Teraz jest 20 kwi 2025, 17:50

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 168 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 6 lis 2004, 13:37 

Wojtas? ŻE CO? Wiesz gdzie mamy te Twoje kary? Szukasz teraz durnego wytłumaczenia waszego dziecinnego zachowania. Wymyśl coś lepszego. Jak ubliżanie komuś i wywyższanie siebie może być karą? :lol:

Poza tym kara za tamte wydarzenia została już dana.
Pamiętasz może jaka ona była? Bo mam wrażenie że nie... :lol:

Wojtas co do jednego masz rację. Ten mechanizm działa w dwie strony. Z tym że jest jedna mała różnica. My was nie znamy więc was w żaden sposób nie obrażamy, tak jak wy. Jesteście żałośni. Jak czegoś wymagacie od innych to się sami do tego stosujcie. Na okrągło zaczynacie dym a potem szukacie głupiego usprawiedliwienia. Śmiać się chce! :lol:

Proponuję zakończyć tą jałową dyskusję i przejść do rzeczy: Co z Lan Party 3?

Tytuł:
PostNapisane: 6 lis 2004, 14:05 

Grzegorz [EA Polska] napisał(a):
Do piatku powstanie informacja prasowa, zaktualizujemy strone http://www.battlefield.gry.wp.pl - a wy badzcie przygotowani.

Grzegorz daj znać wszystkim co i jak bo ludzie się już ostro niecierpliwią...

Tytuł:
PostNapisane: 6 lis 2004, 14:08 

nie chce mi sie tego czytac i nie bede...

Grzegorz EA: moze wrzucisz jakiegos newsa albo cokolwiek bo my sie tutaj klocimy a ludzie nie wiedza czy urlopy brac itd.

Tytuł:
PostNapisane: 6 lis 2004, 14:16 

A ja proponuje zebysmy w porozumieniu niedopuscili do takich rozgrywek jakie nam Grzesiek przedstawil.
Dlaczego ma byc tak ze ea chce zadbac o slabszych :?:
Grzesiek dlaczego takie głupie rozgrywki maja byc :?: jesli sie popatrzy na jakiekolwiek elitarne rozgrywki w danej dziedzinie to zawsze chodzi o to zeby brali w nich udzial najlepsi a co za tym idzie wylonic najlepszych zwyciezcow.
Podam ci jeszcze jeden powod dla ktorego trzeba to zmienic i zrobic zgodnie z naszymi oczekiwaniami.Jak dobrze wiesz ludzie przyjada z calej polski i przyjada tylko po to zeby zagrac 2 mecze :?: jesli tak ma byc to moze ea im oplaci przejazd nocleg itp.
Mam nadzieje ze ludzie zwiazani z lanem(chodzi o klnany polskie ktore biora udzial w lanie)jceszcze raz zaprotestuja za takim regulaminem rozgrywek.mam rowniez nadzieje ze ea podejdzie powaznie do naszego problemu.

Tytuł:
PostNapisane: 6 lis 2004, 14:30 

Pawel SS napisał(a):
A ja proponuje zebysmy w porozumieniu niedopuscili do takich rozgrywek jakie nam Grzesiek przedstawil.
Grzesiek dlaczego takie głupie rozgrywki maja byc :?: jesli sie popatrzy na jakiekolwiek elitarne rozgrywki w danej dziedzinie to zawsze chodzi o to zeby brali w nich udzial najlepsi a co za tym idzie wylonic najlepszych zwyciezcow.
Podam ci jeszcze jeden powod dla ktorego trzeba to zmienic i zrobic zgodnie z naszymi oczekiwaniami.Jak dobrze wiesz ludzie przyjada z calej polski i przyjada tylko po to zeby zagrac 2 mecze :?: jesli tak ma byc to moze ea im oplaci przejazd nocleg itp.
Mam nadzieje ze ludzie zwiazani z lanem(chodzi o klnany polskie ktore biora udzial w lanie)jceszcze raz zaprotestuja za takim regulaminem rozgrywek.mam rowniez nadzieje ze ea podejdzie powaznie do naszego problemu.

Pawel - kazdy z nas by chial takie rozgrywki. Przy takim korzystnym dla Polski ukladzie, zawsze pierwsze 3 miejsca beda utrzymane przez nas :) A EA Games nie chodzi (jak juz kto napisal) o same rozgrywki... chodzi o to zeby maksymalnie zareklamowac sie.. a kiepska reklama EA np. Czechy byloby, gdyby Czesi dostali po pupie w pierwszym meczu i musieli sie zwijac do domu... Protest mozemy zrobic - wszyscy sie chetnie zgodza, ale co to da? Pewnie wezma pierwszych lepszych ludzi z ulicy zamiast ejw, enclave i wila a wtedy to naprawde bedzie wyrownany turniej noobow :) i problem z glowy...

