Teraz jest 29 lis 2024, 22:52

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 402 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 27  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 24 sie 2004, 13:57 
Oldboy Battlefield.pl

Darth... nie jestes kardynalem Richelieu zeby pisac " powiernik tego listu zrobil co zrobil..." smrod zaistnial i potrwa troche zanim sie rozwieje ale to juz wasza wewnetrzna sprawa jak rozwiazecie ta sprawe... tyle ze bym proil aby rozwiazanie zostalo podane publicznie.
Ethan co do twej propozycji gramy albo forefite to to jest jakby ukarac dziecko ktore sie drze bo chce lizaka... dajac mu lizaka.... niepowiem zeby to mialo jakis charakter edukacyjny dla recondo - niech wiedza ze zrobili zle a za robienie zle jest kara.
co do prowokacji itd.. to panowie nie byla to prowokacja ale cos co powinniscie zglosic bez owijania w bawelne! jesli gramy 4 fun to powinnismy grac wedog zasad! zreszta wogole gramy bo jestesmy teamami - zzytymi z soba a nie wypozyczalnia video.
dobra tyle z mej strony moze ktos przeanalizuje te slowa zeby w przyszlosci nie bylo takich burakow... bo pomyslcie co by bylo jakby jakis zachodni klan gral i to zrobil? napewno bysmy wszyscy staneli po stronie Polakow! tak jak to bylo ze skandynawskim gentelmans agreement. dodam jeszcze ze ta sytuacja dziala w 2 strone...
dobra koniec pitolenia niech gra sie toczy dalej!
Ethan szacunek za podjecie trodnej lecz slusznej decyzji! EJW prosze na przyszlosc mniej wstydzenia sie! walcie prosto z mostu ew. nie na forum publicznym.
no mysle ze smrodek sie rozwieje szybciutko. (jeszcze brakuje tylko przeprosin recondo...)

Tytuł:
PostNapisane: 24 sie 2004, 14:01 

DarthPrivate napisał(a):
Niestety też mi jest przykro za Sienę i Wojtasa (NIE EJW!!).

Przykro ci za mnie z powodu czego? Moglbys byc tak laskaw i powiedziec, za co mam sie wstydzic lub za co powinienem sie wstydzic, patrzac na posty, ktore napisalem w tym temacie?
I prosze bardzo o nieodwracanie kota ogonem, to WY lub jak wolisz trojka od was zrobila cos zle, nie ja, wiec naprawde nie starajcie sie zaczynac rzucac we mnie kamieniami, przynajmniej nie WA.

DarthPrivate napisał(a):
Ta "awantura" jest spowodowana przez trójkę graczy należących do klanu Wilda - jednak to posunięcie bez wyraźnej zgody lidera bynajmniej nie splami naszej reputacji.

To Maniac nie jest jednym z CL ?

Panie Qba, nie "poszukiwalem zadnego powodu zeby pochwalic sie nowa klotnia", mowie o tym co mnie oburza, a w e-sporcie oburzaja mnie oszustwa. Ty miales udzial w jednym z nich. Zauwaz tez ze piszac o tym na poczatku nie powiedzialem niczego z czego mozna bylo sie domyslic (a przynajmniej nie tak latwo) kto i co, dopiero Twoja arogancja w stosunku do wojtasa i proba zamkniecia watku przez piospi spowodowaly ze miarka sie przebrala. Postanowilem napisac o trojce wspanialych.

Oczywiscie tonacy brzydkiej sie chwyta, wiec pomine tekst z arka przymierza, dla niekumatych dopisalem jakis czas temu w nawiasiku [to jest miedzy takimi znakami "(" i ")" komenatrz o co mi dokladnie chodzilo piszac o arce przymierza. Mam nadzieje, ze teraz zrozumiesz, do czego zmierzalem.

@Darth ja niestety musze Cie zmartwic, poniewaz na Tobie (chyba jestes jednym z CL) lezy odpowiedzialnosc za dzialanie klanu. Ludzie z Twojego klanu rowniez w jakis sposob sa od Ciebie zalezni. Jesli nie ma w waszym klanie punktu mowiacego o odpowiedzialnosci za oszustwa to tez jest Twoja wina, jesli nie ma w waszym klanie punktu mowiacego o odpowiedzialnosci za oszustwa to znaczy ze wewnatrz klanu jestescie bezkarni jesli o to chodzi a skoro raz oszukaliscie mozecie zrobic to kolejny raz.bylo wiecej ale uwazam ze nie ma sensu drazyc....

Przykro mi, bo jestescie jednym klanem, ktory na dzien dzisiejszy jest w stanie reprezentowac godnie Polske na arenie e-sportu, tylko co z tego? skoro nie macie poszanowania do swoich rodakow?

jest to moje ostatnie (naprawde) wystapienie w tej sprawie. Kazda inna obelge, szykane itp przyjmuje z pokora i cierpliwoscia szymona slupnika:)

Ostatnio edytowano 24 sie 2004, 14:24 przez siena, łącznie edytowano 4 razy

Tytuł:
PostNapisane: 24 sie 2004, 14:03 
Oldboy Battlefield.pl

PAX!! panowie!! PAX!

