SUB-COMMANDER KAL`EL napisał(a):
Drogi bobusiu nie tedy droga jest. Server stoi od niedawna i jest jeszcze w fazie testów i jest na dobrej drodze żeby było wszystko ok
Drogi Sub-Commandusiu!
Nie wiem dokąd prowadzi Cię Twoja droga. Moja prowadzi do linku, w którym między innymi możemy przeczytać:
EA Polska napisał(a):
Oficjalny start nastąpił dzisiaj, tj. 11 maja 2004 r. o godzinie 15:00
Rozumiem, że teraz czas na testy. Jakie to nasze... Jakże ojczyźniane. Powiedziałbym nawet, że patriotyczne! Przecinamy wstęgę, a później asfalcik do wymiany, bo go ktoś źle położył
więc proszę nie bluźnij i wykaż odrobinę cierpliwości
Sprawdź łaskawie znaczenie słowa "bluźnić". Serwer Aster chwilowo nie jest chyba uważany za "godny szacunku"

Mam wykazywać odrobinę cierpliwości? A to niby dlaczego? Ja osobiście marketingu EA nie prosiłem o chwilę cierpliwości i gruntowne przetestowanie ich produktu. Ja już zapłaciłem

i świetnie się bawię. Co tu duż gadać! Beefek na nowo odkrył dla mnie gierki komputerowe.
jakiś takich kolosalnych lagów jak wasza wysokość nie zaobserwowałem

Ależ mospanie ja nie o lagach prawiłem a o ustawieniu serwerka na maks 24 graczy.
PS1: Formę grzecznościową/kpinę (niepotrzebne skreślić) zauważyłem i jako taka mile/boleśnie (niepotrzebne skreślić) mi ona ego połechtała