Teraz jest 26 sie 2025, 05:43

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 60 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2004, 03:47 
Moderator forum

Kur... - krew mnie zalewa jak to czytam. I jeszcze jedziecie PTS, bo przyjeli oszustów, ufając im po prostu... Czy wyście się mózgami z małpimi dupami pozamieniali?

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2004, 11:00 

Hynol napisał(a):
Kur... - krew mnie zalewa jak to czytam. I jeszcze jedziecie PTS, bo przyjeli oszustów, ufając im po prostu... Czy wyście się mózgami z małpimi dupami pozamieniali?

pierwsza osoba myśląca się wypowiedziała(Hynol teraz nie ma zaufania do ludzi,jak kogoś przyjmiesz z zaufania w jego szczere intencje to jesteś dziwak) :? i jeszcze ich CL pisze że wiedział o wszystkim..no comments :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2004, 11:53 
Maskotka BF.pl

KonewA napisał(a):
Dobra chlopaki a teraz przyznawac sie kto gra na dwa fronty !!
Dziewczyn nie podejrzewam o przekrety :)

To miło że kobiet nie podejrzewasz, ale... moim zdaniem nie ma różnicy - kobieta czy facet - kręcić wszyscy potrafią... powiedziałabym nawet że kobiety bardziej i częściej niż faceci...
Najlepiej nie ufać nikomu, a przynajmniej nie na początku... na zaufanie trzeba sobie zapracować, a to trwa i wcale ne jest takie proste jak się niektóym wydaje...

@Calavero - nadal uważam że to co zrobiłeś to był cios poniżej pasa... wiedziałeś że enclaveSE przechodzi trudny okres i nam jeszcze wbiłeś nóż w plecy... ponieważ bardzo jestem przywiązana do chłopaków z byłego enclaveSE to co zrobiłeś szczególnie mnie wkur...zyło, jednak ... nie będę już wracać do tego tematu, gdyż 1) nie jestem już w tamtym klanie, więc w sumie nie pownnam się 'rzucać'; 2) Janek mnie prosił, żebym się trochę 'pohamowała', a ponieważ ja się go (prawie) zawsze słucham, to Ci odpuszczam ;) 3) Osobą która powinna mieć do Ciebie najwięcej pretensji i która powinna Cię zdrowo opierdzielić za to co zrobiłeś, są Maniek A. i jego bracia, gdyż to co 'ukradłeś' było ich autorstwa, oni to opracowali i oni nam to przekazali i to właśnie ich o pozwolenie skopiowania i wklejenia na forum CP's powinieneś się pytać... skoro ani 'moi' chłopcy ani bracia A. nie mają nic do Ciebie, to.. tym bardziej ja nie powinnam...
Bardzo mi przykro że odwaliłeś taki numer, bo.. na prawdę fajnie mi się z Tobą grało... no nie ważne...

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2004, 12:17 
Moderator forum

EZOGHUL napisał(a):
Bylem na dwoch trenach PTS1939 i zadnych taktyk nie bylo najprawdopodobniej dlatego ze PTS1939 dopiero sie dociera.
Wiesz artih ja sie z niczego nie tlumaczylem wiec nie wiem z kad sobie to wzieles, a moze zabolalo Cie to ze na tych dwoch treningach twoja pozycja byla dalece zagrozona ze wzgledu na to ze ja i Kowal bylismy po prostu lepsi?

W całym zajściu dużo mniej pretensji mam do Ciebie niż do Kowala ... więc niepotrzebnie wyjeżdżasz tu z takimi tekstami jak "twoja pozycja byla dalece zagrozona ze wzgledu na to ze ja i Kowal bylismy po prostu lepsi ?" ... na dowód screeny z owego treningu ... :wink:

Nie powiem - podobało mi się w miarę jak graliscie (szczerze - bardziej Kowal) ale moja pozycja w Klanie jest niezagrożona i nie mam się czego obawiać (w żadnym momencie nie byłem słabszy od was) :wink:

Co do Klanu CP's - sprawę uważam za zamkniętą i ubolewam nad tym, że w jakimkolwiek momencie kierownictwo CP's pomyślało o mnie coś złego - nie taka była moja intencja ... o czym piszę w pierwszym poscie tego tematu (ale uświadomienie nt. zachowania dwóch ww. kolegów).

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2004, 13:37 

To wklej z pierwszego treningu tego z przed planowanego pojedynku z wCF :D heady lecialy jeden z drugim.

Ja uwazam sprawe za zamknieta. Ponioslem zasluzona kare :(odszedlem z CP's). Wy macie nauczke i ja mam naucze ale o zabieraniu jakich kolwiek taktyk nie bylo mowy!!

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2004, 13:40 

dobra jak skonczyliscie to zamknijcie temat i zamiast pisac kolejna never end story idziemy pograc!! :D

Co do EZOGHULA polecial z klanu, Kowal tez poniesie konsekwencje!!

THE END

FINITO

Koniec

Okota zamknij temat!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2004, 15:27 
Moderator forum

EZOGHUL napisał(a):
To wklej z pierwszego treningu tego z przed planowanego pojedynku z wCF :D heady lecialy jeden z drugim.

Tak, leciały ... wasze ... już chyba zapomniałes ... ale to na dowód:

1. http://members.lycos.co.uk/pts1939/Tren ... 2004/2.jpg
2. http://members.lycos.co.uk/pts1939/Tren ... 2004/1.jpg

Pozdrawiam ... mniej masła kolego :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2004, 15:28 

EZOGHUL napisał(a):
:D heady lecialy jeden z drugim.

A Ty to w CS grasz ? :p

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2004, 15:44 

Kowal napisał(a):
Gram na ich serwerze a oni bawili się kto będze miał najmniejszy score, a ja grałem normalnie ( latałem se BF109 ) i do nich strzelałem jak już 3 raz zabiłem Spinacza zostałem kicknięty. - NO COMENT

To jest tylko nasza sprawa co robimy na naszym serwie :!: :!: :!:
Mowilismy Ci zebys w nas nie strzelał bo nie gamy na poważnie. Pozatym zrzuciłes ogórki z b17 anie latałes BF109 to tak dla ścisłości ;)

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2004, 16:14 

Ja jak czytalem pierwszy post sprawe przyjalem jako na caly klan cp's czyli m.in mnie :) .Tak po pierwszym wrazeniu na tego posta przyjal by chyba kazdy :?

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2004, 16:24 

artih napisał(a):
EZOGHUL napisał(a):

Tak, leciały ... wasze ... już chyba zapomniałes ... ale to na dowód:

1. http://members.lycos.co.uk/pts1939/Tren ... 2004/2.jpg
2. http://members.lycos.co.uk/pts1939/Tren ... 2004/1.jpg

Zarowno pierwsza jak i drugo fota przedstawia wyniki z drugiego treningu. Wklej z pierwszego

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2004, 16:27 

i po sprawie

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2004, 17:41 

a gugu ,a gugu

juz dobrze dzieciaczki :wink:
na koniec zalóżcie sobie po świeżej pieluszce i skończcie temat :D

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2004, 18:17 
Moderator forum

EZOGHUL co ty bredzisz kolego :?:

To screeny z tego treningu - na żadnym innym nie byłem razem z Tobą ... :wink:

Skoro tak Cię te screeny zabolały ... pograj z nami na jakimś serwie i powtórzymy te staty :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2004, 18:37 

zalatwiajcie se te sprawy na gg

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 60 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2