_Dominiko_PL napisał(a):
Wszystko zależy od DICE, wersja PC powinna jak najmniej przypominać tą prostacką strzelaninę jaką jest BFBC*.
*do czego przyznało się dice, zapowiadając zwiększenie poziomu trudności w drugiej wersji
Jeśli powiedzieli tak jak napisałeś to mam nadzieję, że nie tylko na PC zmienią kilka rzeczy które podniosą poziom trudności. Z drugiej strony poziom trudności w grze multi chyba zależy od poziomu graczy którzy graja, no chyba że rozumieją przez to zwiększenie efektywności/siły broni, wymuszenie jakiegoś bardziej taktycznego podejścia do grania - jeśli tak to ja jestem za. Bo wiadomo - nie ma gier idealnych, zawsze mogą zrobić coś lepiej.
Elex napisał(a):
w tym sęk, że jeżeli nie chciałbym się kłaść i skakać na spadochronie pograłbym w cs-a
Dobre, ale nie do końca prawdziwe

W ogóle teraz mogę się narazić, ale właśnie dlatego nigdy nie przepadałem za CS-em - jakiś taki wydawał się... hmm... ograniczony (od razu zaznaczam - argumenty w stylu: "bo nie umiesz grać" nic nie dadzą - bo nie umiem, ale nie o to tutaj chodzi

), a dwa - 12latki krzyczące na mnie przez mikrofon i mówiące mi co mam robić zawsze wydawały mi się dziwne, a w BF-ie jakby było ich mniej (a już na konsoli jak gram to naprawdę odosobnione przypadki - ale to z wiadomych przyczyn tak jest - nie chce im się mikrofonów podłączać a pisać to już w ogóle ciężko)
Co do BF:BC2 to mam taką cichą nadzieję, że uda się DICE (jeśli mają w ogóle zamiar coś z tym zrobić, a wątpię) pozbyć się problemu znanego nie tylko z BC - baza wroga, jeden atakuje, cała reszta kampi na górkach dookoła. A na koniec powinni się włączyć ci 12letni snajperzy i zacząć krzyczeć na wszystkich że są lamerzy i nie potrafią przejąć flagi/zniszczyć skrzynki