Taaak, team kille są niewątpliwie wkurzające

jest ich baaaardzo duzo (zwlaszcza na zachodnich serweach FFA). Dowiedzialem sie niedawno ze na Asterze TK jest ustawiony na -6 (mozna rozwalic 3 gosci z druzyny)... ale po co to pizszę? Podam konkretne sytuacje:
1. Wsiadam sobie do phantoma i oblatuje cala mape. Rozwalam 2 MiG-i, patzre, a w dole jest Mi-8, no to odruchowo naciskam spust, i dwie rkiety kierowane poszły. Ale zamiast leciec prosto w Mi to zawracają i trafiaja w Chinooka z 4 osobami na pokładzie... Efekt?
2. Lece sobie Hueyem Gunship tez na Asterze. W dole widzę UAZ-a, strzelam, bo myslę że to wróg i potrojny TK zaliczony
3. Lece Hueyem Transport (jako pilot), nikogo nie wiozę. Nagle przywala we mnie drugi Huey (rozwalony; uciekal do bazy przed Mi). I co tym razem? Podwójny TK
I co? Moze te TK byly specjalnie? Rozumiem - moglem wlaczyc mapke 3D, ale gra jest tak ustawina, ze po kazdym respawnie ją włącza

(to odpowiedz dla Demeda czy_jakos_tak)... Ale za 1 i 2 dostalem kicka (wyjscie z gry, polaczenie, wczytanie mapki - 3-4 min w plecy w zaleznosci od szybkosci kompa i przeklinie na caly glos). W przypadku nr 3 mialem jeszcze jedna szanse, ale to mozna zaltwic nawet przez kompletny przypadek...
Wniosek? Team Kille sa nieuniknione, a serwery powinny wywalac kille od 5 w zwyz
P.S. Demend - niezly snajper z ciebie (i kamper

) Oczywiscie zartowalem
P.S. 2 Sorry za bledy, ale pisalem to dosc szybko i nie cyztalem, wiec wybaczcie
P.S. 3 ZANIM WEJDZIECIE NA SERWER I ZACZNIECIE LATAC SMIGLOWCAMI NAUCZCIE SIE LATAC NA _L_A_N_I_E_, BO KOMENTARZE PO ROZWALENIU PELNEGO CHINOOKA TYPU "DOPIERO SIE UCZĘ" SĄ <<<WKURZAJĄCE>>>