Teraz jest 29 lis 2024, 07:40

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 61 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 6 paź 2004, 21:11 

Matador bylismy wsciekli jednak jestesmy klanem ktory osiagnie wkrotce 100 rozegranych meczy w nama i gralismy chyba z kazdym lepszym klanem w Europie. Wiemy na co nas stac. Widzielismy tez co robili ci kolesie, ja tam nikomu nie zarzucam jakiegos uzywania dopalaczy ale poprostu pierwszy raz widzialem tak grajacych ludzi.
Jedyne co mozna od nich podpatrzec to zgranie. Oprocz zgrania to moim zdaniem reszta byla nafaszerowana nawozami i tyle.

Na pewno czujemy spory niedosyt po tym meczu jednak trudno nazwac to wkurzeniem. Widzielismy co sie dzieje na serwie i w pewnym momecie dalismy sobie spokoj z dalsza gra na serio bo mijalo sie to z celem.

To ze ludzie z pvp i nbrigade cos przypuszczaja odnosnie tego klanu znaczy ze cos faktycznie jest nie tak.
Teraz tylko czekam na mecze globe z pvp i nbrigade bo na pewno beda miec miejsce.

Tytuł:
PostNapisane: 6 paź 2004, 21:17 

Zeby dodac troche pikanterii do sprawy opisze kilka akcji z meczu z moim udzialem - zwykle jestem tam gdzie cos sie dzieje:

Na Quang Tri:
- walnalem im Pattona i stoje na polnoc od tzw " krzykaczki ". Nagle wybucham na minie. Problem w tym, ze sie cofalem w miejsce z ktorego przyjechalem - zadnego enga nie widzialem, a za mna stal Coen ktory nikogo nie widzial.
- jako US jade Pattonem wspomoc polnocna flage, za mna jest Noe. Strzelam do T-54. A ten co? Wali w sciane obok mnie i Noe wylatuje przede mnie i dostaje 1 kulke z karabinku.
- zamkneli nas grajac jako NVA na wschodzie. Wybiegam drzwiami polnocnymi. Biegne na okolo i nagle w budynku na wschod od bazy NVA zachodzi mnie koles - nikt wczesniej do mnie nawet nie strzelil!!
- ta sama sytuacja - tym razem biegne korytarzem zabijam 1 kolesia na jego koncu. Kiedy wybiegam dostaje kulke z poludniowej flagi z pierwszego pietra.

Na Hue:
Jako US:
- atakujemy swiatynie wyzynamy ich 4 i nagle z nikad 1 koles jest juz na srodku
- probujemy zajac most. Maniac rozwala czolg. Ja sie chowam pod mostem, nie przejmuje flagi. Nagle z nikad pojawia sie Afghan. Zabija Maniaca, Kure ktorego ja nie widzialem pod mostem. Biegnie pod most i sprzedaje mi head'a zabija mnie jednym strzalem
Jako NVA:
- atakujemy srodek, Afghan juz czeka za rogiem z przycelowanym w moj leb karabinem. Wchodzimy z Igorem na srodek 2 kulki i papa.
- akcja z Coltem opisana przez Igora
- Kure przy apteczce na Hotelu rozwala koles z drugiego pietra na Swiatyni
- Probuje zaatakowac swiatynie od wiezy. Zabijam jednego kolesia i rzucam sie za murek - nagle dostaje heada z MUROW!!
- atakuje desperacko mury - zabijam 3, kiedy wchodze na gore po schodach dostaje heada ze swiatyni.

I co do Ciebie Gore - ja sie polewalem ze smiechu jak to widzialem. Istnieja pewne granice!!! PvP gra dobrze - ale to juz jest skromna przesada.

W skrocie: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 6 paź 2004, 21:22 
Moderator forum

ze tak powiem ktokolwiek widzial ktokolwiek wie... :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 6 paź 2004, 22:54 

Exxon Vasquez napisał(a):
no ciekawe, czy podjeliby takie wyzwanie, hmm?

a jak sobie radza z ciezkim sprzetem? imo, wylaczenie mgly ulatwia zadanie pilotom, czolgistom..., what3va, ale tylko do pewnego stopnia...
jak sobie radzą w otwartej przestrzeni?

Gralem z jednym kolesiem od nich, gral jako czolgista i przyznam sie ze jest niezly ba nawet lepiej niz niezly, walczy czolgiem 1:1 w miedzy czasie wychodzi naprawia sie i dalej walczy tyle ze naprawia sie jak tobie sie dzialo laduje hehe na odleglosc niesamowici na zwarciu assaultem (przynajmniej ci co z nimi gralem) juz nie tak niewiarygodni :)
Jak lataja tego nie wiem :)

Tytuł:
PostNapisane: 8 paź 2004, 11:24 

Żeby potwierdzić wasze podejżenia poniżej wkleiłem opis jednego z wielu cheatow undetectet by PB. Nie podam źródła, powód? Polska scena nie będzie cheat'owała :!: :!: :!:

Ok heres the deal on this version. Only thing you will notice hack wise is Sniper Overlay is now up there and the hack might run a little faster. Now source code wise, you guys are going to notice HUGE changes. I did a lot of code optimizitions. I also moved the hack over to DrKenneths module. Some people are going to freak at how much everything changed. I put a lot of work into this.

THIS WILL BE MY LAST RELEASE THAT IS NOT DETECTED BY PB! ALL FUTURE VERSIONS WILL BE NON-PB ONLY! You may also now download the source code to the hack.

Features:
Minimap
NameTags(Dim with distance or no dimming)
3D-Map(enable nametags and then 3D-Map is enabled due to you can turn on and off 3D-Map ingame)
Console
Accuracy(5 total accuracys)
Health Tag Display(Inf and Veh)
SniperOverlay
FogStart800/FogEnd850
ViewDistance775
Get rid of Crosshair
game.viewdistance for console unlock (DETECTED BY PB SO TURN OFF AFTER YOU SET YOUR VIEWDISTANCE!)

