666frako napisał(a):
taaa ...słuchaj cFaniaku...masz jakąs radę to nadawaj,jeśli nie to ***** ....zawsze sie przypałęta jakiś kolo od krytyki-poczytaj ciutke,potem sie wypowiadaj LOL ku...
Jesli koles ma słabą zasilke i duze skoki napiecia na AGP -to norma,ze bedzie mial zawiechy,czy czarny ekran,a zmiana sterow nic nie daje...mialem taki problem i akurat u mnie taki zabieg dziala...
taaa

0. sadzac po tonie wypowiedzi jestes niezlym burakiem
1. wlasnie dalem mu rade zeby ciebie nie sluchal bo pieprzysz jakies glupoty, zreszta jak kazdy "sprzetowiec" i "znawca"
2. nadawac mozna program a nie rady
3. chyba pomyliles fora bo "nadajesz" bardziej w tonie komputer swiata z tego co widze
4. nie odwracaj kota ogonem jak nie masz pojecia o czym mowisz
666frako napisał(a):
Jesli koles ma słabą zasilke i duze skoki napiecia na AGP -to norma,ze bedzie mial zawiechy,czy czarny ekran,a zmiana sterow nic nie daje...mialem taki problem i akurat u mnie taki zabieg dziala...
nie wiem czy zauwazyles ze pije nie do samego faktu podniszenia napiecia a raczej do podnoszenia od razu na 1.8, poza tym co ma stabilnosc zasilania ma do rzeczy do napiecia AGP? to sa 2 rozne rzeczy

jak ma skoki to nawet podbicie napiecia na 1.8 nic mu nie da bo podawane napiecie ciagle bedzie niestabilne, 1.8 najprawdopodobniej po chwili spali mu karte, dlatego jak juz to 1.6 a w szczegolnych wypadkach 1.7 a nie jak idiotycznie radzisz od razu najwyzsze 1.8, jak podniesienie napiecia mu nie pomoze - trzeba zmienic zasilke bo najwyrazniej niestabilnie podaje KAZDE napiecie
lepiej nie dawac zadnych rad jak sie nie wie niz udawac "znawce" i gadac jakies bzdury