Tytuł:
PostNapisane: 24 sie 2004, 14:57 

Siena powiem Ci tyle co Ethan - nie miałem i mogłem mieć na to wpływu. Dowiedziałem się o tym dopiero z tego Forum. Smierdzi jak smierdzi na pewno beda z tego wyciagniete wnioski i kary (o ile wiem Ci gracze jeszcze nic nie zrobili poza tym bzdurnym i glupim posunieciem).

@Holman - ....................

Proponuje to zakonczyc PAX ROMANA :) Peace for all!!

Tytuł:
PostNapisane: 24 sie 2004, 15:03 

rodżer

Tytuł:
PostNapisane: 24 sie 2004, 15:06 
Moderator forum

Pierwsza kara powinno byc ich wymienienie na forum publicznym...nazwiska.adresy,kontakty :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 24 sie 2004, 15:12 

Przepraszam wszystkich poszkodowanych .. nie spodziewalem sie ze jako pilot mi-8 (bo taka funkcje pelnie w Wildzie) bede wycinał ludzi na ziemi latajac z kałachem tudzież z M16 .

Nie bede sie tlumaczył bo faktycnie moje zachowanie bylo nie fair ale oznajmiam ze bylo to pierwsze i ostatnie takie zachowanie ( bede latał fair moim mi-8 a glebe zostawie asfaltom ) .Jeszcze raz przepraszam .

Tytuł:
PostNapisane: 24 sie 2004, 15:25 

Teraz rzeczywiście można spokojnie zamknąć ten temat jak bardzo komuś zależy. Ale próby zamknięcia tematu przez co poniektórych zanim wszyscy wogóle dowiedzieli się o co chodziło w całej histori były nad wyraz Żenujące. Jest to jeden z ciekawszych tematów ostatnio. Moża dzieki niemu zobaczyć co niektórzy odstawiają za sztosy (lekko to ujmując), co nie jest może zbytnio budujace, ale przynajmniej uświadamia co się dzieje.
Mam tylko wielką nadzieję że nie ma zbyt dużo klanów w CB które robią takie numery, choć jeśli rodacy robia to rodaką to..... :roll:

---- Take it easy ---- (and fuck allllll the cheaters)

Tytuł:
PostNapisane: 25 sie 2004, 08:20 

hehehe, tak sobie w skrocie poczytalem, zenada zenada ....
jakos mi nie zal, ze nie gram juz w e-gej-sporty, bo tu coraz gorzej, alepiej palnac komus z mojego m4 z paru metrow i spokoj i cisza ;)
a tematu nie zamkne ;) niech trwa wiecznie, bo bedzie smiesznie i zalosnie :):):)

Tytuł:
PostNapisane: 25 sie 2004, 09:06 

Do kiedy jest termin rozegrania meczu pierwszej fazy playoffu?

Tytuł:
PostNapisane: 25 sie 2004, 10:05 

Jezeli chodzi o playoffy to na stronie turnieju zostana podane informacje dotyczace tej fazy rozgrywek.

Mecze w playoffach juz mozna grac, deadline jest do 30 sierpnia.

Ostatnio edytowano 25 sie 2004, 12:45 przez Ethan, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 25 sie 2004, 10:47 

echhh turniej zrobiony 4fun i jeszcze jakies kretactwa z zawodnikami :roll:

to to chyba tylko w polsce sie moze zdazyc, nie mozna bylo oddac walkowera? albo przelozyc mecz na inny termin?

Tytuł:
PostNapisane: 25 sie 2004, 12:46 
Moderator forum

no niestety...wkrotce wyplyna kolejne rewelacje zwiazane z afera (taka mam nadzieje ze nikt nie nabierze wody w usta)

Tytuł:
PostNapisane: 25 sie 2004, 20:52 

Ethan napisał(a):

Z mojej strony chcialbym przeprosic graczy z EJW ze Wilda dopuscila sie takich posuniec nie fair i zapewniam was ze wyciagne z tego konsekwencje ale to juz moj problem.

end of topic

Ethan. Bardzo mnie ciekawi ( i nie tylko mnie) jakie kary zastosowałeś dla poszczególnych graczy, którzy dopuścili się oszustwa. Bo jak na razie jedyną karą jaką zauważyłem jest wyrzucenie mojego loginu z waszego TS'a, co tym bardziej świadczy o tym,że cała skrucha okazywana przez Ciebie i cały klan jest farsą.Moim zdaniem żadne konsekwencje nie zostaną wyciągnięte. Zarówno Ty jak i ja dobrze wiemy,że to jest poprostu "pic na wodę".

P.S. Proszę,aby na mój post nie odpowiadały dzieciaki z wildy. Wiecie o kogo chodzi:)

Tytuł:
PostNapisane: 25 sie 2004, 21:41 

Tak Paweł tak to sobie tłumacz. TS został zmieniony z innych przyczyn ktore Ciebie niestety nie dotycza, a ze to sie pokryło z "aferą" to jest czysty przypadek.Wszyscy stracili konta.

Poza tym co to Was w ogole interesuje jakie beda konsekwencje. ethan juz napisal ze jest wew sprawy Wilda wiec sie nie mieszajcie.

A ty Paweł nie szukaj wszedzie podstepow i nie wiaz bezsensownie faktow.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 402 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 27  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2