Mecz był bardzo dziwny. Kilka spraw które chce tu omówić.
Graliśmy na tacticalu o 19 rozegralismy mały trening z naszymi dobrymi znajomymi SPQR pozdrowienia dla Was chłopaki. Cwiczylismy sobie z spqr, a o 20 rozpoczął się mecz z Kz. Zaczęło się od małych problemów technicznych z serwerem ale potem było ok.
Dziwny świat część I
1.Leżałem sobie w Kharkovie koło środkowej flagi a jeden z Kz zabil mnie z colta będąc na drugim brzegu rzeki. Albo koles ma dobre oko albo ...
2. Druga ciekawa sytuacja jaką napotkalem podczs gry. Koleś biegnie ma colta a jednoczesnie rzuca granaty (człowiek mutant). Dziwna sprawa.
3. Ręczny tomahawk coś wspaniałego tylko czemu ja tego nie mam. Siedziałem w czołgu koles byl na okolo 1/3 wysokosci mojego tanka i mnie rozwalil jednym strzałem. Z takiej pozycji nie da sie rozwalic tanka to jets kąt okolo 45 stopni.
Dziwny świat cześć II
Teraz przedstawie wam to co zaobserwowal moj kolega z klanu Pawel SS. Universla Soldier 3
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
. Pawel zabil jednego kolesia i jak chcial zabrac jego ekwipunek to ten mial tam wszystko pelne wyposażenie niestety bardzo szybko to zniklo, szybciej niz normaly ekwipunek.
Kolejna sytuacja. Jak Pawel jechał czołgiem siedział w środku i zabił go sniper. Jak to możliwe ??? Sami sobie odpowiedźcie.
Było wiele innych równie dziwnych rzeczy , sytuacji rodem z archiwum X ale co zrobić nasze screeny nie są dostatecznym dowodem. Nie pokazują tych rzeczy. Jak się gra nie da się zrobić precyzyjnych screenów , które by to potwierdziły. Jedynie mogę ubolewać nad tym , że pojawiły się cheaty i że są klany które je stosują. Nic dodać nic ująć. Nie pisze tego newsa ze tłumaczyć naszą porażkę ale żeby poruszyć raz jeszcze temat cheatów. Grając w przeszłości z klanem ONZ też przegraliśmy ale gra była normalna pozdrawiam ONZ
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Tutaj natomiast mecz był dziwny i przesądzony od 1 minuty
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
Więcej nie będę się rozpisywał
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Pozdrawiam wszystkich graczy BATTLEFIELD 1942
-=]WA[=- Ethan