Witam,zmieniłem komputer i od razu problem. Moja obecna konfiguracja to GF5900XT 128mb (256bit) Barton 2600+ , 512MB RAM (400mhz), pł.Gigabyte na chipsecie Via KT600. Zainstalowałem sterowniki które dostałem ze sprzętem,odpalam Vietnam,wykrył ustawienia detali na high-elegancko,ucieszony lacze się na serwer. Tu następuje problem,co jakiś czas gra dosłownie się zatrzymuje,robi parę przeskoków i obraz staje,po chwili rusza,jednak ten proces powtarza się co jakiś czas. Grafika gdy już chodzi,jest bardzo płynna i jest super,tylko wlasnie te zatrzymania
Dziwne,wczesniejsza konfiguracja 1,4 athlon +Gf3ti200 128mb,640mb ram (333mhz) i owszem gra chodziła na Low detail,czasem miałem po 6 fps,ale przynajmniej nie zatrzymywała się na 2 sek.Co radzicie? Zmiana sterowników ? (te z
http://www.leadtek.com nie chcą mi się zainstalować)
.
dodam jeszcze,że w dziwny sposób wychodzi się z gry.Mianowicie podczas wychodzenia z różnych gier (Vietnam, GTAIII) występuje dosyć długi czas "dochodzenia" do siebie komputera. Po powrocie do windowsa jakieś 4 sekundy komputer jest totalnie "zamulony",blokuje wszystkie operacje itd.