Teraz jest 4 kwi 2025, 20:49

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 169 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 24 maja 2004, 21:28 

SUB-COMMANDER KAL`EL napisał(a):
salimus napisał(a):
moze ktos zaslyszal jakies moze przecieki co do terminu pacza do pacza ? :twisted:

o 22 wejdz dzis na server astra'a to ci powiem
o shit nie mozesz, jak mi przykro :lol:

rotfl :lol:
Spoko salim wejdę pod twoim nickiem i Ci na forum przekażę co powiedział 8)

Tytuł:
PostNapisane: 24 maja 2004, 21:34 

Witam!
Tak czytam ten watek od pewnego czasu i widze, ze duzo osob narzeka na plynnosc gry w 1.01. Dziwna sprawa, ja na moim rzechu amd 1800+, 256 ram pc-266, radeonie 9100 @ 270/270 gram sobie plynnie w 800x600x32 @ 72 graphics na high, geometry i textury na medium. Bez cieni i swiatel. Mam jakies 50-70 fps. Dodatkowo pykam sobie z wlaczonym firewallem i antyvirem. Gram na omegach 2.5.44 i ten patch znacznie poprawil dzialanie gry u mnie bo w 1.0 to w 800x600x16 @ 85 byly klopoty z normalna gra na medium. A jesli chodzi o inne zmiany w patchu to dobrze, ze podzielili m60 i law'a chociaz m14 tez nie jest takie zle i jak sie umie grac to i tym mozna zrobic niezla rzeznie. Mogliby by i to jeszcze jakos rozdzielic, no ale jak juz tak dali to niech tak zostanie ;].

Tytuł:
PostNapisane: 24 maja 2004, 22:13 
Moderator forum

No i jest jeszcze druga strona medalu - już trzeci desperat do mnie na GG uderzał co by mu dać cracka do 1.01 :). Jeden nawet starał się CD-Key wycyganić - że on tylko do testu potrzebujei na necie grać nie będzie :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 24 maja 2004, 22:59 

SUB-COMMANDER KAL`EL napisał(a):
salimus napisał(a):
moze ktos zaslyszal jakies moze przecieki co do terminu pacza do pacza ? :twisted:

o 22 wejdz dzis na server astra'a to ci powiem
o shit nie mozesz, jak mi przykro :lol:

moge moge, tylko po tym paczu moze:
1. disconnectnac mnie :evil:
2. wywalic do windowsa :?:
3. zostalac zalany warningami connections problem :shock:
wiec nie wiem czy zdaze uslyszec info...

A poza tymi malymi wadami calkiem zajebiscie im wyszedl pacz :D

Tytuł:
PostNapisane: 24 maja 2004, 23:15 

boby7[PL] napisał(a):
Na szybciutko.
1. Grałem kilka godzinek na 1.01. Nie wywala. Jeden dziwny disconnect.

No i wykrakałem. Dzisiaj ni z gruchy ni z pitruchy dwa razy wywaliło mnie na desktop. Takich numerków z beefkiem to ja jeszcze nie miałem :cry:

Tytuł:
PostNapisane: 25 maja 2004, 07:20 
Moderator forum

Hmmm pogralem wczoraj pierwszy raz z patchem, na Asterze. Pierwsze wrazenia - serwer lekko zlagowany ;) ale za to wreszcie w tej grze widac znaczenie skilla... M60- bye bye and don't come back... Gra jest teraz przyjemnoscia, a nie wkur*aniem sie na ciagle giniecie na spawnie. Mogliby tylko zrobic cos z tymi kamerami... :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 25 maja 2004, 09:03 

No to ja mam pytanko, może ktoś się zetknął z czymś podobnym:
Otóż po zainstalowaniu patcha na komputerz w domu i w pracy ;-) co powien czas gra jakby się zawieszała na kilka sekund. Nie wiem czy to jest lag czy patch?

