KonewA napisał(a):
Dobra chlopaki a teraz przyznawac sie kto gra na dwa fronty !!
Dziewczyn nie podejrzewam o przekrety

To miło że kobiet nie podejrzewasz, ale... moim zdaniem nie ma różnicy - kobieta czy facet - kręcić wszyscy potrafią... powiedziałabym nawet że kobiety bardziej i częściej niż faceci...
Najlepiej nie ufać nikomu, a przynajmniej nie na początku... na zaufanie trzeba sobie zapracować, a to trwa i wcale ne jest takie proste jak się niektóym wydaje...
@Calavero - nadal uważam że to co zrobiłeś to był cios poniżej pasa... wiedziałeś że enclaveSE przechodzi trudny okres i nam jeszcze wbiłeś nóż w plecy... ponieważ bardzo jestem przywiązana do chłopaków z byłego enclaveSE to co zrobiłeś szczególnie mnie wkur...zyło, jednak ... nie będę już wracać do tego tematu, gdyż 1) nie jestem już w tamtym klanie, więc w sumie nie pownnam się 'rzucać'; 2) Janek mnie prosił, żebym się trochę 'pohamowała', a ponieważ ja się go (prawie) zawsze słucham, to Ci odpuszczam

3) Osobą która powinna mieć do Ciebie najwięcej pretensji i która powinna Cię zdrowo opierdzielić za to co zrobiłeś, są Maniek A. i jego bracia, gdyż to co 'ukradłeś' było ich autorstwa, oni to opracowali i oni nam to przekazali i to właśnie ich o pozwolenie skopiowania i wklejenia na forum CP's powinieneś się pytać... skoro ani 'moi' chłopcy ani bracia A. nie mają nic do Ciebie, to.. tym bardziej ja nie powinnam...
Bardzo mi przykro że odwaliłeś taki numer, bo.. na prawdę fajnie mi się z Tobą grało... no nie ważne...