All above has its own HotKey
Then there is a HotKey for the below

All On(does not turn on Crosshair hack by default due to some servers having the dot disabled)
All Off

Then there is the Help system. Just goto Help>HacksHelp. You can then get info about each hack and what each hack does.

This version is currently undetected by PB.

:evil:

Ja wiem że dużo osób cheat'uje, ale trudno im to udowodnić bo jak widać są niewykrywalne przez PB :x

Może nie powinienem tego umieszczać tutaj, ale uważam że wszyscy powinni wiedzieć z jakimi przekrętami mają doczynnienia :!:

Ostatnio edytowano 8 paź 2004, 15:01 przez MohammedZaherSzah, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 8 paź 2004, 11:57 

mozesz to info wyslac do tworcow PB ?

Tytuł:
PostNapisane: 8 paź 2004, 12:56 

Moim zdaniem jednak w ogóle niepotrzebnie to wklejałeś na ogólnym forum, lepiej było rozesłać PM do zainteresowanych.
Dopóki ktoś tylko domyśla się, że coś takiego istnieje, jest większa szansa, że po to nie sięgnie. Kiedy ma pewność, bardziej go kusi...

Tytuł:
PostNapisane: 8 paź 2004, 13:40 

Pieprzenie, forum cziterskie z ktorego to pochodzi mozna znalezc w 15 sekund uzywajac Google. Po drugie, jesli czit zostal opublikowany, to jego PB-Undetected potrwa pare dni moze tygodni, dlatego uzywanie takich czitow jest glupota. Ci co "znaja sie na czitowaniu" uzywaja prywatnych, ktore najczesciej sami sobie stworzyli i tylko oni maja do nich dostep.

MohammedZaherSzah napisał(a):
Żeby potwierdzić wasze podejżenia poniżej wkleiłem opis jednego z wielu cheatow undetectet by PB. Nie podam źródła, powód? Polska scena nie będzie cheat'owała

LOL

Tytuł:
PostNapisane: 8 paź 2004, 14:09 

marcinek napisał(a):
Pieprzenie, forum cziterskie z ktorego to pochodzi mozna znalezc w 15 sekund uzywajac Google.

Widzę, że szukałeś... Po co? :wink:

No offence, ale to tylko potwierdza moją tezę. Oczywiście każdy mierzy swoją miarą... :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 8 paź 2004, 14:15 

Po pierwsze to witam wszystkich "Vietnamczyków"

Gram w tą grę bardzo krótko ale już wcześniej spotykałem się w necie z problemami "czystej" gry i w związku z tym taka krótka konkluzja :

Czy przy tak daleko idących podejrzeniach o cheaterstwo nie warto by sprawę postawić na forum laddera i zażądać powtórzenia meczu z udziałem sędziego(jednego lub więcej )
Oczywiście zawsze istnieje ryzyko że oni grali uczciwie ale są b.dobrzy .
ale.........
........ale po przeczytaniu paru opini i komentarzy tutaj zachodzi "uzasadnione podejrzenie ":) wałka przez dużeee W .

P.S.

Wydaje mi się że patch 1.2 daje nowe możliwości obserwcji walki :)

That's all what us not die ,make us a stronger ...

Tytuł:
PostNapisane: 8 paź 2004, 14:27 

marcinek napisał(a):
Pieprzenie, forum cziterskie z ktorego to pochodzi mozna znalezc w 15 sekund uzywajac Google. Po drugie, jesli czit zostal opublikowany, to jego PB-Undetected potrwa pare dni moze tygodni, dlatego uzywanie takich czitow jest glupota. Ci co "znaja sie na czitowaniu" uzywaja prywatnych, ktore najczesciej sami sobie stworzyli i tylko oni maja do nich dostep.

MohammedZaherSzah napisał(a):
Żeby potwierdzić wasze podejżenia poniżej wkleiłem opis jednego z wielu cheatow undetectet by PB. Nie podam źródła, powód? Polska scena nie będzie cheat'owała

LOL

Ale ty niekumaty jesteś, :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 8 paź 2004, 15:21 
Moderator forum

Atrus napisał(a):
mozesz to info wyslac do tworcow PB ?

mogę cię zapewnić ze pierwsze co robi MZS to wysłanie maila z linkiem do PB.

Tytuł:
PostNapisane: 8 paź 2004, 21:07 

NightMax -> LOL LOL

To forum odwiedzane jest przez ludzi z EB i PunkBusted przynajmniej kilka razy dziennie.

MZS -> Odpowiedz na twoim standardowym poziomie, bez komentarza i koniec dyskusji.

Szkoda pisac, forum zchodzi coraz nizej.

Tytuł:
PostNapisane: 8 paź 2004, 23:08 
Moderator forum

no skoro twierdzisz ze jest odwiedzane kilka razy dziennie to znaczy ze jesteś nieźle w temacie sorki ze w ogóle się odezwałem i bardzo cię przepraszam .. już więcej nie będę nic pisał no i powiedz gdzie mam wysłać samokrytykę i w ilu egzemplarzach.

PS wiesz co nic do Ciebie nie miałem ale zaczynasz mi działac na nerwy.

Tytuł:
PostNapisane: 8 paź 2004, 23:25 
Moderator forum

marcinek napisał(a):
Szkoda pisac, forum zchodzi coraz nizej.

Fakt, jeśli ograniczasz się w komentarzu do "LOL" - możesz to na GG wysłać, albo nie śmiecić. Nie rozumiem czemu przyczepiłeś się do MZSa i Maxa...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 61 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2