Teraz jest 27 lip 2025, 14:15

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 112 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2004, 13:30 

I. Tin-KonewA powinien pomyslec ze i u mnie dwie osoby moga korzystac z jednego komputera.

II. Titus
1.sam jestes burak i trol
2.rozmowa miala dokladnie taki przebieg jak wczesniej napisalem
3.podczas rozmowy CIEBIE NIE BYLO i nikt nie kazal opuscic mi TS'a wszedles gdy juz sam opuszczalem kanal
4.to normalne ze chcesz obronic dobre imie swojego klanu nawet klamstwami

III.mcmt
1.bardzo smieszne
2.trollkiem jest kazdy kto mnie oskarzyl nie znajac do konca prawdy i ci ktorzy wydali na mnie wyrok nie znajac wersji obu stron

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2004, 13:34 

Sry za OT Ale

http://www.battlefield1942.pl/ehelion/?nick=westbam&key=

I wy cos mówicie o nickach :D

PSN id: Graqzu

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2004, 13:41 

LoL na ts caly czas bylem ....
Pod innym nickiem a wiec wiem co tam sie dokladnie dzialo i TY wiesz ZA CO dostales BANA nie udawaj niewiniatka na forum

mcmt:
dokladnie :lol: rispect :wink:
gdybym mial na mysli co innego napisalbym przez ch :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2004, 13:51 

[SPQR]Titus napisał(a):
gdybym mial na mysli co innego napisalbym przez ch

hehez... :D NO! Titus wie jak odnosić się do dzieci :>. Wszyscy dorośli złapali (ż)aluzję :>.

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2004, 13:51 

to TY udajesz niewiniątko

Prosba do moderatora:
CZY MOBLBYS ZAMKNAC TEN TEMAT poniewaz wszystko wyjasnilem a znajac ludzi na tym forum tą sprawe beda ciagneli latami.

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2004, 14:14 

Wiest_PL napisał(a):
to TY udajesz niewiniątko

Prosba do moderatora:
CZY MOBLBYS ZAMKNAC TEN TEMAT poniewaz wszystko wyjasnilem a znajac ludzi na tym forum tą sprawe beda ciagneli latami.

W łikend 3 razy wyszedłem z DEMO Wake tylko dlatego, ze ty byłes na serwerze. Powod? Widze, ze koles TKuje wiec nie bede grał, bo to strata czasu. Na pytanie , dlaczego TKujesz napisałes, ze sie bawisz. Dopoki nie był zamkniety TKowałes dalej , po zamknieciu serwa juz sie nie pojawiłes. Na serwerze byli Siwy , ja, Konewa , Clone trooper i ktoś jeszcze ze sceny . Nie mówie , że musisz znać wszytskie nicki ale nie usprawiedliwiaj swojego zachowania tym, ze byli tam sami "Playerzy_5".

Wniosek - widziałem cie na serwerze pod Twoim prawdziwym nickiem jak zabijasz swoich a potem od Yacuba i Titka usłysząłem ze wyzywasz ludzi na TSie. Co ja sobie mam pomyslec, hm? Yacuba i Titka znam od poczatku sceny a ty jestes nowy było nie było i jedziesz z tekstami ze TKujesz dla zabawy. Jezeli sie dziwisz naszym reakcjom to znaczy, ze nie jestes "ten ZŁY" tylko "ten GŁUPI". Dlatego nie wydaje mi sie ze powinno sie zamykać temat , który założył Yacub dopuki sprawa sie nie wyjasni i Yacub tego wyraznie nie napisze.

P.S.
Chwali ci sie przynajmniej, ze nie dbasz o statsy w bftrack :))) -70 za TK to niezły wynik.

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2004, 14:14 

A może byście tak Panowie i Panie uścisneli sobie dłoń i zapomnieli o sprawie bo co nastepny post to sprawa sie bardziej gmatwa....

da rade czy otwieramy przedszkole? :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2004, 14:20 
Moderator forum

Wiest =-> nie nie zamkne bo czekam az do twojej lepetyny dotrze, ze zrobiles cos nie tak. Za samo wejscie na kanal TSa klanu, ktory wynajmuje ci server, bez zaproszenia powinienes dostac ostra reprymende. A jesli slysze od kogos takiego jak Pepsee, Titus, Roberto, Pancho czy Yacub, ze zachowujesz sie jak sie zachowujesz to nie potrzebuje wiecej tlumaczenia. Znam ich dluzej od ciebie i wiem, ze nie zakladali by tego topicu bez potrzeby.

