Teraz jest 25 cze 2025, 23:45

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 258 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 18  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 19 gru 2004, 20:03 
Moderator forum

generalnie mam niezla beke, skad wy to wszystko wiecie :lol: coraz dokladniejsze dane nt. proca ramu itp :lol: :lol:

"A co ja mam zrobic WUJU?" "To proste, (lyk koniaczku) musisz pojechac do Londynu..."

:lol:

Tytuł:
PostNapisane: 19 gru 2004, 20:15 

Holman napisał(a):
"A co ja mam zrobic WUJU?" "To proste, (lyk koniaczku) musisz pojechac do Londynu..."

:lol:

"Wszystkie Ryśki to równe chłopy..." :lol:

Ja z moim Athlonem 2200 XP+, R9000 Pro 128 MB, 512 MB Ram 333 MhZ jakoś się nie martwie... Mówili, że Doom 3 i H-L 2 To będzie pogrom... A gówno jest :P

Tytuł:
PostNapisane: 19 gru 2004, 20:37 

Wiesz Headshot, jak ja musze nową karte graficzną kupić to Ty napewno(poszukajmy razem sponsorów :wink: ). Może już zauważyłeś że twój GeForce 5600PRO jest gorszy od Radka9550XT(i żeby go podkręcić na prawdziwego 9600XT nie trzeba żadnych chipów podkręcających)A sądze że na Radeonie 9600XT napewno by poszło... :wink: Ram można dokupić do tego czasu :wink: a procek, no cóż, do dupy ale jakoś pociągne.

A tak pozatym, ciągle słysze tylko że "pójdzie na High", "nie pójdzie na Low"... A o Medium wszyscy zapomnieli :wink: :D :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 19 gru 2004, 20:48 

No ja o tym doskonale wiem, Saka. Ale po pierwsze: mój GeForce to nie PRO. Po drugie: chodziło mi bardziej o podkręcenie go do 9800. 9600 to za mało. Mój GeForce zostanie wymieniony, jak tylko wyjdzie model 7600. No i to wszystko. Widzę, że tutaj jest posiedzenie wielkich optymistów - ludzie: zejdźcie na ziemię! Powiem to neutralnie - każdy z nas musi podkręcić swojego kompa, żeby dobże chodził mu BF:2.

Tytuł:
PostNapisane: 19 gru 2004, 20:55 

Sory Headshot że chciałem Ci podkręcić karte na PRO :wink: . Ja jestem optymistą, bo inaczej bym się wykończył. Cały czas wymieniać kompa na lepszy, i lepszy... Jak mi BF2 nie ruszy to pozostane przy '42 lub przerzuce się na Vietnama(jak mi ktoś wyskoczy że mi nie ruszy to zabije :twisted: ) Przecierz to "tylko" gra w sumie..."tylko" :cry: :wink:

A co do tego sponsora, może już się jakiś znalazł?? :wink: :D

PS. Ten model 7600 to żart czy ja jestem zacofany?? :P

Tytuł:
PostNapisane: 19 gru 2004, 23:09 

Ten model 7600 to marzenie.

Sponsora cały czas szukam, ale nikt mi dotąd nie napisał.

Moja karta to nie PRO i nawet nie chcę PRO.

Vietnam spokojnie Ci pójdzie, ale odradzam - bardziej zepsuć Battlefield'a się nie dało. Nie polecam - Desert Combat jest dużo lepszy.

No więc może skończymy tę zbędną dyskusję i jakaś ugoda? Ja jestem za mocnym browarkiem razem, w pubie :) Co Ty na to? Powiedzmy, że w 90% przyznaję Ci rację :)

Tytuł:
PostNapisane: 19 gru 2004, 23:20 

No ok. Browarek to świetna sprawa. Tatra Mocna albo Dębowe to jest coś co tygryski lubią najbardziej :wink: .

A jaki pub w Warszawie polecasz(dobra ja już tu nie offtopicuje :wink: )

PS. Racje ja tobie przyznam albo Ty mi jak BF2 już bede miał na kompie.

