Ciekawe...
Cs...
sam lubię w niego przyciąć...
Zwłaszcza, jeżeli na lqanie, graja jakieś niezłe klany...
CS, jest cholernie "minimalistyczny", tu liczy sie, zwarta współpraca członków drużyny, akcje są często bardzo szybkie, nie ma czasu i warunków, aby prowadzić zacięte walki <acz kolwiek nie zawsze>
Akcja, partyjki, są bardzo dokładne <takie sia założenia gry, gorzej z realizacją>.
Fajne się oglada, kilku dobrych graczy, robiących precyzyjna zadymę.
Do tego trzeba wspomnieć, że CS, jest modem powstałym na enginie Half-life'a, i nawet na słąbszych P, pójdzi bez problemów <tj: Bez wiekshych skoków>, kompletnie przeciwnie do 1942, nie spominajac o Vietnam<ie>.
Poza tym, jest bardzo prosty w "kunstrukcji", wiedz, łatwo "lepi" się z niego masę gierek, i dodatków. <np, mod matrix, spowalniajacy akcję>
Gierka, w sam raz dla minimalistów, lubujacych sie w precyzji...
Ale, ja niestety <albo stety> jestem maxymalistą, i kocham masakrę, jaka dzieje się na ekranie podczas gry, a że gram tylko w demo w <Tobruk>, moja tesknota za org. rośnie z każdą chwilą <pirata oddałem kumplowi>, wręcz nie moge doczekać, się jak w moje łąpsa trafo pełna wersja <na razie mam 10 zeta :/
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
>
Bf, to masakra, zwłaszcza na dobrym servie, działania taktyczne zakrojone na ogromna skalę, masa <znacznie więcej nish w CS'ie> taktyk, multum pojazdów, w tym moje ukochane samoloty.
Do tego, wszystkie bitwy <w "zwykłęj" wersji, bez dodatków>, są bardzo fajnie oddane, i w durzej mierze, zbierzne z prawdziwymi wydarzeniami.
Niestety, nie ma róży bezkolcowej:wink:, BF, jest bardzo pamięcożerny, i trzeba mnei niezłego pieca, aby chodził płynnie.
No i dobra grafika nieźle "robi".
Ja sam, bardzo rzałyję, ze nie istnieje, jakiś mod, który zamieniłby engone Bf, na HL...
Marzyć każdy może...