Teraz jest 24 lis 2024, 18:39

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 54 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 23 lip 2004, 22:39 

buehehe, ale lol :lol: ko ko ko :D

nice1 holman, a w tej skrzyneczce na górze to groszek czy fasolka m8? :D

mayek-> to jak z 9800pro zrobić xt :?: :?: :?:

Tytuł:
PostNapisane: 23 lip 2004, 22:46 
Moderator forum

Exxon Vasquez napisał(a):

nice1 holman, a w tej skrzyneczce na górze to groszek czy fasolka m8? :D
?:

to moja stara chlodnica sprzed 2 lat, tam sie chlodzil browarek bo to beer cooling 8)

Tytuł:
PostNapisane: 23 lip 2004, 23:12 

Holman napisał(a):
to moja stara chlodnica sprzed 2 lat, tam sie chlodzil browarek bo to beer cooling 8)

Gdzie to można zakupić lub jak zrobić? :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 24 lip 2004, 01:21 
Moderator forum

odpowiedni model na chipie R360... i jedziesz z podmiana biosiku :) 100% safe, better than original! :)

Tytuł:
PostNapisane: 24 lip 2004, 02:13 
Moderator forum

Mayek napisał(a):
100% safe, better than original! :)

Takiś hardy ? A myłeś kiedyś R360 wodą i mydlinami ? ..... :wink: :D

Tytuł:
PostNapisane: 24 lip 2004, 15:06 

Holman napisał(a):
zjazd oc i modders? sorry ale impreza kupy dzieciakow ktorym sie wydaje ze sa bogami moda bo maja 3 wentylki i okienko to nie dla mnie, ja juz przeszedlem na nextLevel ;) 8)

hmmm moje dziecko JESZCZE nie przyszlo na imrpeze robiona przeze mnie... ale badz pewien ze przyjdzie...

mam nadzieje ze na tak wysokim poziomie jak jestes tam hen hen wysoko jest zimno... chlodzenie lepsze... inaczej bys sie tam nie pchal co nie?

Holman napisał(a):
wystarczy ze powiem ze <b>znam organizatorow</b> i polowe uczestnikow, do tego spora grupe ludzi znam osobiscie bo pilem z nimi juz niejedno piwo

hmmm ja sie juz zastanawiam czy ma mi byc glupio ze moi "znajomi" tak sie wypowiadaja?

mam nadzieje ze masz w domu wysokie sufity bo mozesz rysowac noskiem...

zejdz na ziemie, moze i jestes dobry. Lecz nie kazdy kto jest nizej od Ciebie jest gorszy...

a co do zjazdu... jesli byles, to z Tal Rashem piles... wiec sie zastanawiam dlaczego nagle taki obrazliwy ton Panie Holman?

Tytuł:
PostNapisane: 24 lip 2004, 16:31 

Samhain napisał(a):
.....bo mozesz rysowac noskiem...

Prosze mnie nie mieszać wnic.

Tytuł:
PostNapisane: 24 lip 2004, 16:40 

Mayek napisał(a):

odpowiedni model na chipie R360... i jedziesz z podmiana biosiku :) 100% safe, better than original! :)

aaa, no to młotek, przecinak i do roboty... :D

Tytuł:
PostNapisane: 24 lip 2004, 17:39 
Moderator forum

coz tel rash rzucil pare glupich tekstow to mu odpowiedzialem ale widze ze juz niektorzy sie poskarzyli komu trzeba i jest afera hehe:), szkoda samhain ze dales sie tak latwo podpuscic ale jak uwazasz..., coz to co powiedzialem to jest moja opinia ktora wyrobilem sobie na podstawie obserwacji pewnego trendu ktory sie ostatnio ksztaltuje, i mam do niej prawo tak samo jak ty do ponizszej:

Samhain napisał(a):

mam nadzieje ze masz w domu wysokie sufity bo mozesz rysowac noskiem...

zejdz na ziemie, moze i jestes dobry. Lecz nie kazdy kto jest nizej od Ciebie jest gorszy...

ja nie mowie ze jestem dobry, sa na pewno lepsi, nie mowie tez ze ktos jest gorszy, tyle tylko ze jesli ktos robi cos w tym kierunku nie musi od razu jechac na zjazd oc i modders zeby cokolwiek komukolwiek udowadniac lub pokazywac

Samhain napisał(a):

. wiec sie zastanawiam dlaczego nagle taki obrazliwy ton Panie Holman?

nie zauwazylem obrazliwego tonu oprocz stwierdzenia faktu, moze troche uszczypliwie ale bez obrazliwego tonu, w czym wiec jest problem?

