Teraz jest 6 wrz 2025, 15:50

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 234 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 16  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2004, 01:50 

siena napisał(a):
idz zgwalc 12 latke pobij babcie zapierdol kase ze sklepu opluj matke nasraj na oltarz i miej w dupie co ludzie o tobie mysla tylko dlatego ze dobrze o tobie mysla ludzie z ktorymi siedziales w pierdlu.

stary co to za wartosci?

porownywanie klanu w gre internetowa z pierdlem, lol i to wy mowicie o odroznianiu dobra i zla ?

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2004, 01:50 

Grolshek to by bylo zbyt piekne! Polska scena bfv wolna od oszustw!

"Teatr moj widze ogromny":)

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2004, 01:51 

Ok Panowie to wy zaproponujcie kary bo chce pojsc spac. Czekam na konkretne propozycje :)

Ostatnio edytowano 26 sie 2004, 01:51 przez Luki, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2004, 01:51 

Wiecie co przypomina mi sie scenka z pewnego filmu. Jest sad - pewna osoba byla przez przypadek na miejscu zbrodni i to ja oskarza sie o zabojstwo. I to wy jestescie tlumem ludzi na sali krzyczacymi: "SMIERC. SMIERC!!". Osob tych na pewno nie pozbedziemy sie z klanu. A tym bardziej nie rozwiazemy klanu. Osoby te dostaly nagane a czemu to grozi to one same dobrze wiedza!!

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2004, 01:52 

Nie, zostaną ukrzyżowani, ich ciała spalone, a prochy rozwieje wiatr. Czego do cholery oczekujecie? To jest zabawa, a wy macie takie podejście, jakbyśmy nie wiem co zrobili.

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2004, 01:53 

*PRZERWA*

Klotnia obrala bardzo ciekawych ksztaltow, mozna sie posmiac. :wink:

A tak serio, najpierw gral jeden zamieniony, pozniej dwoch, pozniej trzech. Dalej widzimy gdzies siakies obiecywania ze podmianki byly tylko z nami, pozniej ktos przyznaje sie, pozniej ktos mowi ze nagranie jest be, napewno podlozone, ze nie mamy dowodow [btw. dowody w tej sprawie, samo w sobie smiesznie to brzmi :lol: ], pozniej ktos znowu sie przyznaje, pozniej nagle zanika temat falszywych dowodow, pozniej pojawia sie Nor ktory przyprawia o banana na twarzy [pozdro, ten typ tak ma;] ], pozniej zaczynaja sie wypowiadac osoby ktore bardzo duzo maja wspolnego z scena, jak naprzyklad grubasek, a pozniej rozmowa przeszla na bardzo ciekawe tematy. Czekam z napieciem co bedzie dalej? :lol:

Piospi: Najpierw gadasz ze nie ma dowodow, ze klamiemy itd, a pozniej:
"Przecież przyznaliśmy się na 3-4 stronie i niektorzy gracze Wilda poniesli konsekwencje i po co dawac klamstwa/bzdury/dym
Prosze ja wojny (gangów ) nie chce tak jak inni
"[koncowka zeby nie bylo ze to falszywy post, ze go w notatniku przerobielm :lol: ]

A co do postow Jabbaha, ktore imo najbardzej na miejscu i poziomie byly: Nie chodzi o to co sie stalo, tylko jak sie stalo, i po co. Jakby Nomek dostal pytanko czy moze grac pare innych osob, podejzewam ze bysmy sie zgodzili. Znaczy oni, bo jako ze nie gralem, nie mam prawa nic wiedziec, bo mnie powiesza niekotrzy. Aaa, i "cos-tam-gdzies-tam" ze gracze z recondo chcieli pograc, to im pomoglismy, troszke nie zabardzo pasuje, bo z recondo byl tylko Kami ; P

*KONIEC PRZERWY, ROUND 3"
Pozdro dla kumatych

Sorki Groshlek :wink:

Tytuł:

JabbaH napisał(a):
Nie, zostaną ukrzyżowani, ich ciała spalone, a prochy rozwieje wiatr. Czego do cholery oczekujecie? To jest zabawa, a wy macie takie podejście, jakbyśmy nie wiem co zrobili.
To jezeli to jest zabawa to po co oszukiwac? Sam sobie zaprzeczasz

Tytuł:

Cytuj:
...posmiejemy sie nawzajem ze swoich wypowiedzi - proponuje skonczyc temat...

Z twoich to nawet smiac sie nie mozna, trzeba plakac... zgolibys sobie te wlosy co je na glowie masz, bo wyglada to jak szopka chlopie.

Tytuł:
Moderator forum

DarthPrivate napisał(a):
Wiecie co przypomina mi sie scenka z pewnego filmu. Jest sad - pewna osoba byla przez przypadek na miejscu zbrodni i to ja oskarza sie o zabojstwo. I to wy jestescie tlumem ludzi na sali krzyczacymi: "SMIERC. SMIERC!!". Osob tych na pewno nie pozbedziemy sie z klanu. A tym bardziej nie rozwiazemu klanu. Osoby te dostaly nagane a czemu to grozi to one same dobrze wiedza!!

no tak Maniac sie poplakal bo tylko was szanuje a nagana dla niego to tragedia...jak sie zle bedzie zachowywal to dostanie druga i trzecia...i nie bedzie mogl strzelac z m16 tylko z palnikiem latac lub z kluczem francuskim... :lol:

Tytuł:

Luki napisał(a):
Ok Panowie to wy zaproponujcie kary bo chce pojsc spac. Czekam na konkretne propozycje :)

To ja mam propozycje opiszcie uczciwie całą sytuacje obydwu podmian na cb i esport.pl Co wy na to?

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2004, 01:55 

Luki napisał(a):

Ten tego...pomyslmy...Pozwolisz ze pomysle i za 2 strony odpowiem...Nie codzien zdarza mi sie taka propozycja...

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2004, 01:55 

Hehehehhehe Kaspar wymysl cos lepszego. To byly trzy osoby i jeden team a nie caly klan. Sorry ale to nie przejdzie a poza tym co do tego ma CB i esports.pl?

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2004, 01:56 

dobra to jadziem dalej.

czy wy buce nie widzicie o co sie rozchodzi? ze w dupie mamy WASZE kary jakie wystosujecie do tych oszustow??? wolimy sobie kamienowac na spokojnie przez internet. I mozecie calowac berlo moi drodzy.

Jeszcze raz apleuje o ostra jazde na panow oszustow. w sumie klan tez bo splodzil takie super stworki:)

Tytuł:

KasereK napisał(a):
Cytuj:
...posmiejemy sie nawzajem ze swoich wypowiedzi - proponuje skonczyc temat...

Z twoich to nawet smiac sie nie mozna, trzeba plakac... zgolibys sobie te wlosy co je na glowie masz, bo wyglada to jak szopka chlopie.

I ja mam sie tutaj wypowiadac. Skoro ludzie z ktorymi rozmawiam potrafia tylko obrazac innych. A z reszta Kaserek - milo gralo sie w Euro 2004. Szkoda, ze takie wspomnienie powoli zaczyna zanikac.

Tytuł:

Luki napisał(a):
Hehehehhehe Kaspar wymysl cos lepszego. To byly trzy osoby i jeden team a nie caly klan. Sorry ale to nie przejdzie a poza tym co do tego ma CB i esports.pl?

Przepraszam trzy osoby to były tylko w meczu z nami a z sod? Pozatym nie w wmóiwsz mi ze inni nie wiedzieli.

Pozatym co jest nie właściwego w mówieniu prawdy innym ludziom?

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 234 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 16  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2