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2004, 14:50 

I.Pepsee to ze ich znasz tyle czasu to nie znaczy ze mowia prawde.Co do demo wake wyjasnilem juz i przeprosilem.Polowa graczy TK'owala a Ty oczywiscie zapamietales tylko mnie(lub jeszcze wtedy nie bylo Cie na servie).Tk'owalem okolo godziny wiec w tym czasie musiales mnie widziec.Wyszedlem w polowie gry poniewaz spieszylem sie na slub(nie moj),nawet pisalem o tym na gamechat wiec o zadnym zamknieciu nic nie wiedzialem.

PS:Po podliczeniu trzech rund w ktorych TK'owalem wyszlo -138 :(

II.Tin napisalem juz ze uwazam sprawe za zamknieta ale jak widzisz oni ciagna ja dalej

III.Garet a moze zalozyli wlasnie tego topica bez potrzeby i to ze znasz ich dlugo nic nie oznacza.Gdyby mieli choc troche oleju w glowie zalatwili by ta sprawe prywatnie a nie na forum.O wynajeciu nic nie wiedzialem i o tym ze nie mozna sie przywitac tez.Nie obchodzi mnie to czy wierzysz w moja wersje czy nie.Napisalem wszystko zgodnie z prawda a wedlug mnie tylko ona sie liczy.

Wiec jesli wejscie na nie zahaslowany kanal jest czyms zlym to przepraszam poszkodowanych.

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2004, 15:01 
Moderator forum

To jest jak z wejsciem do domu... chyba nie chodzisz i nie srawdzasz kazdych drzwi w bloku czy sa zamkniete czy otwarte, bo jak sa otwarte to mozna wejsc? Tu nie chodzi o rozdmuchiwanie czy nie bo sprawa dawno by sie skonczyla gdybys przyjal do wiadomosci ze zrobiles cos zle. Ty nadal utrzymujesz ze nic zlego nie zrobiles i tu lezy sedno sprawy.

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2004, 15:54 
Moderator forum

Witam.

Jestem CL2 klanu PTS1939.

Myślę, że Wiest dostatecznie wytłumaczył się z zaistniałej sytuacji. Znam go dłuzej niż WAS i nie mam powodów dla których miałbym mu nie wierzyć.

Nie będę się rozpisywał tak mocno jak Marek ale zapewniam was, że w klanie PTS1939 są osoby z którymi warto rozmawiać (należy do nich także Wiest).

Dziwi mnie jedna rzecz - skoro uważacie się za takich "weteranów" tej gry i kultury to jak możecie jechać na cały klan (nie jednodniowy jak jakiś burak napisał) za RZEKOME (przedstawione przez jedną stronę) wyczynki jednego gracza :?: :?: :?:

Myślę, że świadczy to tylko o ograniczeniu tychże osób ...

P.S. Wiest zdaniem "szefostwa" PTS1939 nie zrobił nic co zasługiwało by na karę i ukarany nie zostanie. Pozdrawiam.

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2004, 15:56 

Dobrze wiesz jak sie zachowywales na ts wiec BAN jest uzasadniony a zreszta co Ci z tego bana SPQR to lamerzy jestes zbyt WIelki aby wchodzic na nasz ts

Ostatnio edytowano 31 sie 2004, 15:59 przez [SPQR]Titus, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2004, 15:57 

Wiest kurde jutro 1 wrzesnia idz juz do sklepu kupic se zeszyciki i kredeczki oraz papucki na zmiane. Juz mam dosyc tego twojego stekania jacy to wszyscy sa be a ty super. Mysle ze Titus niewykopalby Cie bez powodu. Nastapenym razem sie nie laduj na TS i bedzie spokoj.

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2004, 16:08 
Moderator forum

ROTFL koles robi sobie zawody w TK, dochodzi do -78 i wiecej i jeszcze uwaza ze jest ok i ze nikt go nie ma prawa z TS wyprosic, widze ze takze CL nie widzi w tym nic zlego, grattuluje mentalnosci tym "nowym klanom", na pewno wszyscy was beda lubic

Ostatnio edytowano 31 sie 2004, 16:10 przez Holman, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2004, 16:10 

Titus nie nie wiema co do lamerow masz racje.

Kaczy pytal sie ciebie ktos kiedys o cos?
Pozostawiam to Tobie i lepiej nie mysl.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 112 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2