Teraz jest 3 gru 2024, 21:57

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 136 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 17 lip 2005, 20:54 

U kumpla grałem w demko przez neta... więc tak:
jestem USMC grenadierem, biegne przez tory. Nagle mi zalagowało, klikam myszke ile wlezie. Komp sie uspokaja, patrze, rozwaliłem heli:D
2 gości tylko.

Tytuł:
PostNapisane: 17 lip 2005, 22:27 

Ja z dema pamiętam jedną akcję i jej nie zapomnę:

Skok z dźwigu bez spadochronu, nie zabiłem się, nawet mnie nie drasnęło.
Czemu? Zepchnąłem kumpla z dźwigu, spadał pierwszy, ja tuż za nim. On szybko otworzył spadochron, ja już nie musiałem :lol: , stałem na jego i tak sobie spadaliśmy.
Nie zapominajcie, BF2 to także sporty ekstremalne :D :D :D

Tytuł:
PostNapisane: 18 lip 2005, 00:20 

heh na guld of oman budynek kolo dzwigu - sciagnolem z niego 5 typa, zeskoczylem z budynku na vodnika, z niego wyciolem 2, pobieglem pod flage i pojechalem kolejnych trzech - flaga czysta ;]

Tytuł:
PostNapisane: 30 lip 2005, 19:33 

Kubra Dam: jako MEC podjeżdżam jeepem do mostu. Patrze leci Blackhawk no to wykręciłem tyłem do niego, przesiadka do głownego karabinu. Ciągła seria aż do przegrzania. Przeleciał nademną przesiadka do drugiego CKM'u i ciągły ogień BUMMM Blackhawk Down 4 frags :twisted: Uwielbiam kosić helikoptery, na każdej mapie upoluje po kilka, oczywiście z ziemi nie samolotem :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 30 lip 2005, 19:37 

Moje the best to to ze gram od dziś, bo dziś kupiłem gre i mam już srebrny medal, jedna baretkę i odznake za walke medykiem ;]

Tytuł:
PostNapisane: 30 lip 2005, 19:55 

moze nie de best ale zapadlo mi w pamiec :wink:

na kubra dam jest po prawej stronie flaga w budynku ktory jest w budowie.podjechalem tam jeppem.wlazlem po drabince.i zaczelem wycinac ludzi nozem po cichaczu:D
mialem takiego farta ze goscie ktorych zabilem po ze-spawnowaniu sie,
zdajac sobie sprawe z tego ze gdzies sie krece po budynku zaczeli mnie szukac.i zaczela sie zabawa w ,,kotka i myszke,,
ja po drabinie na dol,oni na gore.ciach jednego.drugi sie oglada zasztyletowalem mu kumpla.on po drabinie ja za nim.i tak w kolko:D
zalatwilem 7 :D
flaga zdobyta.APC przyjechalo i mnie rozwalilo

no ale akcja- ninja style

MORDERCA

Tytuł:
PostNapisane: 31 lip 2005, 02:56 

Stacjonarne ppk.
Akcja 10 minutowa:

1 pojazd (zwykly) z zaloga
1 samobiezne AA
3 smiglowce szturmowe

Zarzniety nozem :D , przesiadka na samobiezne AA i kolejny smiglowiec szturmowy z marszu w zawisie nad nasza flaga gdzies tam po drodze.

odznaka i baretka obrony naziemnej w jednym rzucie, a powinien byc jakis medal nie? 8)

Zero ze snajperki,trzeba bylo zlikwidowac obce wsparcie.

Lubie ginac od noza poirytowanych ludzi :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 31 lip 2005, 04:14 

U kumpla mapka bodajze Strike at cos tam w kazdym razie takie miasto :D biegam sobie medykiem kolo takie plotu nagl wysypuje sie 5 marines 2 zabilem na 3 szybka zmiana na pistols (coś Cs daje wkoncu :wink: ) zjechany ostatni 2 troche chyba zdygali no ale ja nic zmieniam na Granaty Sru jednym Boom 2 :] Apteczka,All Reload wybieglo tamtych poprzednich 3 pewnie sie zrespowali i tak do wyczerpania naboji bo mi nikt nie chcial przyniesc :cry: :D na koncu jeszcze jednego zadzgalem nozem zmienilem ekwipunek na jego ale bylo za pozno bo wbieglo mi 3 i obaj na FULL AUTO mnie rozwalili :lol:. Potem o tym gadalem przez pól nocki :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 31 lip 2005, 04:24 

Tyle ich było...hmmm.. :wink:

Zdecydowanie największym moim wyczynem było dolecenie BH z lotniskowca na suchy ląd...a był to pierwszy dzień z BF i któraś tam próba ujarzmienia tego potwora ...eh to były czasy.. :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 31 lip 2005, 09:19 

s-a-m napisał(a):
Tyle ich było...hmmm.. :wink:

Zdecydowanie największym moim wyczynem było dolecenie BH z lotniskowca na suchy ląd...a był to pierwszy dzień z BF i któraś tam próba ujarzmienia tego potwora ...eh to były czasy.. :roll:

wspomnienia z DC, to byly czasy :)

a co do topicu: bardzo niechlubna wczorajsza akcja. Dailan Plant (ta z silosami, tak? :) myla mi sie). USMC. wsiada. do F35 (czy tam innego badziewia, w kazdym razie mysliwiec 8) ) okrążam pare razy mapke, coby poczekac na rozwoj akcji na lądzie, przy okazji jakims cudem udalo mi sie wygrac dwa razy dogfight z jakims niezgorszym pilotem, pozniej odechcialo mu sie latac i przeszedl na ląd :). dobra, flagi pozajmowane tak mniej-wiecej po połowie dla kazdego teamu. obieram sobie cel, flaga najblizej respa chinoli - robie nalot strzelam z dzialka i bomby - udalo sie zestrzelic dwoch chinczykow. wracam do bazy po ammo, teraz ryzykowne posuniecie, zasunalem do centralnej flagi pomiedzy silosami (gdzie toczyly sie zazarte walki - flaga byla zajeta przez komuchow), widzialem 2 nieprzekreslone kwadraciki, no to wiadomo gdzie strzelac. powtarzam poprzednia akcje i z 'usmiechem' na ryju patrze moj wynik: ze 3tk i 2 biedne czolgi wroga - oczywiscie wszyscy dali punishe. nie zrazajac sie tym zbytnio, znowu uzupelniam ammo i lece na nastepna flage zajeta przez chinczykow z zamiarem zniszczenia AA i pobliskiego czolgu. troche zbyt mocno rozpedzony zrzucilem bomby na ryzyk-fizyk - 3tk :) odpuscilem sobie latanie, ale, ale grajac specem udalo mi sie wyjsc na + w statach :)

Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2005, 10:02 

byłem świadkiem dość ciekawej sytuacji. W jednym punkcie zebrało sie 5 lub 6 naszych, chyba przy respawnie ktury był atakowany. Uporaliśmy się z atakiem a tu nagle z za rogu wybiega snajper i skacze między nami jak idiota, wszyscy trochę zgłupieli, zaczynamy do niego walić ale ostroznie co by swojego nie trafić, a ten poskakał i za róg, no to my za nim. Dwa kroki zrobiłem i bum. łeżę i patrzę na listę, wszyscy padli. Zając claymory postawił i dał dyla.

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2005, 01:35 

Ja to za lekarza ostatnio robie....ostatniego kontaktu.
Mapa Gulf of Oman.
Wyczaiłem ze na samym koncu ramienia dzwigu (n00b :roll: ?)
siedzi snajper i kosi ze nie mozna do flagi podejsc... a u mnie ammo zero.
Wiec wyskoczyłem z Cobry na spadochronie i wyladowalem na dzwigu...
i co?
A prąąąąądem kolesia...defibrylatorkiem go, a soooo :D

sie zdziwił nieco.

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2005, 09:45 

Ev0 napisał(a):
Wyczaiłem ze na samym koncu ramienia dzwigu (n00b :roll: ?)
siedzi snajper i kosi ze nie mozna do flagi podejsc...

A gdzie miał siedzieć, na ziemi pod flagą? I mieć pole ostrzału 10m2?

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2005, 11:12 

Mapa Gulf of Oman: biegne do flagi nagle arab przedemną na górce. Gleba granat w dłoń, rzut i boom 8 killi :lol: kolesie się ładnie zgrupowali :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2005, 13:14 

Cytuj:
A gdzie miał siedzieć, na ziemi pod flagą? I mieć pole ostrzału 10m2?

uwazam, z ekazdy zdrowo myślący "snajper naziemniak" instynktownie bedzie rozgladał sie w poszukiwaniu snajpera na czyms wysokim....a na tym dzwigu widac kazdy ruch takiego kampy; ja siedzac w bunkrze na ziemi ze snajpa wymiotlem w ciagu minuty 7 przeciwników zanim nie kropnela mnie artilery..
apropos...: jak sie uruchamia tę arrylerie? :roll: :lol:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 136 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2