Tytuł:
PostNapisane: 6 lis 2004, 14:46 

Pawel SS napisał(a):

Zgadzam sie z tym co przedstawia Pawel bo nie bardzo moge zrozumiec podejscie EA. Jak dlugo mozna zamieszczac newsa o imprezie ( przeciez to jest malo profesjonalne). Taka informacja powinna byc zamieszczona minum 2 tygodnie przez impreza.
System rozgrywek jest totalnie do bani, i uwazam ze jest on wielce nie sprawiedliwy, z jakiej racji mamy jechac na lana i tluc sie miedzy soba ( przeciez walczymy juz na forum :D, na lanie chcemy sie integrowac :D ).

EA a moze by tak wrzucic wszystkich do jednego koszyka ? i zagrac lige, kazdy z kazdym gralby ( skladajace sie z jednej/dwoch map w systemie laddera clanbase). W ten sposob wyloniloby sie najlepszy klan w mozliwie sprawiedliwy sposob, a ludzie co braliby udzial byliby zadowoleni gdyz rozegraliby 16 meczy. I moim zdaniem tak powinien wygladac final z prawdziwego zdarzenia.

Tytuł:
PostNapisane: 6 lis 2004, 15:06 

Moim zdaniem jest tak:
Zgadzam się co napisał Paweł SS oraz Ethan ale...

Obiektywnie patrząc na sprawę:
To nie jest turniej organizowany dla samych wymiataczy ale dla wszystkich. Nie powinniśmy być tacy samolubni :/
Jak już gdzieś słyszałem Czesi i Węgrzy się do tego przygotowali na maxa. Nawet będą mieć seanse w kinach z rozgrywanych meczy.

Zapewne jeszcze jedną kwestią są sponsorzy i moim zdaniem to oni też zarządali żeby rozgrywki finałowy były międzynarodowe. Co przyjdzie np. sponsorowi na rynku węgierskim, skoro dla nich turniej zakończy się po 2 meczach?

Aha i jeszcze jedno co mnie gryzie:
Jakoś dziwne ale na LP1 nikt się nie martwił o to że ludzie jechali przez pół Polski i musieli wracać po pierwszym meczu...

Tytuł:
PostNapisane: 6 lis 2004, 16:58 

Luki napisał(a):
Moim zdaniem jest tak:
Zgadzam się co napisał Paweł SS oraz Ethan ale...

Obiektywnie patrząc na sprawę:
To nie jest turniej organizowany dla samych wymiataczy ale dla wszystkich. Nie powinniśmy być tacy samolubni :/
Jak już gdzieś słyszałem Czesi i Węgrzy się do tego przygotowali na maxa. Nawet będą mieć seanse w kinach z rozgrywanych meczy.

Zapewne jeszcze jedną kwestią są sponsorzy i moim zdaniem to oni też zarządali żeby rozgrywki finałowy były międzynarodowe. Co przyjdzie np. sponsorowi na rynku węgierskim, skoro dla nich turniej zakończy się po 2 meczach?

Aha i jeszcze jedno co mnie gryzie:
Jakoś dziwne ale na LP1 nikt się nie martwił o to że ludzie jechali przez pół Polski i musieli wracać po pierwszym meczu...
Po pierwsze luki dla wszytstkich byl poprzedni lan ktory mial wylonic najlepszych co tez sie stalo po drugie po pierszym lanie jak pamietam glosno protestowales ze tak byly ustalone rozgrywki i tu musze powiedziec ze denerwuje mne twoja postawa bo jasno z niej wynika ze skoro wy musieliscie jechac pol polski zeby raz zagrac to najlepiej zeby inni tez tak mieli.

Tytuł:
PostNapisane: 6 lis 2004, 17:40 

Hehe łoot? Ja założyłem ten topic? :lol: Myślałem akurat że mój post był odpowiedzią na posta sieny...ale spoko i tak by było że to ejw zaczęło 8)

Tytuł:
PostNapisane: 7 lis 2004, 13:31 
Moderator forum

Obrazek

POZDRO DLA KUMATYCH HEHE

Tytuł:
PostNapisane: 7 lis 2004, 13:39 

i deczko ujaranych chyba :lol: :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 8 lis 2004, 00:09 
Moderator forum

ta Ea to jakas do dupy firma jest ..albo ludzie ktorzy tam pracuja sa na nieodpowiednich stolkach...zenua zenua

Tytuł:
PostNapisane: 8 lis 2004, 03:11 

Hehe fajny topic, moge coś dorzucić? Dlaczego nie ma turniejów Bf 1942 z 10tys. do wyjęcia? ;)

Tytuł:
PostNapisane: 8 lis 2004, 11:13 

CloneTrooper napisał(a):
Hehe fajny topic, moge coś dorzucić? Dlaczego nie ma turniejów Bf 1942 z 10tys. do wyjęcia? ;)

no bo po co mieliby mi oddawac od razu 10k? :) (jaki topic taka odpowiedz :P)

HIC NATUS EST
Scierkens
M.D. CCC. XXIII. CALENDIS NOVEMBRIS

Tytuł:
PostNapisane: 9 lis 2004, 08:35 

CloneTrooper napisał(a):

Bo bf 42 to już historia ;) ile można męczyć podstarzałą gierkę ;)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 168 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2