Wiest_PL napisał(a):
to TY udajesz niewiniątko
Prosba do moderatora:
CZY MOBLBYS ZAMKNAC TEN TEMAT poniewaz wszystko wyjasnilem a znajac ludzi na tym forum tą sprawe beda ciagneli latami.
W łikend 3 razy wyszedłem z DEMO Wake tylko dlatego, ze ty byłes na serwerze. Powod? Widze, ze koles TKuje wiec nie bede grał, bo to strata czasu. Na pytanie , dlaczego TKujesz napisałes, ze sie bawisz. Dopoki nie był zamkniety TKowałes dalej , po zamknieciu serwa juz sie nie pojawiłes. Na serwerze byli Siwy , ja, Konewa , Clone trooper i ktoś jeszcze ze sceny . Nie mówie , że musisz znać wszytskie nicki ale nie usprawiedliwiaj swojego zachowania tym, ze byli tam sami "Playerzy_5".
Wniosek - widziałem cie na serwerze pod Twoim prawdziwym nickiem jak zabijasz swoich a potem od Yacuba i Titka usłysząłem ze wyzywasz ludzi na TSie. Co ja sobie mam pomyslec, hm? Yacuba i Titka znam od poczatku sceny a ty jestes nowy było nie było i jedziesz z tekstami ze TKujesz dla zabawy. Jezeli sie dziwisz naszym reakcjom to znaczy, ze nie jestes "ten ZŁY" tylko "ten GŁUPI". Dlatego nie wydaje mi sie ze powinno sie zamykać temat , który założył Yacub dopuki sprawa sie nie wyjasni i Yacub tego wyraznie nie napisze.
P.S.
Chwali ci sie przynajmniej, ze nie dbasz o statsy w bftrack :))) -70 za TK to niezły wynik.