Tytuł:
PostNapisane: 20 gru 2004, 02:33 

Troche nowości.

Obrazek

Obrazek

Wiecej screenów na stronie BF-NEWS. :D

Kto umie niemiecki niech sie cieszy. :wink:

I jeszcze kilka informacji na temat BF2:

- During the sprint you cant use your weapons and after the sprint it takes some time till the crosshair retuns to normal.
- Most weapons have rate of fire control (single, burst, auto).
- For the moment the video card must support 1.6 shader and that 3ghz and 6800 or x800 will run the game great, but it will also run well on slower PC's. 8)
- Snipers have camouflage with a scope that is similar to the one in counter-strike.
- Assault class has more armor.
- Grenades can cause some damage to tanks.
- Medics can revive dead teammates within 10 seconds.
- A medic's defibrillator is a one shot kill weapon when used on the enemy.
- Anti-tank rockets require some skill to aim and guide the rockets.

Update #1 :arrow: wiecej info:

SNIPER:
They can act as forward observers for the commander and can do considerable damage to the infantry. The sniper has a ghillie suit that camouflage him well to his surroundings. US scope resembles the one in counter strike, and the Russian scope resembles to the one in DC only with better resolution. Armed with knife, pistol, rifle with scope, binoculars and smoke grenades.

SF:
Special Force is suited extremely well for taking and defending of flags and buildings. Special Forces are no storm troops and should not go head on against the heavily defended positions. They are good for close combat but not very effective at long range. Special Forces are armed with knife, pistol, MP, C4, and binoculars.
The C4 can get stuck on: building, vehicles and players.

ASSAULT:
Main attack unit. Has body armour meaning he takes less damage than others BUT is not as quick as others (without armour). Armed with knife, pistol and assault weapon with grenade launcher (that can cause damage to tanks and very effective against infantry). Very strong unit but needs to work in cooperation with others to maintain its efficiency (ammo, health…)

SUPPORT:
Armed with machinegun as main weapon and good body armour. Can also give ammo to teammates. When in a vehicle, the vehicle becomes the supply vehicle and people around a certain radius will be get ammo.

ENGINEER:
Can repair vehicles and buildings. Armed with DEFENSIVE weapons (not made to conduct an assault). Can see the damage on things. When in a vehicle, the vehicle becomes the repair vehicle and other units around a certain radius will be repaired.

MEDIC:
Is light and agile. Can distribute health packs and revive dead teammates with defibrillator (within 10 seconds: he can see the countdown on his HUD). Defibrillator becomes a one-shot kill weapon when used on enemy. They are quick but not meant to hold or assault flags. The Medic is equipped with defibrillator, pistol, MP, and Med Pack.
When in a vehicle, everyone around it gets health automatically.

AT:
Armed with knife, pistol and MP. Has a rocket launcher and mines BUT IN SHORT SUPPLY so he has to be close to a support unit. Some skill is needed to aim and guide the rocket. The rockets have a rather high reach and are quite quick. Rockets are effective against infantry and armored vehicles.

I don't speak German, but I used Babelfish to translate it and found out a few other things (I think)

Player models are very detailed.

Radio commands are no longer on the F-keys, but selected from an onscreen menu.

Your Field of View is substantially reduced by the Iron sights when you aim.

Players can leave as well as join squads (from a screenshot)

The squad leaders can decide who can join a squad. and unwanted players can vote-kick squad leaders.

Theoretically, a player could form a squad with only himself in it????!?

"Disorganised loners" will have a hard time operating outside a squad becuase they only have Radio Commands to communicate with.

More about the classes

Engineers: (Not sure I've translated this correctly) can rebuild destroyed buildings??????

Medic: Can distribute medpacks which players run over to heal, they can also see the health status of their team mates and where the next nearest team mate that needs healing is.

