Holman napisał(a):
coz tel rash rzucil pare glupich tekstow to mu odpowiedzialem ale widze ze juz niektorzy sie poskarzyli komu trzeba i jest afera hehe:),
tam od razu afera... po prostu nie lubie jak mnie ktos wyzywa od dzieciakow, bo na pewno wiesz ze: impreza nie jest dla dzieciakow i nie robie jej dla nich, tylko dla ludzi ktorzy maja chec sie spotkac i pogadac w gronie i nie czuja sie urazeni wypiciem piwa i pobawieneim sie z "mlodszymi stazem" userami
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Holman napisał(a):
coz to co powiedzialem to jest moja opinia ktora wyrobilem sobie na podstawie obserwacji pewnego trendu ktory sie ostatnio ksztaltuje
zgadza sie, nie chce sie wpowiadac czy mi sie trend podoba czy nie, bo nei jestem zadnym guru... robie cos co mi sie podoba... a duzo swiecidelek ni bedzie:
Project FetishHolman napisał(a):
ja nie mowie ze jestem dobry, sa na pewno lepsi, nie mowie tez ze ktos jest gorszy, tyle tylko ze jesli ktos robi cos w tym kierunku nie musi od razu jechac na zjazd oc i modders zeby cokolwiek komukolwiek udowadniac lub pokazywac
ee no chyba pomylka bo nikt tam chyba nie jedzie aby cos komus udowadniac
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
no chyab ze sie myle ;P
Holman napisał(a):
nie zauwazylem obrazliwego tonu oprocz stwierdzenia faktu, moze troche uszczypliwie ale bez obrazliwego tonu, w czym wiec jest problem?
------
kilka postow wyzej
-----
oj to teraz bedziesz mial ciezkie zycie na forum Rafale Sinczykowski, lat 20 z Pily ...i nie tylko...kazdy trol sie po jakims czasie dowiadywal ze nie warto bylo ze mna zadzierac
no dla mnie to moze nie obrazliwy ton a delikatnie jak grozba... w sumie na pewno niemile bym sie poczul gdybys mi tak napisal
w kazdym razie nie widze sensu klotni... bo tak czy siak WSZYSTKICH
CHETNYCH zapraszam na
zjazd