Teraz jest 4 gru 2024, 21:08

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 14 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 13 mar 2011, 08:30 

tzw polationsTime czy to dozwolone ? nie stosuje tego ale jak można wygrać z kimś kto widzi wcześniej drugą osobę ? zapewne "apaczowcy" łatwo po tym poznać heli który Cię za każdym razem wcześniej lokuje, jeśli spotka się dwóch super szybkich graczy to przecież oczywiste że wygra ten z PolationsTime , i niech mi gruszka na mojej sosence wyrośnie przed domem że nikt tego nie stosuje bo Pb tego chyba nie wyłapuje :roll: a to najlepszy i najbardziej nie widoczny hax (oczywiście każdy "dobry gracz sobie tłumaczy" że on jest najlepszy i że tego nie stosuje). Po co to pisze po to żeby nie którzy dorośli w końcu na tym servie.

Amen

PostNapisane: 13 mar 2011, 09:00 

A mógłbyś napisać co to jest? Wybacz ale nawet google mnie zawiódł...

DOGFIGHT POLISH JET CUP 2010

PostNapisane: 13 mar 2011, 10:20 

Jemu chyba chodzi o no foga xD

PostNapisane: 13 mar 2011, 10:37 

http://www.youtube.com/watch?v=A6tph6p- ... re=related <--------------------------------------------

nie chce mi się rozpisywać , mnie więcej o to biega

rem
rem Settingsfile automatically saved by bf2
rem
SettingsManager.boolSet GSClPunkBuster 1
SettingsManager.floatSet GSDefaultLatencyCompensation 0.100000
SettingsManager.boolSet GSExtrapolateFrame 0
SettingsManager.U32Set GSExtrapolationTime 1200
SettingsManager.U32Set GSInterpolationTime 100 <--------------------------------------- wpisz tu 400 to zobaczysz róznice jak będziesz wszystkich kąsił jadowicie.............
SettingsManager.U32Set GSPerfLogAtPlayerCount 30
SettingsManager.stringSet GSPlayerName "***** INSERT NAME HERE *****"
SettingsManager.boolSet GSShowNetGraph 0
SettingsManager.boolSet GSUseObjectCache 1

sterowanie pingiem....

PostNapisane: 13 mar 2011, 11:07 

omfg ^^ ale Ty śmieci stare wyciągasz^^
Mam taką propozycję: graj na randomach;]

PostNapisane: 13 mar 2011, 13:07 
Redaktor Battlefield.pl

Po co bawić się w takie dziecinady jak wyłączanie świateł, wyłączanie ogłuszenia po wybuchu granatu i inne takie pierdoły? :mrgreen: Punkbuster niestety nie kopie za modyfikacje .cfg (chociaż można go tak ustawić, ale to na mało którym serwerze). Czy dołączyć do takich pacjentów, którzy grzebią w plikach gry dla 0.05 kdr więcej i niesprawiedliwej przewagi nad innymi - to już tylko Twój moralny osąd ;)

I'm as cold as the cold wind blows

PostNapisane: 13 mar 2011, 15:16 

:) To trochę przypomina mi historię mojego znajomego i jego brata , jego brat kiedyś sprzedawał kamienice po babce przyszedł klient kamienica była za 520 tyś zł (warta), mówi do niego ile schodzimy za 490 pójdzie dawaj poszła... minęło parę lat okazuje się że na zbierał trochę gotówki jego drugi brat ,wydawało mu się że też pójdzie kupi , coś ktoś spuści z ceny.... poszedł trafił na człowieka pochodzenia żydowskiego któremu oddano kamienice tutaj (bardzo miły Pan ale potrafiący robić interesy"niestety")i negocjuje z nim cenę Żyd mówi kamienica warta 983.510 zł na co mój kolega pójdzie :) za 950.000tyś ? żyd wziął kalkulator liczy i liczy przez kilkanaście minut , po odliczeniu że tam dołożył coś wyremontował , coś tam dalej...baju baju będziesz w raju.. i że za 983,000 tyś może mu sprzedać. :) "na waciki mu spuścił cenę "grosz do grosza a będzie kokoszka czy jakoś tak.

