Headshot napisał(a):
1. Nowy Desert Combat Final Lostvillage jest żałosny!
Bo nie mozesz znalezc VSS'a?
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Przeciez ta mapa wyglada 10x lepiej, a gameplay IMHO wcale na tym nie ucierpial.
Headshot napisał(a):
Iraq by wojnę wygrał z czymś takim
Saiga zawsze taka byla, po prostu trzeba umiec nia grac. W DC_F zmiana przeladowania remingtona musiala miec jakis wplyw na fizyke tej broni (moze jak grzebali w kodzie to cos pogrzebali) bo wg mojego odczucia to wlasnie Remington jest mocniejszy. Co do rzeczywistosci to model tej broni (saiga) sie nijak ma. Saiga w realu potrafi prowadzic ogien ciagly.
Cytuj:
3. Ja nie mam żadnych lagów, no ale trzeba było zapłacić troszkę za sprzęcik
A ja mam komputer sprzed ponad roku, od stycznia nie przeinstalowywany windows_xp. W grze przy ustawieniach high detail wyciagam srednia ok 100fps i zawsze pierwszy wbijam sie na mape. I po co bylo przeplacac tyle za komputer? Cyferki to nie wszystko!
Tak na marginesie to smiac mi sie chce jak widze te wszystkie placze na temat DC_Final. Weszla nowa wersja, jest juz w ClanBase i trzeba sie na nia przestawic i tyle. Kiedys to byly zmiany... ze stingerow nie mozna bylo snajpic do piechoty, albo zabrali nam apacha z gazali. Ilez bylo placzu i marudzenia, a teraz nawet nikt o tym nie pamieta
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)