Teraz jest 23 lis 2024, 22:21

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 10 kwi 2003, 22:48 

Powiem tyle wlasnie rozegralismy mecz z KZ (niegrajcie z nimi !!!) i wg. nas czeatowali ponieważ :
1. Widzieli gdzie kto z naszych jest (przez sciagny)
2. Koles w czolgu na 2 koncu mapy napieprza wemnie mimo iz niepowinnien mnie widziec !
3. Jestem w czolgu i chowam sie za wagonem (stalingrad) i nagle koles strzela przez sam srodek wagonu i co rozwala mnie
4. 1 granat zdjal pol energi czolgowi
5. 1 strzal z bara (nie seria, mialem full zycia) mnie zabil
6. Naprowadzane Rakiety - koles bieg w przeciwnym kierunku niz strzelal (bieg bokiem do mnie) wystrzelil i mnie zdjal
7. Koles biegl zygzakiem i sie chowal (ich snajper go jakims cudem zdjal)
8. koles z wespy zdjal samolot z ponad 300 mertow
9. Wybieglem z kamienicy koles biegl w inna stronke i byl tylem do mnie rzucil granat i co dostalem z niego (pomimo iz byl wyrzucony w przod)
10. koles w lapie mial stg44 (caly czas na niego patrzylem) i co jakims cudem od niego dostalem z granata)
11. I wiele wiele innych

co wy na to ???

Tytuł:
PostNapisane: 10 kwi 2003, 22:53 

Wiecej niz polowa z tych przykladow ma wytlumaczenia, ale niektore sa dziwne.

Tytuł:
PostNapisane: 10 kwi 2003, 23:03 

1. NIe mialem Lagow
2. Ping 25-30 wiec to nie przez lacze i ktore sa dziwne ??

moze teksturki sobie usuneli ?? scian

Tytuł:
PostNapisane: 10 kwi 2003, 23:14 

Mecz był bardzo dziwny. Kilka spraw które chce tu omówić.
Graliśmy na tacticalu o 19 rozegralismy mały trening z naszymi dobrymi znajomymi SPQR pozdrowienia dla Was chłopaki. Cwiczylismy sobie z spqr, a o 20 rozpoczął się mecz z Kz. Zaczęło się od małych problemów technicznych z serwerem ale potem było ok.
Dziwny świat część I
1.Leżałem sobie w Kharkovie koło środkowej flagi a jeden z Kz zabil mnie z colta będąc na drugim brzegu rzeki. Albo koles ma dobre oko albo ...
2. Druga ciekawa sytuacja jaką napotkalem podczs gry. Koleś biegnie ma colta a jednoczesnie rzuca granaty (człowiek mutant). Dziwna sprawa.
3. Ręczny tomahawk coś wspaniałego tylko czemu ja tego nie mam. Siedziałem w czołgu koles byl na okolo 1/3 wysokosci mojego tanka i mnie rozwalil jednym strzałem. Z takiej pozycji nie da sie rozwalic tanka to jets kąt okolo 45 stopni.
Dziwny świat cześć II
Teraz przedstawie wam to co zaobserwowal moj kolega z klanu Pawel SS. Universla Soldier 3 :). Pawel zabil jednego kolesia i jak chcial zabrac jego ekwipunek to ten mial tam wszystko pelne wyposażenie niestety bardzo szybko to zniklo, szybciej niz normaly ekwipunek.

Kolejna sytuacja. Jak Pawel jechał czołgiem siedział w środku i zabił go sniper. Jak to możliwe ??? Sami sobie odpowiedźcie.
Było wiele innych równie dziwnych rzeczy , sytuacji rodem z archiwum X ale co zrobić nasze screeny nie są dostatecznym dowodem. Nie pokazują tych rzeczy. Jak się gra nie da się zrobić precyzyjnych screenów , które by to potwierdziły. Jedynie mogę ubolewać nad tym , że pojawiły się cheaty i że są klany które je stosują. Nic dodać nic ująć. Nie pisze tego newsa ze tłumaczyć naszą porażkę ale żeby poruszyć raz jeszcze temat cheatów. Grając w przeszłości z klanem ONZ też przegraliśmy ale gra była normalna pozdrawiam ONZ :) Tutaj natomiast mecz był dziwny i przesądzony od 1 minuty :cry: Więcej nie będę się rozpisywał :D Pozdrawiam wszystkich graczy BATTLEFIELD 1942

-=]WA[=- Ethan

Tytuł:
PostNapisane: 10 kwi 2003, 23:27 

Ano dziwne rzeczy sie zdarzaja niestety.. na ostatniej klanowce wladowalem 3 rakiety w priesta (z bliska) i sie nawet nie zadymil... szkoda gadac. Z drugiej strony czest tych dziwnych rzeczy to na pewno bugi.. a ze my przewrazliwieni to od razu podejrzewamy ze cheaty.. no ale wasze przyklady na bugi nie wygladaja :)

HIC NATUS EST
Scierkens
M.D. CCC. XXIII. CALENDIS NOVEMBRIS

Tytuł: Ciyterzy !
PostNapisane: 10 kwi 2003, 23:30 

No tak teraz i nawet w BF1942 zaczyna się "CITERSTWO" znane już od ładnych paru lat. Oszukiwanie w grach sieciowych staje się normalnoscią i przyciąga wielu GRACZY hmmm.... "LAMY" którzy nie potrafją uczciwie przegryać.To jest brak wirtualnej inteligęcji u człowieka,teraz wiemy że nawet klany są zamieszne w citerstwo które wykorzystuje na rozgrywkach klanowych.Trzeba czekać aż ktoś się podejmję zrobienia programu AntyChiter,jeżeli nikt tego nie zrobi będzie nadal oszukiwanie w grze "battlefield1942"
Dex... :x

