Teraz jest 24 lis 2024, 06:22

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 29 paź 2004, 15:36 

No tak. Widzę kilka sprzecznych z moim zdaniem opinii... Więc zacznę wypowiedź, jak to wszystko powinno być według mnie:

1. Nowy Desert Combat Final Lostvillage jest żałosny! Po prostu mi się :cry: chce, jak gram na tej mapie! Bardzo już się stęskniłem za starym, wspaniałym, absolutnie fantastycznym Desert Combat Lostvillage. Tego chyba najbardziej mi brakuje w tej grze.

2. Nowy CAR-15 jest rzeczywiście zajefajny, ale Saiga troszeczkę za dooobra... W starym DC akurat jej możliwości były zgodne z rzeczywistością - teraz jest to... lekka przesada. Iraq by wojnę wygrał z czymś takim :lol: .

3. Ja nie mam żadnych lagów, no ale trzeba było zapłacić troszkę za sprzęcik 8) . Mam 1024 MB ramu, łącze 1056 kb/s (czy jakoś tak) grafike super razem z nowym G-Force FX7200, a szczegółów nie będę wymieniał.

Tytuł:
PostNapisane: 29 paź 2004, 15:55 

1. Nowy Desert Combat Final Lostvillage jest żałosny!
Bo nie mozesz znalezc VSS'a? :lol: Przeciez ta mapa wyglada 10x lepiej, a gameplay IMHO wcale na tym nie ucierpial.

Headshot napisał(a):
Iraq by wojnę wygrał z czymś takim
Saiga zawsze taka byla, po prostu trzeba umiec nia grac. W DC_F zmiana przeladowania remingtona musiala miec jakis wplyw na fizyke tej broni (moze jak grzebali w kodzie to cos pogrzebali) bo wg mojego odczucia to wlasnie Remington jest mocniejszy. Co do rzeczywistosci to model tej broni (saiga) sie nijak ma. Saiga w realu potrafi prowadzic ogien ciagly.

Cytuj:
3. Ja nie mam żadnych lagów, no ale trzeba było zapłacić troszkę za sprzęcik
A ja mam komputer sprzed ponad roku, od stycznia nie przeinstalowywany windows_xp. W grze przy ustawieniach high detail wyciagam srednia ok 100fps i zawsze pierwszy wbijam sie na mape. I po co bylo przeplacac tyle za komputer? Cyferki to nie wszystko!

Tak na marginesie to smiac mi sie chce jak widze te wszystkie placze na temat DC_Final. Weszla nowa wersja, jest juz w ClanBase i trzeba sie na nia przestawic i tyle. Kiedys to byly zmiany... ze stingerow nie mozna bylo snajpic do piechoty, albo zabrali nam apacha z gazali. Ilez bylo placzu i marudzenia, a teraz nawet nikt o tym nie pamieta :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 29 paź 2004, 16:42 

Ja uwarzam ze DC sie moze zmieniac tylko na lepsze ...

Tytuł:
PostNapisane: 29 paź 2004, 21:21 

Starałem się nie używać VSS na DC Lostvillage, bo uważam to za broń dla n00bs-players. Mimo wszystko nie ukrywam, że czasami chciałbym mieć takie statystyki jak choćby 140 140 16, jak na starym Lostvillage z VSS. Może to i dobrze, że wyrzucili VSS'a, bo dzięki temu USA ma większe szanse. Saiga to dobra broń, ale w Desert Combat 0.7 była wyraźnie gorsza. Co do Lostvillage, to się mylisz i to bardzo. Nie mogę się przyzwyczaić do czegoś takiego. Moim zdaniem zepsuli tę planszę. Totalna pomyłka. Stara Lostvillage była super nawet w USA. Trochę przesadzili też z nowym CAR(em)-15. Wymiata... 8) Super jest. Na temat sprzętu się nie wypowiadam, bo nie żałuję wydanych pieniędzy, a jeśli i Ty masz dobrego kompa to gratuluję. Ja musiałem przeinstalować System Windows, ponieważ do komputera dostał mi się dosyć groźny virus, który wyżarł mi 40 ( :!: ) GB z twardego dysku. Zostało mi już tylko 130. No, ale i tak wystarczająco. Jeszcze raz na temat Lostvillage - grywalność jest zdecydowanie gorsza. Zresztą pytałem się o opinie różnych graczy na temat nowej planszy i w większości podzielali moje zdanie. Mam nadzieję, że nie przeszkadza Ci moja wypowiedź. Takie jest moje zdanie. Zawsze zdarzają się "jakieś odmieńce", które twierdzą inaczej, niż 9/10 populacji ludzkiej.

Pozdrawiam.

Tytuł:
PostNapisane: 29 paź 2004, 22:06 

Za miesiac wszyscy zapomna o starym LV. Teraz mozna powiedziec ze sie gra jak na nowej mapie, trzeba sie do niej przyzwyczaic.

Tytuł:
PostNapisane: 29 paź 2004, 23:18 

Masz racje, ale teraz ja wręcz boję się wejść na jakiś stary server, bo nie chcę sobie przypominać tych pięknych chwil spędzonych wspólnie z DC0.7 - ja nie chce do tego już wracać. Jest mi bardzo przykro z powodu Lostvillage, ale takie jest życie. Nie będzie łatwo mi się do tego przyzqyczaić, ale muszę. To jest straszna. Jak oni mogli zrobić coś takiefo z tak fantastyczną mapą?! Świat jest okrutny :cry:

Tytuł:
PostNapisane: 29 paź 2004, 23:18 

Masz racje, ale teraz ja wręcz boję się wejść na jakiś stary server, bo nie chcę sobie przypominać tych pięknych chwil spędzonych wspólnie z DC0.7 - ja nie chce do tego już wracać. Jest mi bardzo przykro z powodu Lostvillage, ale takie jest życie. Nie będzie łatwo mi się do tego przyzqyczaić, ale muszę. To jest straszna. Jak oni mogli zrobić coś takiefo z tak fantastyczną mapą?! Świat jest okrutny :cry:

Sorry, za duble-posting. To było nie chcący.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2