Qba napisał(a):
Tom@s... nasz mapkowy Guru :], a nie wiesz moze jak dodac Quada?
Nie ma go ani w pojazdach, ani w budynkach czy gdziekolwiek indziej... poprostu- sluch o nim zaginal w edytorze ( chyba ze slepota zaawansowana dala o sobie znac :/). Sprawdzalem tez mapki oryginalne z tymi dzialkami (np. hastings) ale w miejscu ich rzeczywistego wystepowania - poprostu w battlecrafcie jest pusto... nic
any ideas?
Dla mnie mapkowym guru jest Art(zn) w końcu to głównie dzięki niemu zainteresowałem się Battlecraftem i nauczyłem obsługi, sztuczek itp.
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
end of OT
Quad
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
nie mam pomysłu... ale ostatnio odkryłem forum na PlanetBattlefield dotyczące Battlecrafta... ciekawe rzeczy tam piszą, napisz posta albo coś to może się ktoś odezwie
btw: ostatnio trafiłem ciekawy bug... robię mapkę dla Ethana i nadużywam "object scaling"... zrobiłem pół mapy, zapis, próbuję dodać parametr "Object.geometry.scale 1/1/1" i nie mogę
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
nie mogę nawet wpisać jakiejkolwiek litery, nic... tak jakby było za dużo obiektów na mapie i nie można już nic dopisywać... próbowałem dodać inne obikety i bez problemów, ale jak chciałem cokolwiek wpisać to nie dało rady... dopiero jak pousuwałem troszkę budowli to mogłem cokolwiek dopisywać...
Kolejny patch, kolejne bugi... czy to kiedykolwiek się skończy
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)