Anti Tank: Have mines???? (not sure that was translated correctly) they also said that moving targets were hard to hit with the Rocket Launcher, takes a lot of practice.

Update #2 :arrow: Nowe Screeny :

Screeny można znaleść :arrow: TUTAJ.

Obrazek

Hm,czyżby jakaś wieksza dostawa :?: :wink: .

Update #3 :arrow: Nowy Filmik do Pobrania:

Filmik można pobrać :arrow: STĄD.

Filmik waży 173 MB. :wink:

Ostatnio edytowano 20 gru 2004, 11:25 przez (NeW)Ambo, łącznie edytowano 6 razy

Tytuł:
PostNapisane: 20 gru 2004, 02:38 
Moderator forum

bardzo fajnie zrobione modele zolnierzy, wygladaja prawie jak ja na strzelance :) mam nadzieje ze nie ma tu za duzo photoshopa ;)

Tytuł:
PostNapisane: 20 gru 2004, 02:44 

Hm,mnie tam sie podoba i to bardzo.Oke,żeby nie nabijać postów,wszystko co znalazłem do tej pory umieszcze w poście powyżej. :wink:

Ostatnio edytowano 20 gru 2004, 05:44 przez (NeW)Ambo, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 20 gru 2004, 04:17 
Moderator forum

Holman napisał(a):
bardzo fajnie zrobione modele zolnierzy, wygladaja prawie jak ja na strzelance :) mam nadzieje ze nie ma tu za duzo photoshopa ;)

Photoshopa nie ma. To po prostu renderingi z 3DStudia (światło się liczy, bo modele są z gry). Ale i tak ładne :)

Tytuł:
PostNapisane: 20 gru 2004, 10:26 
Moderator forum

(NeW)Ambo napisał(a):
Obrazek

:shock: :) :D :lol:

Worms 2k5 by Dice :D Będzie jazda :D

Tytuł:
PostNapisane: 20 gru 2004, 16:49 

Saka napisał(a):
Wiesz Headshot, jak ja musze nową karte graficzną kupić to Ty napewno(poszukajmy razem sponsorów :wink: ). Może już zauważyłeś że twój GeForce 5600PRO jest gorszy od Radka9550XT(i żeby go podkręcić na prawdziwego 9600XT nie trzeba żadnych chipów podkręcających)A sądze że na Radeonie 9600XT napewno by poszło... :wink: Ram można dokupić do tego czasu :wink: a procek, no cóż, do dupy ale jakoś pociągne.

A tak pozatym, ciągle słysze tylko że "pójdzie na High", "nie pójdzie na Low"... A o Medium wszyscy zapomnieli :wink: :D :wink:

moze troche spozniony post....i moze troche off...ale...
ciekawe jakiego masz tego radeona....znaczy z jakimi pamieciami bo te starsze "wydania" tego modelu i owszem rewelacyjnie sie kreciły...a teraz sie kolegom nie zpodobalo ze za duzo osob kupuje tańsze i robi z nich te drozsze bez dodatkowych kosztów właściwie....i dali na nowe 9550 pamieci 3.3ns (a nie piekne 2.8ns) a one juz tak sie ni kreca....niestety :cry:
a ja nie mialem kasy jak byly jeszcze do dostania... :roll:
niema sprawiedliwości... :D
(a ja nic niewiem o zadnych czipach podkrecających...przeinstalować biosa na karcie i prostym programikiem...wlasciwie przesuwając suwaczek... :D ....podkręcanko...:)...trza tylko dbać o temp...)
http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=15015

Tytuł:
PostNapisane: 20 gru 2004, 17:36 

(NeW)Ambo napisał(a):
- For the moment the video card must support 1.6 shader and that 3ghz and 6800 or x800 will run the game great, but it will also run well on slower PC's. 8)

Hmmm... I don't think so :D

Tytuł:
PostNapisane: 20 gru 2004, 18:13 

Headshot napisał(a):

Hmmm... I don't think so :D

I too :)

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 258 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 18  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2