Pawel SS napisał(a):
A ja proponuje zebysmy w porozumieniu niedopuscili do takich rozgrywek jakie nam Grzesiek przedstawil.
Dlaczego ma byc tak ze ea chce zadbac o slabszych
Grzesiek dlaczego takie głupie rozgrywki maja byc

jesli sie popatrzy na jakiekolwiek elitarne rozgrywki w danej dziedzinie to zawsze chodzi o to zeby brali w nich udzial najlepsi a co za tym idzie wylonic najlepszych zwyciezcow.
Podam ci jeszcze jeden powod dla ktorego trzeba to zmienic i zrobic zgodnie z naszymi oczekiwaniami.Jak dobrze wiesz ludzie przyjada z calej polski i przyjada tylko po to zeby zagrac 2 mecze

jesli tak ma byc to moze ea im oplaci przejazd nocleg itp.
Mam nadzieje ze ludzie zwiazani z lanem(chodzi o klnany polskie ktore biora udzial w lanie)jceszcze raz zaprotestuja za takim regulaminem rozgrywek.mam rowniez nadzieje ze ea podejdzie powaznie do naszego problemu.
Zgadzam sie z tym co przedstawia Pawel bo nie bardzo moge zrozumiec podejscie EA. Jak dlugo mozna zamieszczac newsa o imprezie ( przeciez to jest malo profesjonalne). Taka informacja powinna byc zamieszczona minum 2 tygodnie przez impreza.
System rozgrywek jest totalnie do bani, i uwazam ze jest on wielce nie sprawiedliwy, z jakiej racji mamy jechac na lana i tluc sie miedzy soba ( przeciez walczymy juz na forum

, na lanie chcemy sie integrowac

).
EA a moze by tak wrzucic wszystkich do jednego koszyka ? i zagrac lige, kazdy z kazdym gralby ( skladajace sie z jednej/dwoch map w systemie laddera clanbase). W ten sposob wyloniloby sie najlepszy klan w mozliwie sprawiedliwy sposob, a ludzie co braliby udzial byliby zadowoleni gdyz rozegraliby 16 meczy. I moim zdaniem tak powinien wygladac final z prawdziwego zdarzenia.