Teraz jest 21 lis 2024, 23:15

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 33 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2007, 17:29 

Manual napisał(a):
This air strike is only available every 30 minutes or more and the commander needs to approve it.
Czyli mamy już przynajmniej trzy źródła: news na głównej, change log i manual. Spokojnie, przeciez oni jeszcze cały czas pracują nad tą wersją. Jak wyjdzie to będziemy wiedzieli jednoznacznie.

Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2007, 02:44 
Moderator forum

Skoro nikt tego jeszcze tu nie umieścił to tym razem ja to zrobię :D

PR v0.7 Laser Target Designation

PR 0.7 Distant Weapon Sounds

Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2007, 11:09 

heh, osobiscie jak to zobaczylem na realitymod to bylem zachwycony, poniewaz to prowadzi do teamplayu, lecz wkurza mnie sila wybuchu tych ze rakiet (mavericków) z pierwszej części filmiku (rozwalić 4 T90 :o lekka przesada) no chyba ze to sa maveriki z wieksza glowica bojawa no ale rowniez AGM bojowych heli (tak samo rozwalaja kilka celow ...) ale co do samego systemu to jestem zachwycony zreszta w dodatku tego, że podobno wprost nie bedzie mozna wylatywac samolotem nad tereny gdzie są AA (realitymod.com: [Gameplay] AA and flares), a więc i tak i śmak samoloty będą musialy wykonywac zadania (powietrze-ziemia) szczerze powiedziawszy niezle to wymyślili :wink: (ale będzie HARDCOROWO :P ), a jeśli chodzi o dźwięk to tylko jedno słowo-BOSKI...

PR-ON

Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2007, 12:06 

filmik z dźwiękami jest fajny, ale film z WRESZCIE działającym naprowadzaniem laserowo rozwalił mnie totalnie! Ile było momentów w których bym tego użył. Jakiś glupi czołg blokujący całą armię przed zajęciem flagi. A piloci nie kwapią się by go znaleźć. Albo ukryty gdzieś bunkier.

Albo ile razy wam się zdarzało, że helikopter musiał WALCZYĆ w czołgiem? wychodził zza ukrycia walił rakietą, nie trafiał, czołg się odwracał i zacznał ostrzeliwać (o ile po prostu nie zestrzelił) helikopter. A teraz?! Jak w rzeczywistości, jak w filmach. Ktoś wskazuje cel, heikopter na sekundę wyskakuje zza zasłony*, "Hellfire away!", i jeb! to jest to!

*poprawiony został też model lotu helikopterów (samolotów też), i wreszcie normalnie mogę tracić wysokość. Koniec z normalnym wznoszeniem się, a potem opadaniem 20 metrów przez minutę.

W połączeniu z dobrymi spotterami, samoloty i helikoptery teraz mają niesamowitą, morderczą siłę. Ale jak dodamy to tego poprawione AA (brak sygnału namierzania, tylko sam dźwięk namierzenia + rzeczywiście trafiające i strącające samoloty rakiety) to mamy super-zbalansowane pole walki. Tak właśnie jak powinno być. Wszystko ma potężną siłę, ale na wszystko jest odpwoiednio silny środek. Nie tak jak w vBF2, gdzie wszystko było jednakowo słabe - ciekawy środek do balansu?!

to będzie release! Najlepszy chyba po 0.1 :D

Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2007, 14:31 

świerza wiadomość z frontu:
W .7 będzie 30 sekundowe opóźnienie zaliczenia killa. Nie zrozumiałeś? "Pokazuję i objaśniam":

0.6:
Cel stoi za niskim murkiem. Strzelasz do niego i wydaje ci się, że trafiasz. I teraz powstaje pytanie: zabiłem go, czy gość tylko przykucnął za tym murkiem i zaraz się wychyli i mnie zabije? wciskasz TAB - masz o killa więcej niż miałeś przed chwilą => zabiłeś go, możesz iść.