Być może istotne jest to , że w domu mam łacze radiowe a w pracy po kablu idzie (1 Mb/s), no i w domu cześciej się BF:V ''zawiesza'' - co jest wk*** zwłaszcza w walce face to face, gdy juz prawie sie wykańcza przeciwnika - a tu zwis..:-(

Tytuł:
PostNapisane: 25 maja 2004, 11:58 

Dopiero wczoraj dane mi było ściągnąć, zainstalować i przetestować.
Na EAUKach, bo jak żeście się do ASTERA dorwali, to ciągle full, a na Bartka jakoś mnie nie ciągnie... ;)
A piszę, nie żeby się pochwalić, że też mam patcha, tylko żeby małą wskazówkę dotyczącą disconnectów wrzucić - nie wiem na ile to się ze sobą wiąże, ale wczoraj początkowo też mnie wyrzuciło ze trzy razy z serwera (do Windowsa od razu ;) ), a po ostatnim razie jeszcze się komunikat pokazał, że jakieś problemy z ddhelpem miał... A więc poszedłem po rozum do głowy i nadinstalowałem z płytki jeszcze raz DirectX.
Od tego czasu grałem jeszcze ze dwie godzinki i ani razu mnie nie wywaliło... Więc może, przynajmniej u niektórych z Was, to też nie kwestia disconnecta tylko, ale w ogóle padu gry.
Spróbujcie, zaszkodzić nie zaszkodzi...

Tytuł:
PostNapisane: 25 maja 2004, 12:36 

Mi sie paczyk bardzo spdobał przynajmniej Ak-47 i M16 zyskały na wartości noi płynnośc poprawiona cool :lol:

W następnym podejsciu powinni troche gunnera z hueya uciszyc bo to ze w 2 sekundy zdejmuje Mi8 to jest niezła parodia :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 25 maja 2004, 13:10 

heh tak jak czytam wypowiedzi na temat plynnosci bfv to jakos mi sie nie chce wiezyc....... ludzie z radeonami 9800 ( pro xt) i geforsami ( 5700-5900) graja w ta gre na srednich detalach .......... ja na geforcie 3Ti200@Ti500 gram w 1024x762x32 w midium..... na karcie ponad 3 letniej mam wydajnosc porownywalna do topowych modeli ATI i NVIDI !! (fx5600 wiem ze jest badziewny bo testowalem ale myslalem ze te kary maja lepsza wydajnosc ) jezeli tak to swiadczy o tym jak nvidia robila karty 3 lata temu i teraz..... wiele do przodu sie nie posunela:/

no trzeba przyznac ze czasami mi przycina ale to sporadycznie i nie przeszkadza w grze ( bardziej wnerwiaja lagi ale to czalkiem inna bajka :DD)

Tytuł:
PostNapisane: 25 maja 2004, 13:43 
Moderator forum

Buu napisał(a):
heh tak jak czytam wypowiedzi na temat plynnosci bfv to jakos mi sie nie chce wiezyc....... ludzie z radeonami 9800 ( pro xt) i geforsami ( 5700-5900) graja w ta gre na srednich detalach .......... ja na geforcie 3Ti200@Ti500 gram w 1024x762x32 w midium..... na karcie ponad 3 letniej mam wydajnosc porownywalna do topowych modeli ATI i NVIDI !! (fx5600 wiem ze jest badziewny bo testowalem ale myslalem ze te kary maja lepsza wydajnosc ) jezeli tak to swiadczy o tym jak nvidia robila karty 3 lata temu i teraz..... wiele do przodu sie nie posunela:/

no trzeba przyznac ze czasami mi przycina ale to sporadycznie i nie przeszkadza w grze ( bardziej wnerwiaja lagi ale to czalkiem inna bajka :DD)

mylisz sie, jak ktos nie umie skonfigurowac kompa to rzeczywiscie ma slaba wydajnosc, ja na 9800XT gram 1280x960x32 na wszystkim na maxa, moglbym na 1600x1200 ale monitor mam tylko 19, moglbym tez z z pprzynajmniej AAx4 i anizo 8 ale w BF takie fajerwerki rozmywaja grafe i literki komunikatow

Tytuł:
PostNapisane: 25 maja 2004, 14:06 

konfig konfigiem ale na takie karty chyba nie kupuja debije ? co pierwszy raz widza kompa bo takim to sprzedawca wpycha 4mx lub 5200 raczej taki sprzet maja ludzie ktorzy troche sie znaja tzn umia wgrac sterowniki do karty.................

Tytuł:
PostNapisane: 25 maja 2004, 14:28 
Moderator forum

Buu napisał(a):
konfig konfigiem ale na takie karty chyba nie kupuja debije ? co pierwszy raz widza kompa bo takim to sprzedawca wpycha 4mx lub 5200 raczej taki sprzet maja ludzie ktorzy troche sie znaja tzn umia wgrac sterowniki do karty.................

ze co ? co to za belkot...teraz juz napisz to po polsku

Tytuł:
PostNapisane: 25 maja 2004, 14:45 

a ktore slowo bylo dla ciebie za trudne?? ( wiem powinno byc umieja a nie umia )

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 169 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2