DarthPrivate napisał(a):
Niestety też mi jest przykro za Sienę i Wojtasa (NIE EJW!!).
Przykro ci za mnie z powodu czego? Moglbys byc tak laskaw i powiedziec, za co mam sie wstydzic lub za co powinienem sie wstydzic, patrzac na posty, ktore napisalem w tym temacie?
I prosze bardzo o nieodwracanie kota ogonem, to WY lub jak wolisz trojka od was zrobila cos zle, nie ja, wiec naprawde nie starajcie sie zaczynac rzucac we mnie kamieniami, przynajmniej nie WA.
DarthPrivate napisał(a):
Ta "awantura" jest spowodowana przez trójkę graczy należących do klanu Wilda - jednak to posunięcie bez wyraźnej zgody lidera bynajmniej nie splami naszej reputacji.
To Maniac nie jest jednym z CL ?
Panie Qba, nie "poszukiwalem zadnego powodu zeby pochwalic sie nowa klotnia", mowie o tym co mnie oburza, a w e-sporcie oburzaja mnie oszustwa. Ty miales udzial w jednym z nich. Zauwaz tez ze piszac o tym na poczatku nie powiedzialem niczego z czego mozna bylo sie domyslic (a przynajmniej nie tak latwo) kto i co, dopiero Twoja arogancja w stosunku do wojtasa i proba zamkniecia watku przez piospi spowodowaly ze miarka sie przebrala. Postanowilem napisac o trojce wspanialych.
Oczywiscie tonacy brzydkiej sie chwyta, wiec pomine tekst z arka przymierza, dla niekumatych dopisalem jakis czas temu w nawiasiku [to jest miedzy takimi znakami "(" i ")" komenatrz o co mi dokladnie chodzilo piszac o arce przymierza. Mam nadzieje, ze teraz zrozumiesz, do czego zmierzalem.
@Darth ja niestety musze Cie zmartwic, poniewaz na Tobie (chyba jestes jednym z CL) lezy odpowiedzialnosc za dzialanie klanu. Ludzie z Twojego klanu rowniez w jakis sposob sa od Ciebie zalezni. Jesli nie ma w waszym klanie punktu mowiacego o odpowiedzialnosci za oszustwa to tez jest Twoja wina, jesli nie ma w waszym klanie punktu mowiacego o odpowiedzialnosci za oszustwa to znaczy ze wewnatrz klanu jestescie bezkarni jesli o to chodzi a skoro raz oszukaliscie mozecie zrobic to kolejny raz.bylo wiecej ale uwazam ze nie ma sensu drazyc....
Przykro mi, bo jestescie jednym klanem, ktory na dzien dzisiejszy jest w stanie reprezentowac godnie Polske na arenie e-sportu, tylko co z tego? skoro nie macie poszanowania do swoich rodakow?
jest to moje ostatnie (naprawde) wystapienie w tej sprawie. Kazda inna obelge, szykane itp przyjmuje z pokora i cierpliwoscia szymona slupnika:)