to właśnie jest to o czym mówisz :D Dominiko 00,5 czy tam coś koło tego ale tu tyle tam 00,1 i okaże się że na apteczce u medyka wyjdzie jedna kreska więcej życia :) kiedyś będę grał ktoś mnie trafi , zostanie mi jedna kreska i powiem gdyby nie to hehe oczywiście tak sobie teraz robie jaja z tego ;) ale no coś w tym jest ;)

PostNapisane: 13 mar 2011, 15:29 

Zmieniasz tylko 1 linijkę w standardowym configu <hahaha> nic Ci nie da taka zmiana na patchu 1.41 kiedyś to wystarczało xD
Teraz widziałem cfg na 25 wersów a nie tylko na 12 XD

PostNapisane: 13 mar 2011, 17:10 

wiem wiem tak sobie tylko to napisałem :omg: :D spoko można zakończyć ten temat bo zresztą sami pisaliście że to już było ja gram w bf2 od nie dawna chyba 6 miesięcy więc jeszcze wszystkiego nie zdążyłem przeczytać ,że ten temat był to nie ma sensu tego ciągnąć. :)

PostNapisane: 14 mar 2011, 13:43 

<(N0vY)>GTx napisał(a):
:) To trochę przypomina mi historię mojego znajomego i jego brata , jego brat kiedyś sprzedawał kamienice po babce przyszedł klient kamienica była za 520 tyś zł (warta), mówi do niego ile schodzimy za 490 pójdzie dawaj poszła... minęło parę lat okazuje się że na zbierał trochę gotówki jego drugi brat ,wydawało mu się że też pójdzie kupi , coś ktoś spuści z ceny.... poszedł trafił na człowieka pochodzenia żydowskiego któremu oddano kamienice tutaj (bardzo miły Pan ale potrafiący robić interesy"niestety")i negocjuje z nim cenę Żyd mówi kamienica warta 983.510 zł na co mój kolega pójdzie :) za 950.000tyś ? żyd wziął kalkulator liczy i liczy przez kilkanaście minut , po odliczeniu że tam dołożył coś wyremontował , coś tam dalej...baju baju będziesz w raju.. i że za 983,000 tyś może mu sprzedać. :) "na waciki mu spuścił cenę "grosz do grosza a będzie kokoszka czy jakoś tak.

to właśnie jest to o czym mówisz :D Dominiko 00,5 czy tam coś koło tego ale tu tyle tam 00,1 i okaże się że na apteczce u medyka wyjdzie jedna kreska więcej życia :) kiedyś będę grał ktoś mnie trafi , zostanie mi jedna kreska i powiem gdyby nie to hehe oczywiście tak sobie teraz robie jaja z tego ;) ale no coś w tym jest ;)

Przepisze mi ktoś to po polsku?

PostNapisane: 14 mar 2011, 15:29 

novy - żadne configi i inne badziewie ci nie pomoże. Potrzebny jest najpierw skill, żeby cokolwiek zdziałać.
Przykładowo wczoraj podczas pewnej rundy grałem jako komendant:
1. Ludzie się rzucali z wyzwiskami i takimi tam na mnie, bo zamiast ruszyć się pod flagi wolą poczekać na jet, który i tak polata kilkanaście sekund i zestrzeli go Tunguska lub wrogi jet, a po otrzymaniu rozkazu nic sobie nie robili
2. Spamuje "spoterem", a przecież to 50% do sukcesu, ale jakiemuś noobowi to nie pasuje. Woli ciszę i fakt że ktoś mu strzeli w plecy, niż odkrytego wroga gotowego do eliminacji
3. Nikt się nie pyta mnie co robić bądź też o ewentualne zrzuty, jednej osobie trudno jest ogarnąć duże mapy. Jeżeli macie mic - mówcie na VOIP, jeżeli nie - piszcie w czacie
Skill mam na myśli nie tylko umiejętność szybkiego i dokładnego celowania, doskonałe wyczucie podczas latania helikopterem czy wygrana w dogfight. Skill to także umiejętność używania mózgu. Jeżeli tej ostatniej nie posiadacie, to żadne dopalacze wam nie pomogą w staniu się lepszym.

