Teraz jest 28 lis 2024, 13:33

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2004, 15:49 

Cash napisał(a):
Jezus :? ludzie :? czytam to forum od paru dni a wy się w kazdym temacie kłócicie!
PEACE!! =]

My tu prowadzimy ostre polemiki na różne tematy. Mówimy co nas "gryzie i boli" prosto z mostu, bez owijania w bawełne. :D

Tytuł: Re: Cheaty
PostNapisane: 15 maja 2004, 15:59 

roker napisał(a):
Gram sobie i patrze ze koles który jest pierwszy to chyba cheatuje . Niewiedzialem co zrobic . Nie zabardzo sie orjentuje w ych wszystkich Cheatach . Czy moze mi ktos podac link do opisowych części tych porąbanych Cheatow ?

Hmmmmm.... LOL :roll:
Ja juz nic nie rozumiem... :? Przecierz gosciu wcale nie musi cheatowac.
Znam wielu graczy nie tylko z polski ktorzy sa tzw ''wymiataczami'' i widac ich czasami np w rankingu bftracks-a
BTW: 1. Jak dalej bedziesz sadzil takie tematy to lepiej sie wyloguj na dluzszy czas
2. Jak sobie chcesz pocheatowac to pograj z botami i sie podniecaj swoimi statsami
3. wpisz sie jeszcze do rankingu w ogolnym forum do tematu ''troll MAJA'' 8)

PostNapisane: 15 maja 2004, 16:00 

roker napisał(a):
Gram sobie i patrze ze koles który jest pierwszy to chyba cheatuje . Niewiedzialem co zrobic . Nie zabardzo sie orjentuje w ych wszystkich Cheatach . Czy moze mi ktos podac link do opisowych części tych porąbanych Cheatow ?

Hmmmmm.... LOL :roll:
Ja juz nic nie rozumiem... :? Przecierz gosciu wcale nie musi cheatowac.
Znam wielu graczy nie tylko z polski ktorzy sa tzw ''wymiataczami'' i widac ich czasami np w rankingu bftracks-a
BTW: 1. Jak dalej bedziesz sadzil takie tematy to lepiej sie wyloguj na dluzszy czas
2. Jak sobie chcesz pocheatowac to pograj z botami i sie podniecaj swoimi statsami
3. wpisz sie jeszcze do rankingu w ogolnym forum do tematu ''troll MAJA'' 8)

PostNapisane: 15 maja 2004, 16:00 

:arrow: Prosze o zablokowanie tematu 8)

Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2004, 16:12 

Choq ty też możesz być trollem Maja 8) Piszesz 3 posty pod rząd w tym 2 takie same :D

Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2004, 16:26 

ASEMBL napisał(a):
Choq ty też możesz być trollem Maja 8) Piszesz 3 posty pod rząd w tym 2 takie same :D

Bo po napisaniu postu nie chcial mi strony odpalic i musialem odswiezyc strone :roll: I bez takich tekstow prosze........ :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2004, 17:56 

ASEMBL napisał(a):

Te dwa posty są dla ludzi którzy chcą przemyśleć głebie jesgo wypowiedzi i przeczytać ją dwa razy. :D :lol:

PostNapisane: 18 maja 2004, 09:20 

roker napisał(a):

Wnioskuję z twojej wypowiedzi co następuje - każdy pierwszy z niesamowitym wynikiem to cheater, ewentualnie każdy lepszy odemnie to cheater ( to potraktuj jako żart ) .....

Najbardziej boli i bolało mnie to w innych grach również że człowiek taki jak ty czyli nie mający pojecia o cheatach ( ja też nie mam i się nie odzywam) potrafi podczas gry zepsuć klimat i zacząć wyzywać graczy przez co grać się nie chce i łapy opadają.....

TAKA RADA : POSTARAJ SIĘ ZNALEŹĆ W GRZE TO CO CIE CIESZY I NIE ZWRACAJ UWAGI INNYM GRACZOM --- jeżeli grasz tylko bo interesuje cię wynik to zrób chociaż tyle i się nie odzywaj bardzo Cię proszę

DZIĘKI TAKIM WYPOWIEDZIOM I LUDZIOM KTÓRZY POTRAFILI GRE ZAMIENIĆ W KANAŁ IRC PRZESTALEM GRAC W CS-a - a to taka fajna gra była

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2