znajdziecie. Szukałem i znalazłem gram teraz na Polkich serwerach wam bardzo dziękuje i mam nowinek z http://www.wp.pl

"Pierwsze Dedykowane przez EA polskie serwery do Battlefield 1942 i Vietnam w sieci Aster!
Materiały prasowe; środa, 12 maja 2004

Electronic Arts Polska oraz ASTER, operator telewizji kablowej mają przyjemność zakomunikować zarówno fanom serii Battlefield jak i wszystkim Graczom o stworzeniu dedykowanych serwerów do gier Battlefield Vietnam oraz Battlefield 1942. Oficjalny start nastąpił dzisiaj, tj. 11 maja 2004 r. o godzinie 15:00. „Pomysł stworzenia dedykowanych serwerów do Battlefield Vietnam oraz Battlefield 1942 narodził się już dawno, będąc naturalną odpowiedzią na potrzeby Graczy. Electronic Arts szukało Partnera, który byłby w stanie sprostać wymaganiom gry, tworząc dogodne warunki dla rozgrywki sieciowej. Miło nam, że takim partnerem okazała się być firma ASTER. Wreszcie udało się stworzyć odpowiednie miejsce dla wirtualnych potyczek. Mamy nadzieję, że nasz wspólny projekt będzie wspaniałym prezentem dla wszystkich fanów serii Battlefield” – powiedział Grzegorz Pocztarski zarządzający relacjami z Konsumentami w Electronic Arts Polska.
Poniżej można zapoznać się z konfiguracją maszyny oraz parametrami łącza, wykorzystywanego do obsługi serwera.

Konfiguracja serwera:
Procesor INTEL 2 XEON, 3 GHz
Pamięć operacyjna 4GB RAM

Dostęp do serwerów odpowiednio:
Battlefield Vietnam
IP 212.76.32.54
Nazwa: games4.aster.pl, kondor.aster.pl
Port 15567
Battlefield 1942
IP 212.76.32.54
Port 14567
Parametry łącza:
Łącze 1Gb świat/Polska

Od dzisiejszego dnia powyższe serwery otrzymują status „Dedykowanych przez Electronic Arts serwerów w Polsce” w sieci ASTER. Mamy nadzieję, że z dnia na dzień wzrośnie liczba użytkowników serwera, a seria Battlefield zyska sobie miano najpopularniejszej w swoim gatunku."

Tytuł: Re: Macie racje
PostNapisane: 12 maja 2004, 18:25 

Ralphick napisał(a):
szukajcie a znajdziecie. Szukałem i znalazłem gram teraz na Polkich serwerach wam bardzo dziękuje i mam nowinek z http://www.wp.pl

"Pierwsze Dedykowane przez EA polskie serwery do Battlefield 1942 i Vietnam w sieci Aster!
Materiały prasowe; środa, 12 maja 2004

Electronic Arts Polska oraz ASTER, operator telewizji kablowej mają przyjemność zakomunikować zarówno fanom serii Battlefield jak i wszystkim Graczom o stworzeniu dedykowanych serwerów do gier Battlefield Vietnam oraz Battlefield 1942. Oficjalny start nastąpił dzisiaj, tj. 11 maja 2004 r. o godzinie 15:00. „Pomysł stworzenia dedykowanych serwerów do Battlefield Vietnam oraz Battlefield 1942 narodził się już dawno, będąc naturalną odpowiedzią na potrzeby Graczy. Electronic Arts szukało Partnera, który byłby w stanie sprostać wymaganiom gry, tworząc dogodne warunki dla rozgrywki sieciowej. Miło nam, że takim partnerem okazała się być firma ASTER. Wreszcie udało się stworzyć odpowiednie miejsce dla wirtualnych potyczek. Mamy nadzieję, że nasz wspólny projekt będzie wspaniałym prezentem dla wszystkich fanów serii Battlefield” – powiedział Grzegorz Pocztarski zarządzający relacjami z Konsumentami w Electronic Arts Polska.
Poniżej można zapoznać się z konfiguracją maszyny oraz parametrami łącza, wykorzystywanego do obsługi serwera.

Konfiguracja serwera:
Procesor INTEL 2 XEON, 3 GHz
Pamięć operacyjna 4GB RAM

Dostęp do serwerów odpowiednio:
Battlefield Vietnam
IP 212.76.32.54
Port 15567
Battlefield 1942
IP 212.76.32.54
Port 14567
Parametry łącza:
Łącze 1Gb świat/Polska

Od dzisiejszego dnia powyższe serwery otrzymują status „Dedykowanych przez Electronic Arts serwerów w Polsce” w sieci ASTER. Mamy nadzieję, że z dnia na dzień wzrośnie liczba użytkowników serwera, a seria Battlefield zyska sobie miano najpopularniejszej w swoim gatunku."

te, z ktorego drzewa spadles? :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 12 maja 2004, 20:35 
Moderator forum

OKI teraz się poddaję, sezon na trolle uważam za otwarty :D

Tytuł:
PostNapisane: 12 maja 2004, 22:48 

My tez Tobie dziekujemy :!: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 13 maja 2004, 08:46 

Hehe.. wiedzialem, ze tak bedzie :D

Admini, to co, przenosimy?

Tytuł:
PostNapisane: 18 maja 2004, 07:32 

Resocjalizacja nie udana :)

Temat przeniesiony na ogólny.

Tytuł:
PostNapisane: 18 maja 2004, 08:10 

ralphik czy jakoś tak o tych serwerach mozna było sie dowiedzieć ok 2 tyg temu . BYŁEŚ W STANIE HIBERNACJI ? (sry za caps)

Tytuł:
PostNapisane: 18 maja 2004, 10:19 

Dajcie już chłopakowi spokój. Jakiś wyjątkowo męczący nie jest. Chciałby dobrze, a jak wychodzi to juz inna sprawa.... (z info o servie też chciał dobrze). Nikogo nie obrażał, a wy po nim tak jedziecie. W ten sposób moze juz w tak młodym wieku nabrać złych nawyków i generalnie "źle nasiąknąć".
Robicie istną fabrykę trolli.

---- Take it easy ---- (and fuck allllll the cheaters)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 31 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2