Tyle mam do powiedzenia w tym temacie

Stado baranów prowadzone przez lwa jest silniejsze niż stado lwów prowadzone przez barana

PostNapisane: 14 mar 2011, 17:15 

Anusus ale chyba mnie nie zrozumiałeś :) bo tak naprawdę w tym wszystkim nie chodzi o mnie, tylko czy inni nie kombinują w ten sposób , mnie to tak naprawdę szczyka czy ktoś gra z dopalaczami czy nie , ja ich nie używam i nie mam zamiaru. Po prostu nie bawi mnie to zaczynałem na takich grach jak river ride czy sensible soccer,mam w domu chyba wszystkie komputery i konsole jakie wyprodukowano od 1990r. i nie wyobrażam sobie żebym ustawiał skilla piłkarzykowi lub coś cokolwiek poprawiał, mnie często siada ping mam do d... połączenie ,jednak tacy się znajdą którzy tam kombinują bo nie umieją przegrywać i taka w tym jest prawda tak ich g.... wychowano i trochę mnie tacy denerwują bo taki Ci napisze jeszcze że jesteś noobem albo lamą a widzi Cie przez ściany :) nie czarujmy się tak jest bf2 jadą na koxach bo nie umieją grać co nie którzy :lol:

PostNapisane: 14 mar 2011, 21:22 

anusus napisał(a):
novy - żadne configi i inne badziewie ci nie pomoże. Potrzebny jest najpierw skill, żeby cokolwiek zdziałać.
Przykładowo wczoraj podczas pewnej rundy grałem jako komendant:
1. Ludzie się rzucali z wyzwiskami i takimi tam na mnie, bo zamiast ruszyć się pod flagi wolą poczekać na jet, który i tak polata kilkanaście sekund i zestrzeli go Tunguska lub wrogi jet, a po otrzymaniu rozkazu nic sobie nie robili
2. Spamuje "spoterem", a przecież to 50% do sukcesu, ale jakiemuś noobowi to nie pasuje. Woli ciszę i fakt że ktoś mu strzeli w plecy, niż odkrytego wroga gotowego do eliminacji
3. Nikt się nie pyta mnie co robić bądź też o ewentualne zrzuty, jednej osobie trudno jest ogarnąć duże mapy. Jeżeli macie mic - mówcie na VOIP, jeżeli nie - piszcie w czacie
Skill mam na myśli nie tylko umiejętność szybkiego i dokładnego celowania, doskonałe wyczucie podczas latania helikopterem czy wygrana w dogfight. Skill to także umiejętność używania mózgu. Jeżeli tej ostatniej nie posiadacie, to żadne dopalacze wam nie pomogą w staniu się lepszym.

Tyle mam do powiedzenia w tym temacie

Cytuj:
Skill to także umiejętność używania mózgu. Jeżeli tej ostatniej nie posiadacie[...]

Tyle w tym temacie^^

<(N0vY)>GTx napisał(a):
Anusus ale chyba mnie nie zrozumiałeś :) bo tak naprawdę w tym wszystkim nie chodzi o mnie, tylko czy inni nie kombinują w ten sposób , mnie to tak naprawdę szczyka czy ktoś gra z dopalaczami czy nie , ja ich nie używam i nie mam zamiaru. Po prostu nie bawi mnie to zaczynałem na takich grach jak river ride czy sensible soccer,mam w domu chyba wszystkie komputery i konsole jakie wyprodukowano od 1990r. i nie wyobrażam sobie żebym ustawiał skilla piłkarzykowi lub coś cokolwiek poprawiał, mnie często siada ping mam do d... połączenie ,jednak tacy się znajdą którzy tam kombinują bo nie umieją przegrywać i taka w tym jest prawda tak ich g.... wychowano i trochę mnie tacy denerwują bo taki Ci napisze jeszcze że jesteś noobem albo lamą a widzi Cie przez ściany :) nie czarujmy się tak jest bf2 jadą na koxach bo nie umieją grać co nie którzy :lol:

A co z tymi co grają dobrze a mówią im że mają "koxy"??

PostNapisane: 14 mar 2011, 23:23 

Jurand napisał(a):
A co z tymi co grają dobrze a mówią im że mają "koxy"??

Tylko jedno można powiedzieć: ItsHardToBePro [;

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 14 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2