Tytuł:
PostNapisane: 24 lip 2004, 18:14 

Holman napisał(a):
coz tel rash rzucil pare glupich tekstow to mu odpowiedzialem ale widze ze juz niektorzy sie poskarzyli komu trzeba i jest afera hehe:),

tam od razu afera... po prostu nie lubie jak mnie ktos wyzywa od dzieciakow, bo na pewno wiesz ze: impreza nie jest dla dzieciakow i nie robie jej dla nich, tylko dla ludzi ktorzy maja chec sie spotkac i pogadac w gronie i nie czuja sie urazeni wypiciem piwa i pobawieneim sie z "mlodszymi stazem" userami :)

Holman napisał(a):
coz to co powiedzialem to jest moja opinia ktora wyrobilem sobie na podstawie obserwacji pewnego trendu ktory sie ostatnio ksztaltuje

zgadza sie, nie chce sie wpowiadac czy mi sie trend podoba czy nie, bo nei jestem zadnym guru... robie cos co mi sie podoba... a duzo swiecidelek ni bedzie: Project Fetish

Holman napisał(a):
ja nie mowie ze jestem dobry, sa na pewno lepsi, nie mowie tez ze ktos jest gorszy, tyle tylko ze jesli ktos robi cos w tym kierunku nie musi od razu jechac na zjazd oc i modders zeby cokolwiek komukolwiek udowadniac lub pokazywac

ee no chyba pomylka bo nikt tam chyba nie jedzie aby cos komus udowadniac ;) no chyab ze sie myle ;P

Holman napisał(a):
nie zauwazylem obrazliwego tonu oprocz stwierdzenia faktu, moze troche uszczypliwie ale bez obrazliwego tonu, w czym wiec jest problem?

------
kilka postow wyzej
-----

oj to teraz bedziesz mial ciezkie zycie na forum Rafale Sinczykowski, lat 20 z Pily ...i nie tylko...kazdy trol sie po jakims czasie dowiadywal ze nie warto bylo ze mna zadzierac

no dla mnie to moze nie obrazliwy ton a delikatnie jak grozba... w sumie na pewno niemile bym sie poczul gdybys mi tak napisal :)

w kazdym razie nie widze sensu klotni... bo tak czy siak WSZYSTKICH CHETNYCH zapraszam na zjazd

Tytuł:
PostNapisane: 25 lip 2004, 12:12 
Moderator forum

i wbrew pozorom ja tez polecam ten zjazd wszystkim chetnym, to dobre miejsce zeby sie paru rzeczy nauczyc i dowiedziec, a project fetish calkiem niezle sie zapowiada

Tytuł:
PostNapisane: 25 lip 2004, 12:46 

Przybyłem aż z dzikiego, bo wierzyć mi się nie chciało, że w necie TAKIE chamstwo i ignorancja się szerzą...

Holman, tak patrzę na te mody... gdzie jest ten Twój "next level" ?? Chyba zapomniałeś go dołączyć do zdjęć...
Na przyszłość mam dla Ciebie jedną sugestię - jak będziesz się pochylał nad wodą żeby się przejrzeć to się nie utop, bo już się nazywa narcyzm.

pozdr

Tytuł:
PostNapisane: 25 lip 2004, 13:18 

spokjnie bez nerwow Adki... i tak wszyscie sie spotkaja na zjezdzie i wypija Tym-barka ;)

Tytuł:
PostNapisane: 25 lip 2004, 13:29 
Moderator forum

Adki napisał(a):
Przybyłem aż z dzikiego, bo wierzyć mi się nie chciało, że w necie TAKIE chamstwo i ignorancja się szerzą...

Holman, tak patrzę na te mody... gdzie jest ten Twój "next level" ?? Chyba zapomniałeś go dołączyć do zdjęć...
Na przyszłość mam dla Ciebie jedną sugestię - jak będziesz się pochylał nad wodą żeby się przejrzeć to się nie utop, bo już się nazywa narcyzm.

pozdr

hahaha mowilem ze afera jest :) tym bardziej ze jak widze rozni klakierzy sie schodza :) i do tego pyskaci :) zapraszamy kolejnych krzykaczy :lol:

gdzie jest to "TAKIE chamstwo"? tylko konkretnie bo jakos nie zauwazylem, na razie natomiast widze ze sie zbiorowo zapieniacie bo pozwolilem sobie troche uszczypliwosci na temat pewnego trendu w moddingu hehe, niektorzy probowali mi wmowic ze obrazalem organizatorow zjazdu chociaz nigdzie to nie nastapilo

o i nawet specjalnie podpieliscie sie pod topic na dzikim z powodu tego mojego straszliwego chamstwa :) no normalnie ekstaza juz prawie

moje mody? spojrz na date artykulow...

a "nextLevel" to byl tekst dla wtajemniczonych, niestety nie zrozumiales... 8)

nie chce mi sie juz kontynowac ani komentowac tekstow na forum dzikie.net, "zlewka/EOT mode on"

Ostatnio edytowano 25 lip 2004, 14:14 przez Holman, łącznie edytowano 8 razy

Tytuł:
PostNapisane: 25 lip 2004, 13:31 
Zbanowany

Samhain napisał(a):
spokjnie bez nerwow Adki... i tak wszyscie sie spotkaja na zjezdzie i wypija Tym-barka ;)

Hmmm...
Ok...
:D

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 54 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2