Witam! Jest to moj pierwszy topic na tym forum i z gory przepraszma miast czyms was zainteresowac zaczynam nudzic
. prawdopodobnie byly juz takie problemy ale jak zobaczylem te wszystkie strony z problemami.. to mi sie odechcialo (a w searchu nic nie znalazlem)
oto moj problem:
Mam taki sprzet:
Procek: Pentium 4 CPU 1,7 Ghz
Pamiec: 766 RAM (DDR)
Grafika: Radeon 9100 AGP (catalyst 4,11)
wybieram servy ze srednim pingiem 50-90 (zazwyczaj 60)
(reszty chyba nie trzeba)
Sam problem:
Bardzo spodobal mi sie mod DC i zagrywam sie w niego ostatnim czasy bardzo ale to bardzo
tylko jest jeden problem - jezeli na mapie sa jakies czolgi badz pojazdy to STRZSZNIE zaczyna mi sie ciac, mam istny slide show. Moja taktyka to wybrac snipera i z dla od pojazdow i od scinajacych kompa bliskich starc.
Komp jest juz lekko starawy ale Dooma 3 jakos przelknal (srednio i na niskich ustawieniach), HL2 (na max ustawieniach i 800x 600 smigal az milo) aler po BF1942 w ogole nie spodziewalem sie ze bedzie az TAK scinal...
Nie wiem czy to wada BFa (moze lepszy procek - dunno) czy to tez zle skonfiguroiwany sprzet (zwlaszcza Radeon) na ktorm sie po prostu niezbyt dobrze znam... bede wdzieczny za rade, zwlaszcza odo osob z podobnym sprzetem...
Z gory dziekuje