0.7:
liczba killów w tabeli wyników uaktualnia się z 30 sekundowym opóźnieniem. :D

Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2007, 15:06 

:lol: o rany będzie się działo, ale bardzo dobrze, że tak zrobili :)

PR-ON

Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2007, 15:09 

Uncle Blues napisał(a):
0.7:
liczba killów w tabeli wyników uaktualnia się z 30 sekundowym opóźnieniem. :D

osobiscie nie wiem co mam o tym sadzic, to byla jedyna rzecz dzieki ktorej wiadomo bylo o co chodzi :?
mam nadzieje ze jeszcze nickow nie pozabierają od swoich ziomków bo bedzie znow chaos. smiglowiec bomba !!! kij z samolotami, zawsze smiglowce byly najlepsze a co powiedziec jak wyjdą nasze MI ?? :lol: szkoda ze sie nie wyrobimy do tej 0.7 :cry: :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 29 gru 2007, 02:27 

Kan3ra napisał(a):
:lol: o rany będzie się działo, ale bardzo dobrze, że tak zrobili :)

normalnie total hardcore :lol: Kurde jak ja nie mogę się tego doczekać 8)

Tytuł:
PostNapisane: 29 gru 2007, 14:11 

pan_michal napisał(a):
mam nadzieje ze bedzie jakas mapka miejska wieksza niz streets bo to porazka :/ zaczynają mnie nudzic mapki w stylu pustynia + 5 domkow na srodku. chce wiezowce, bloki, centra handlowe, ciasne uliczki :D chce amerykanow w iraku, ich czolgi ! :D

tak gadam gadam,ale i tak czekam na tą wersje bo wystarczy dobry templay i jest GIT !!! 8)

Pan Michal ma zupelna racje:) takie mapki bylyby zarabiste. A ostatnio niezle sie gralo:):)

Ktos wczesniej pisal, ze malo gra Polakow. To nie prawda, duzio gra rodakow trzeba tylko poszukac po serwerkach:)

Pozdrawiam.

Obrazek

"Kelner, co ta mucha robi w mojej zupie?"
http://www.zabawa.xorg.pl/obrazki/mucha.php

Tytuł:
PostNapisane: 29 gru 2007, 15:42 

Po wprowadzeniu tego opóźnienia to dopiero sie gra będzie wolno toczyć, żadnych szarż tylko walka o każdy metr ziemii :P

Narazie denerwują mnie błędy z cieniami postaci i np widać że ktoś za murkiem leży.

edit:
Ktoś wie może w jakiej formie o.7 będzie wypuszczony? Jako całość czy będzie patch 0.61 -> 0.7 ?

[GCA] | www.goldencamels.com

Tytuł:
PostNapisane: 29 gru 2007, 17:21 

No i wystające nogi zza murka albo z budynku, niestety tego chyba nie da sie naprawić - taki silnik gry.

Dzisiaj fajnie gralo sie, z Wyspą stworzylismy polski squad i zaraz mieliśmy pełny polaków(na początku nie tylko polaków) jak wspomnial kol. Wyspa należy się wymienić nickami z Xfire bo inaczej odnalezienie polaków na serwie jest nieco trudne. Jest tu forum taki temat proponuje poczytac i dopisac sie do listy.

Tytuł:
PostNapisane: 29 gru 2007, 22:37 

A ja myślę że wystarczyłoby żeby wszyscy mieli "polskie" nicki (jakieś polskie słowa: Marek, Piekniś, Rzepa itp.) albo gdzieś umieszczone krótkie "PL". Proste.

Z niecierpliwością czekam na .7, mam nadzieję że przed sylwestrem wyjdzie, będę miał zajęcie po północy:D

Tytuł:
PostNapisane: 29 gru 2007, 22:55 
Spamer!

nie dlugo w ogole zniknie .. TAB .. :?

doczekac sie nie moge 0.7 :P , dzieki tym wszystkim zmianom [glownie dla heli , pozdro Kan3ra ] , aj bedzie sie dzialo .

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
kliknij i zarejestruj się -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

Tytuł:
PostNapisane: 29 gru 2007, 23:00 

Lodyga mam to samo co Ty, cholera żeby tylko wyszedł do sylwa, a raczej 8h przed nim (ale to max.), bo trzeba jeszcze ściągnąć :) , jak wyjdzie to całą noc będę pykał, zresztą dzisiaj czekam do 2:30...może wyjdzie... (THX Blizz. wracaj jak najszybciej :) )

PR-ON

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2007, 13:39 

Musze powiedziec ze zal mi was xD Grac w sylwestra? xD

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 33 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2