Teraz jest 10 wrz 2025, 01:20

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 140 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 26 kwi 2003, 17:44 

Lol, lol, lol. Co Ci jeszcze lezy na duszy Wojt? Wal smialo, widze ze wiele "problemow" skrywales w sobie by dzisiaj ujrzaly swiatlo dzienne.
Ile mam nikow w Arcy Wojt? Sprawdziles... ? A w Twoim przypadku sie nie sprawdzily 2 nicki tak? http://bftracks.net/appl/bft/Search/view/R/0/contains/Wojt_PL Przykre to :lol:.
Warsaw i Colar bawia sie nikami, bo lubia. Wielu graczy z SPQR bawi sie nickami, bo lubia. Ja sie bawilem i przestalem.

I nie "Arcy" wybieralo sklad reprezentacji kraju tego mozesz byc pewien.

Tytuł:
PostNapisane: 26 kwi 2003, 17:47 

KIBOL napisał(a):
A jeśli chodzi o NC i taktyke propnuje założyć odzielne forum, żeby uniknąć zbędnych komentarzy.

Takowe juz istnieje, tylko ze nie maja dostepu zainteresowani (chyba).

Tytuł:
PostNapisane: 26 kwi 2003, 17:56 

Sam jestes lol- gadasz bzdury z mysla ze ktos ci uwierzy - kiedys sam jeszcze w SPQR apelowales do nas zeby zmienic nicki np.: ze [SPQR]Wojt_PL zrobic [SQPR] Wojt_PL - wiec po jaka cholere teraz udajesz ze tego nie pamietasz i piszesz takie bzdury ?????????

Tytuł:
PostNapisane: 26 kwi 2003, 18:15 

Ah jasne klaniam sie unizenie i bije sie w piersi ze zapomnialem. Jednak SPQR opuscilem w lutym wiec zapewne wtedy o to prosilem. W statsach masz veterana [SPQR] Wojt_PL za miesiac marzec, wiec kto tu z kogo robi durnia. Ale coz jak napisano ponizej jak w sejmie Wojt na posla (po kadrze oczywiscie) i koncze juz, bo i tak wiem ze nie napisze ostatni. Ziew.

Ostatnio edytowano 26 kwi 2003, 18:22 przez CloneTrooper, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 26 kwi 2003, 18:16 

Żenada ..... zupełnie jak w sejmie :!::!::!::!::!::!:

Tytuł:
PostNapisane: 26 kwi 2003, 18:27 
Oldboy Battlefield.pl

kamikaze a co to za sejm bez Leppera ???
Misiek_Blacha gdzie jestes!?!?!?!?!?!?!?

Tytuł:
PostNapisane: 26 kwi 2003, 18:34 

I po co takie BZDURY piszesz :?: okota daj spokuj wystarczająco już ci wcześniej sie naprodukowali :(

Tytuł:
PostNapisane: 26 kwi 2003, 18:53 

Heh zostalem Przyjacielem Krolika. Dzieki Wojt ;).
A tak powazniej po prostu Wojt powiedz moze kogo Twoim zdaniem nalezy dolaczyc do Team Poland i w miejsce kogo. Bo szczerze mowiac Twoja wypowiedz na zawiera zadnych konkretow.
Po drugie z Arcy jest 7 osob z ONZ 5, PRGK 4 wiec czemu ONZ lub PRGK ma byc tylko dodatkiem, skoro Arcy to nawet nie polowa teamu.
Po trzecie cos mi sie tak zdaje ze liczebnosc graczy z poszczegolnych klanow jest proporcjonalna do wynikow tych klanow zarowno w CB jak i kilku sparow poza ta liga.. Mozemy sie spierac czy faktycznie dodatkowo jeden zawodnik z WA i z SPQR nie bylby wskazany (moim skromnym zdaniem jak najbardziej).
Bolesna prawda jest taka. Gdyby glosowali ludzie np majacy powiedzmy konto na tym forum, czy proporcjonalnie dobrac np po 3 ludzi z kazdego polskiego klanu zarejestrowanego w CB, niestety spadlby poziom druzyny ( chocby dlatego ze mogloby dojsc do sytuacji iz mamy np 5 swietnych pilotow, 3 super czolgistow, kilku wysmienitych artylerzystow no i na stalingradzie bysmy non stop obrywali z powodu braku zawodowych piechurow). Juz nie mowiac ze ludzie najnowszych klanow zrobili szybkie i zaskakujace postepny, jednak troche im jeszcze brak umiejetnosci czy doswiadczenia. Wystarczy spojrzec na wyniki rywalizacji w Cb miedzy poszczegolnymi polskimi klanami.

Tytuł:
PostNapisane: 26 kwi 2003, 19:15 

Ja proponuje zrobic turniej na noze... najlepsi do Team Poland :PP buehehhehe.. a tak powaznie. Ludzie na co wy narzekacie??? Jeszcze meczu chlopaki nie zagrali a tu juz takie klotnie, zobaczymy po pierwszych grach czy sklad byl dobrze dobrany.. bo jak poniesiemy sromotna porazke to wtedy beda powody do narzekan. A teraz cicho mi tu i trzymac kciuki!

