Qba napisał(a):
Tom@s... nasz mapkowy Guru :], a nie wiesz moze jak dodac Quada?
Nie ma go ani w pojazdach, ani w budynkach czy gdziekolwiek indziej... poprostu- sluch o nim zaginal w edytorze ( chyba ze slepota zaawansowana dala o sobie znac :/). Sprawdzalem tez mapki oryginalne z tymi dzialkami (np. hastings) ale w miejscu ich rzeczywistego wystepowania - poprostu w battlecrafcie jest pusto... nic
any ideas?
Dla mnie mapkowym guru jest Art(zn) w końcu to głównie dzięki niemu zainteresowałem się Battlecraftem i nauczyłem obsługi, sztuczek itp.

end of OT
Quad

nie mam pomysłu... ale ostatnio odkryłem forum na PlanetBattlefield dotyczące Battlecrafta... ciekawe rzeczy tam piszą, napisz posta albo coś to może się ktoś odezwie
btw: ostatnio trafiłem ciekawy bug... robię mapkę dla Ethana i nadużywam "object scaling"... zrobiłem pół mapy, zapis, próbuję dodać parametr "Object.geometry.scale 1/1/1" i nie mogę

nie mogę nawet wpisać jakiejkolwiek litery, nic... tak jakby było za dużo obiektów na mapie i nie można już nic dopisywać... próbowałem dodać inne obikety i bez problemów, ale jak chciałem cokolwiek wpisać to nie dało rady... dopiero jak pousuwałem troszkę budowli to mogłem cokolwiek dopisywać...
Kolejny patch, kolejne bugi... czy to kiedykolwiek się skończy