Tytuł:
PostNapisane: 10 kwi 2003, 23:37 

zauwazylem ze przynajmniej czesc tych tajemniczych przypadkow wyjasniaja te posty :

http://forum.battlefield1942.pl/viewtop ... dc82dcf2bd

Tytuł:
PostNapisane: 10 kwi 2003, 23:46 

Ja wlasnie tez kiedys zastanawialem sie czy istnija czity do bf'a. Mam takie male pytanko czy spotkaliscie sie gdzies na jakiejs stronie gdzie mozna sciagnac czity :?: . Nie pytam sie aby sciagnac- bron Boze ale ciekaw jestem czy czity do Bf sa latwo dostepnym produktem dla graczy. Moim zdaniem skoro istnieje taki CB to rowzniez powinny istniec jakies antyczity bo co z tego ze ludzie graja klanowki jak w takim meczu nie wazne sa umiejetnoci graczy lecz tylko umiejetnosc jakiegos dobrego cheata :evil:

Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 11 kwi 2003, 00:20 

sa latwo dostepne jak sie umie poszukac.. i sa niestety debile ktorzy z tego korzystaja :(

HIC NATUS EST
Scierkens
M.D. CCC. XXIII. CALENDIS NOVEMBRIS

Tytuł:
PostNapisane: 11 kwi 2003, 01:37 

Znajac życie nawet jak powstanie jakiś program antycziterski to tego samego dnia (niestety tak tez bywa i to wcale nie zadko) albo na drugi dzien wyjda nowe czity, obchodzace program anty.

Takie pytanie czy w BF jest mozliwosc nagrywania dem? Jesli tak to to bylby wystarczajacy dowod, jesli nie to kicha, moze kiedys powstanie :).

Tytuł: czity
PostNapisane: 11 kwi 2003, 03:07 

Nieraz spodkalem sie ze 1 rgranat 50% energi odbiera tankom, wystarczy pod silnik i 50%, zdejmowanie gosci w czolgach ze snajp to tez czesto spotykane, dzis lecialem Hind-em z kolesiem i apacz wylecial kolesia w kabinie pilota zabilo :o ,BF nadal trza latac .

A bardzo mnie zaciekawilo to co powiedzial o broniach hmmmm ciekawe :)
Znacie moze servery na ktorych siedza ci kolesie ???
Zobaczyc jak graja :)

Tytuł:
PostNapisane: 11 kwi 2003, 04:17 

W niedziele gralismy sparing z GNCrew. Wszystko bylo by ok, gdyby nie jakies dziwne wzmocnienie strzalu z czolgu. Na BotB Colara w Tygrysie zabil podobno jeden strzal z M10. Jezeli "normalnie" da sie przezyc srednio 3 strzaly w czolg, ja po 2 juz lezalem na zlomie. Na Kharkow Colar jadac przez mostek Pancer IV dostal bocznego strzala z T34. Po strzale czolg uniosl sie nad kamienna barierka i spadl do rzeki :shock: . Ja juz nie wiem, albo my w Polsce musimy jeszcze duzo cwiczyc, albo ktos sobie robi z nas jaja. Jezeli grajac na codzien na polskich serwerach wygrywam powiedzmy 60% pojedynkow czolgowych, to na tym sparingu wygrywalem tylko wtedy gdy podjechalem ich od dupy stony. Jezeli ktos znajdzie czita z takim wzmocnieniem, dajcie znac (interesuje mnie tylko czy istnieje).

Tytuł:
PostNapisane: 11 kwi 2003, 08:15 

Dzieki że z takim zaangażowaniem odpisaliście na newsa klanu WA.
Chciałbym odpowiedzieć Skwarkowi na jego wypowiedź. Ja też potrafie zdjąć kolesia co jedzie w czołgu ale w wieżycce a ja tu mówiłem o sytuacji kiedy koleś był w czołgu w sensie że nim kierował ( siedział za warstwą pancerza a i tak sniper go zdjął .
Również interesuje mnie kwestia dem. Jak nagrać demo jak potem cos takiego się odtwarza. Czy żeby nagrać demo trzeba zainstalować jakieś opragamowanie na serwerze albo na własnym kompie ??

Tytuł:
PostNapisane: 11 kwi 2003, 08:52 

Rozegraliśmy 12 meczy w ladderze, 6 win , 6 loss.

z tych 6 przegranych ze 3 były dosyc wyrównane, mieliśmy szanse wygrać, ale rywal był szybszy, lepiej zorganizowany, pomógł mu ping (tak jak nam pomógł być może wygrać któryś z tych 6 wygranych)

2 wtopy z naprawdę wyśmienitymi klanami, nie ma co narzekać.

I jedna z baaaardzo dziwnym klanem, który po każdym wydaniu patcha zaczyna dostawać lanie w cb, a potem znów wygrywa..'

Jednak do końca nie jestem pewien, kto grał uczciwie, a kto nie...

Dema w BFie nagrać się nie da w prosty sposób (przynajmniej w tej chwili) można najwyżej zrobić film używając 2 komputrów, bo inne sposoby (soft do nagrywanie na własnym kompie) powodują tragiczny spadek komfortu grania.

Tytuł:
PostNapisane: 11 kwi 2003, 08:58 

"Czity" mogą zepsuć nam całkowicie zabawę. Dlatego proponuję wam zgłaszać wszystkie uwagi gosciom którzy przygotowują program anty-cziterski - na stronie http://www.game-security.com. Autorzy utworzyli tam specjalne forum (tylko po angielsku).

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2