Witam.
Na wstępie napiszę, że nie mam zbyt wiele czasu na zastanowienie, w którym dziale forum umieścić tę informację. Ostatecznie decyduję się tu, w ogólnych.
Wracając do sedna sprawy chciałem wyjaśnić tym, którzy nie wiedzą, że na serwerach TV2 istnieje system banów, który może być uzupełniany o nowe dane nie tylko podczas gry. Aby delikwent mógł zostać zbanowany potrzebne są dowody w postaci screenshot'ów oraz/lub wskazania pliku battlerecordera. Skargi można składać za pomocą przyjaznego interface'u na stronie
http://battle.no
Ok, jako, że wstęp mamy już za sobą przechodzę (po raz kolejny) do sedna sprawy, a mianowicie niejaki pan Davis00 okazał się osobą nie potrafiącą się zachować oraz nie przestrzegającą reguł. Został nagrodzony za swoje "dokonania" najwyższym wyróżnieniem jakim jest permban.
Niestety panu nie było wstyd i w dodatku mało wrażeń, zakładając nowe konto na forum złożył kilka raportów wraz ze screenami. Naturalnie wszystko to fake, obrazki mogę przesłać, ale nie teraz bo jestem przed pracą, a postanowiłem, że ujawnię pana.
Niżej załączam info od admina koordynującego pracę zespołu zajmującego się skargami :
Kod:
Today we caught an infiltrator in klagemuren, making false reports on other players.
Torgeir contacted me when he discovered "freegammer" was posting the same pictures in his reports. And when we checked his forum profil we discovered that this guy was davis00, who's been permbanned from our servers for bad beheviour...
He is now permbanned from the forum aswell (thanks to Viddi cool.png ), and I've sent him the following mail (since he can't read PM's now ):
Hi Davis00
Well, you almost got us… freegammer made a couple of reports, with some nice screens!To bad you used the same screens in those reports, and when we checked freegammers account you showed your self.
You’re now permbanned, not only from the servers but from our forum aswell.
I really hope you’re satisfied now, as you have proven your self as a jerk to all members of Battle.no…
The players you got banned are now back in the game, no harm done to them…
Thanks for your time,
Bogge
The unlucky players who got banned by his reports have been unbanned, and are back in the game.
Postem tym chciałbym ostrzec polskich graczy przed takim zachowaniem oraz wskazać by admini oraz zwykli gracze zwrócili uwagę na osobę pana Davis00'a.
Dziękuję i pozdrawiam.
dnikrat