Dzisiaj o godzinie 18:52 czasu Srodkowo Europejskiego dostalem kicka z serwera Multimedii za tzw. "kampienie". Otoz na mapie zwanej Kursk zamknalem przeciwna druzyne samolotem o nazwie Yak - 9 w bazie głównej przy drobnej pomocy Iłów, czyli: Jabbah i Szwagier. Dwa fakty z tego powodu sa smieszne. Pierwszy najsmieszniejszy jest to ze Jabbah i ja nie gralismy w BF1942 na powaznie od Kwietnia. Drugi fakt to to, ze wczesniej na innej mapie robil to samo Leim, on jednak pozostal bezkarny.
Gralem ostatnio w Bf1942 jak juz powiedzialem w Kwietniu i wtedy zamkniecie przeciwnika w bazie nie bylo nazywane kampieniem. Wiem to bylo pol roku temu - wielkie sorry. Administrator mogl mnie o tym poinformowac. Jednak wszystko co uslyszalem od admina "kto kampi dostanie kicka" i momentalnie po 8 sekundach na zegarkow takiego tez otrzymalem. Prosilbym tego admina o bardziej rozwazne decyzje, o traktowanie na rowni graczy jak i ze swojego klanu jak i spoza niego.
Ogolnie moj "powrot" jednodniowy do BF'a zniechecil mnie do gry w ta gre jeszcze bardziej. Dziekuje bardzo za czytanie.
PS: Pozdrowienia dla scenki - mam nadzieje ze nie gracie tak, ze osoba z pol roczna przerwa skopala by wam tylek. Ogolnie mialem dziwne wrazenie grajac, az lezka sie w oku krecila

Pozdrowka, spadam grac w Vietnama!!