PS. czemu nie ma snajpera zadnego? :PPP JOKE:)

HIC NATUS EST
Scierkens
M.D. CCC. XXIII. CALENDIS NOVEMBRIS

Tytuł:
PostNapisane: 26 kwi 2003, 19:32 

Fakt- jakis czas temu mialem reinstal gry i gralem pare dni ze starym nickiem ALE NIE DLA STATYSTYKI !!!!- dla mnie w takie rzeczy bawia sie zakompleksieni idioci - a zrobic sobie ******* miejsce wsrod takiej "grupy" jest smiesznie proste - nawet nie chce mi sie tego udowadniac, bo po co 8) .

ps. - zapomnialem dodac- przed "powolaniem" tego skladu miales 3 nicki, jak juz zostal ustalony -olales sprawe, moze nie??

Tytuł:
PostNapisane: 26 kwi 2003, 19:39 

spoko roko :) a co z ta polsa drabinka CB :?: :?: :?: :?:
a i mam pomysla :wink: ze moze "DRUZYNA NARODOWA" zaczela by treningi a trenowala by z polskimi klanami po koleji :idea:
co wy na to :?: 8)

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 26 kwi 2003, 20:24 

Milosz - ja w swoim pierwszym poscie w tym temacie zapytalem jakimi kryteriami zostal wybrany sklad- to tylko moje pytanie a ze kogos prawda w oczy kole to inna sprawa.

Ja ( jak ktos sugerowal ) nie zostalem pominiety - nie zamiezalem i nie zamiezam brac w tym udzialu- mam za malo czasu nawet dla swojego klanu.
Ale jesli chcesz znac moje osobiste zdanie to sklad jest za maly- nie pamietam - ok 16 osob w tym jakas "maskotaka" ktora nie gra :lol: .
Szwedzi maja 22 osoby. Jesli mecze maja byc 12v12 to 3 osoby w rezerwie to stanowczo za malo. Jak dla mnie 25 osob byloby ok.

A co do skladu- moze kazdy klan wystawil by kogos na pozycje- tzn. -jeden pilot, jeden pilot bombowca, czolgista itd. Dalej - nalezalo by wybrac dowodce ktory by to wszystko "pociagno" - ustalil by sklad , napisal taktyke itd.

No i jeszcze jedno - na jakiej podstawie jakis klan uwaza sie za lepszy ??
Czy to ze w CB arcy jest najwyzej w drabince to znaczy ze jest najlepsze w Polsce??- nie mowie ze nie, ale arcy wszystkie wygrane mecze wygral z duzo gorszymi klanami, maxymalnie dostal +46 ptk.
Jak dla mnie o wiele lepsze mogloby byc ONZ i PRGK - maja o wiele lepsze stosunki punktowe - no ale skoro juz sie ktos oglosil najlepszymi Polskimi klanami to wasza sprawa.
Tylko nie widze w takim razie sensu powstawania polskiej drabinki w CB.
Jestescie najlepsi i koniec.

Po tych wszystkich wypowiedziach (waszych i moich ) doszedlem do wniosku ze uczestnictwo w takowej "drabince" SPQR nie ma sensu - po co mamy to robic ?? . Dodam ze jest to moje osobiste zdanie i nanaszym forum bede za wycofaniem naszego klanu w tym projekcie.

Jeszcze raz - to moje osobiste zdanie i nikt z SPQR jeszcze o tym nie wie i nie macza w tym palcow . U nas prawdopodobnie odbedzie sie za jakis cza glosowanie na ten temat a o wynikach takowych zostaniecie na pewno powiadomieni.

Skonczylem i wiecej nie pisze w tym poscie ( no chyba ze..... :wink: ).

Tytuł:
PostNapisane: 26 kwi 2003, 20:32 

Wojt.. skoro nie masz zamiaru brac udzialu w tym wszystkim to co sie tak burzysz?? Jak dla mnie jestes zazdrosny... tak to wyglada, bo nie widze innego wytlumaczenia dla tego co robisz. Rzucasz sie na wszystko i wszystkich bo ciebie nie wybrali do Team Poland... Moze sie myle ale dla mnie to tak wyglada niestety :(

HIC NATUS EST
Scierkens
M.D. CCC. XXIII. CALENDIS NOVEMBRIS

Tytuł:
PostNapisane: 26 kwi 2003, 20:42 

Tin-PL - AristocracY

Kto takich burkow do skladu powkladal D: Wydaje mi sie, ze na takich meczach minimum kultury nalezalo by zachowac.

Tytuł:
PostNapisane: 26 kwi 2003, 21:13 

[SPQR]Wojt_PL napisał(a):
ok 16 osob w tym jakas "maskotaka" ktora nie gra :lol: .

***** mać, do szewskiej pasji czlowieka doprowadza. Nie gram przez ciebie debilu, no nie mam zamiaru, zeby ktos sral mi przez najblizszy miesiac-rok ze cos tam zawalilem. Nie dam Ci tej satysfakcji. (i nie pisz ze masz kogos innego na mysli, bo wiadmo o co chodzi.)

[Mam nadzieje ze po tym tekscie, powodem wykluczenia z repry bedzie hamstwo, buractwo i brak kultury] - uklon w strone kolejnego "zazdrosnego" , ktory wlacza sie zawsze w ciekawe dyskusje.

Powodzenia Nation Poland.
Ja *********.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 140 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2