Teraz jest 20 kwi 2025, 20:32

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 65 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 8 wrz 2004, 19:01 

Dzisiaj o godzinie 18:52 czasu Srodkowo Europejskiego dostalem kicka z serwera Multimedii za tzw. "kampienie". Otoz na mapie zwanej Kursk zamknalem przeciwna druzyne samolotem o nazwie Yak - 9 w bazie głównej przy drobnej pomocy Iłów, czyli: Jabbah i Szwagier. Dwa fakty z tego powodu sa smieszne. Pierwszy najsmieszniejszy jest to ze Jabbah i ja nie gralismy w BF1942 na powaznie od Kwietnia. Drugi fakt to to, ze wczesniej na innej mapie robil to samo Leim, on jednak pozostal bezkarny.

Gralem ostatnio w Bf1942 jak juz powiedzialem w Kwietniu i wtedy zamkniecie przeciwnika w bazie nie bylo nazywane kampieniem. Wiem to bylo pol roku temu - wielkie sorry. Administrator mogl mnie o tym poinformowac. Jednak wszystko co uslyszalem od admina "kto kampi dostanie kicka" i momentalnie po 8 sekundach na zegarkow takiego tez otrzymalem. Prosilbym tego admina o bardziej rozwazne decyzje, o traktowanie na rowni graczy jak i ze swojego klanu jak i spoza niego.

Ogolnie moj "powrot" jednodniowy do BF'a zniechecil mnie do gry w ta gre jeszcze bardziej. Dziekuje bardzo za czytanie.

PS: Pozdrowienia dla scenki - mam nadzieje ze nie gracie tak, ze osoba z pol roczna przerwa skopala by wam tylek. Ogolnie mialem dziwne wrazenie grajac, az lezka sie w oku krecila :cry: Pozdrowka, spadam grac w Vietnama!! 8)

Tytuł:
PostNapisane: 8 wrz 2004, 19:30 

Ale w sumie kogo to obchodzi? Dostales kicka to bylo isc gdzie indziej. Przeciez jest duza ilsoc polskich serverow a jak te sa puste zawsze zostaje reszta Europy.

Tytuł:
PostNapisane: 8 wrz 2004, 19:34 

No siemka i narka :D

Wracaj do wpier**** ryżu :wink:
Tylko uwazaj na kamienie :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 8 wrz 2004, 19:50 

Prosty sposób - jak się 'buractwo' adminów i dziwne zasady na polskich serwerach nie podobają to jest jeszcze 985 zagranicznych.

Tytuł:
PostNapisane: 8 wrz 2004, 20:24 

olaboga co to sie porobiło

pozdro dla kumatych ;)

Tytuł:
PostNapisane: 8 wrz 2004, 21:33 

Ej no wiesz ale ta mapa jest no cóz taka ze tam łatwo kampic i nawet sie nieda samolotem ruszyc to jest kampienie

Tytuł:
PostNapisane: 8 wrz 2004, 21:36 
Moderator forum

Dandi napisał(a):
Ej no wiesz ale ta mapa jest no cóz taka ze tam łatwo kampic i nawet sie nieda samolotem ruszyc to jest kampienie

A podczas meczy nazywa się to "lock" ;) To tak z dziedziny "ciekawostki przyrodnicze"...

Tytuł:
PostNapisane: 8 wrz 2004, 21:42 

Dandi napisał(a):

zapeniam cie ze wystarczy ze ktos wsiadzie do apc a drugi na wiezyczke w czolgu i samolot odleci szybciej jak przylecial, no ale wiadomo latwiej kicka dac z serwera bo co jakis pilot bedzie mastachom statystyki psul :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 8 wrz 2004, 21:56 

Ale prawde mówi Darth.. < widziałem, grałem pod fakeiem wtedy >

Tak przy okazji. Leim na poczatku mapy, tez kampil ile sie dalo, to fakt, az wkoncu..
po wyniku 12:12:1, gdy mocno axis dostawalo, przeszedl aby pomoc..
( coz za bohater ) :DD
bwahahhaa

Tytuł:
PostNapisane: 8 wrz 2004, 23:23 

NIestety ale na zagranicznych serwach jest ktak sam ... ja grając lokwalem lotnisko i po 30 sekundach dostalem kicka ..... free play ma byc gra dla przyjemnosci a nie statsienia gdzie popadnie ..... Leim mial szczescie ze akurat wtedy nie bylo zadnego admina w konsoli bo i on tez dostal by kick ...... i dostanie go kazdy bez najmniejszego wyjatku kto bedzie kampil .......

Tytuł:
PostNapisane: 8 wrz 2004, 23:52 
Moderator forum

Panowie piloci, prawda jest taka, że was fantazja czasem ponosi. Ja grałem przedwczoraj na Multimedii, też Kcharkov i w jednej drużynie (rozumiem, bo Il-2) znalazło się trzech pilotów - znanych, natomiast w drugiej nie było nikogo, kto jest znany jako pilot. Grało się, że tak powiem, żałośnie. Albo otrzymywało się dzynia w bazie, albo tuż za bazą...

Jak już latacie na publicznych, to latajcie tak, żeby siły lotnicze były wyrównane, a nie sobie jaja robicie.

A co się tyczy lokowania baz, jak to nazywacie, za pomocą samolotów, co dla mnie na freeplaju jest po prostu kampieniem, to jeśli wśród adminów PRGK poruszony zostanie temat zakazu kampienia samolotami, to z pewnością będę gardłować za. A temat się już przewija...

Podpis nieczytelny...

Tytuł:
PostNapisane: 9 wrz 2004, 01:57 
Oldboy Battlefield.pl

Szwagier potwierdzi ze juz z kilku serverow na oslawionym zachodzie dostawalismy kicki za basecamping...
nawet na jednym sie klucilem ze to lock a on nie.. to wiec jaka jest definicja kampienia? a on sprawdz na stronie... i regulamin servera podaje... ech
wydaje mi sie ze skill podupada w klanach tak samo jak i wychowanie i srednia wieku...
ech niezapomne jak Janicq zostalokrzykniety przez anglikow spammerem miesiaca za... granadespamming na stalinie... dziecinada... "to niehonorowe tak grac z granatami!"... cos mi sie wydaje ze wlasnie z tych samych powodow w infantry niema granatow :lol:
sie dzieci dorwaly..... :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 9 wrz 2004, 02:31 

EST_PL napisał(a):
A co się tyczy lokowania baz, jak to nazywacie, za pomocą samolotów, co dla mnie na freeplaju jest po prostu kampieniem, to jeśli wśród adminów PRGK poruszony zostanie temat zakazu kampienia samolotami, to z pewnością będę gardłować za. A temat się już przewija...

A ciekawe gdzie sie nauczycie strzelania do samolotow i wychodzenie z locka na Kharkov, jak nie na free playu. Na meczu nikt nie bedzie pytal "czy mozna"?

Tytuł:
PostNapisane: 9 wrz 2004, 02:41 
Oldboy Battlefield.pl

EST :arrow:
Obrazek
:lol:

PostNapisane: 9 wrz 2004, 07:11 

DarthPrivate napisał(a):
Ogolnie moj "powrot" jednodniowy do BF'a zniechecil mnie do gry w ta gre jeszcze bardziej.

nie gadaj bo sie ciekawie gralo :lol:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 65 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2