Teraz jest 21 cze 2025, 18:41

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 65 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 21 gru 2004, 16:33 

Lokalizacja: Szczecin,Duszniki zdroj, Adelaide, Stuttgart, Helsingborg, CapeTown
I obowiazkowo butelka RUMU , PORTO lub ewentualnie WINKO :twisted: dla nieletnich proponuje AMERYKANSKIE WINO MUSUJACE znane pod nazwa COCA COLA :wink:

Ahojjj marynarze. ja mapki juz sciagam 8)

Tytuł:
PostNapisane: 21 gru 2004, 17:07 

wole browara bo coca cola zeby rozpuszcza :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 21 gru 2004, 17:44 

Także już mam te mapki i - huraaaaa!!! - działają :D O ile pamiętam posty z poprzedniej strony 3C było gotowe udostępnić serwer - więc może rzeczywiście spotkalibyśmy się drugiego dnia świąt, aby na razie pograć bez klanowych podziałów? A jeśliby się znalazł chętny do skonstruowania morskiej mapki z kilkoma statkami (i wysepkami dla urozmaicenia żeglugi :P ) no to aż się prosi o zorganizowanie większej morskiej rozróby :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 21 gru 2004, 17:58 

Świeta sa zeby swietowac: jesc, pić i takie tam. Więc mnie raczej nie bedzie.... a bardzo chcialbym zagrac proponuje poniezdiałek juz po świetach kolo 20-21 co wy na to?

Tytuł:
PostNapisane: 21 gru 2004, 18:13 

ja proponuje jutro wieczorem :P

Tytuł:
PostNapisane: 21 gru 2004, 20:58 
Moderator forum

Jutro wieczorem może na Blue by się dało. Wiem że tam części laguje ale na morzu to nie robi aż takiej wielkiej różnicy

Podpis nieczytelny...

Tytuł:
PostNapisane: 21 gru 2004, 21:58 

no ja tez chetnie bym poplywal :twisted: dajcie znac tylko kiedy i gdzie....

Tytuł:
PostNapisane: 22 gru 2004, 12:06 

EST_PL napisał(a):
Jutro wieczorem może na Blue by się dało. Wiem że tam części laguje ale na morzu to nie robi aż takiej wielkiej różnicy

Jeśli Ci się coś udało załatwić Est - to czekamy na konkretny terminek :D

Tytuł:
PostNapisane: 22 gru 2004, 16:31 
Moderator forum

Też sobie zagram. Jakby było mało ludzi, a ja bym zaspał - walcie na GG

Tytuł:
PostNapisane: 23 gru 2004, 21:53 

Dokladnie o takim typie bitwy mysle juz od dluzszego czasu :)
I ja z checia bym sobie poplywal, jednak fajnie gdyby lotniskowce tez byly.
A co do morskich dzialan to mysle ze jest to sprawa skopana w BF-ie. Jak ktos wie jak rozwiazac moje watpliwosci to z checia czekam na rade:
Otoz chodzenie po poruszajacym sie statku jest cholernie trudne... wszystko dziala z opoznieniem, a wejscie na poruszajacym sie niszczycielu (amerykanskim) na drabinki do KM-ow jest praktycznie niemozliwe (przez to opoznienie w ruszaniu i wszystkim). Na japonski przypuszczam ze jest latwiej, bo tam drabinki sa umieszczone w osi poruszania sie okretu.
Rowniez start samolotem z plynacego lotniskowca to najpierw jazda aeroplanem do tylu po czym praktycznie mozna sie oderwac gdy predkosc wobec lotniskowca mamy w okolicach 0.
Kolejna kicha jest (chociaz to moze specjalnie) z cholernym falowaniem na Yamato ktore strasznie utrudnia celowanie), podczas gdy na PrinceOfW(ales) nigdy tego nie odczulem. Tu jest jeszcze wtedy skopane to ze Yamato byl o wiele wiekszym okretem od Prince of Wales i to ten drugi powinien o wiele mniej byc stabilny. Rowniez dziala prince sa (wg mnie - z obserwacji) o wiele mocniejsze. Rzeczywistosc byla kompletnie inna. Yamato by swoimi pociskami na rozjechal wiekszosc innych pancernikow (jako jedyny mial dziala 460mm). I jeszcze na zakonczenie tej serii zazalen: Na Midway owszem... Yamato byl obecny, ale prince of wales to mimo wszystko pod wode poszedl POL ROKU WCZESNIEJ (kolejna sprawa ze to byl nie amerykanski a angielski okret) i tu tworcy dali ciala kompletnie.
A co do innych spraw, to jeszcze: czemu na pancernikach nie porusza sie krzyzyk celowania tylko same lufy?
I tez... ladowanie 20 torped w statek zeby zatonal... hmmm... to moglo byc wierniej oddane.

Pozdrawiam swiatecznie.

ps. Napiszcie jaki serwer i dokladnie kiedy (i ktora z plansz). Jestem za drugim dniem swiat.

ps2. A jak by cos to ostatnio znalazlem fajny serwer chyba niemiecki, na ktorym jest midway non stop :) Nie pamietam ip, ale w nazwie jest "Midway 24/7" i jest to serwer jakiegos klanu. Znalazlem go przez wyszukiwanie za pomoca wyszukiwarki gry.

Tytuł:
PostNapisane: 23 gru 2004, 23:19 

faktycznie chemik333, no niestety BF nie jest zbyt realistyczny ;>
a co do tematu to ja również jestem chętny i gotowy na morską bitwe,

ps. jezeli macie linki do innych morskich custom mapek zapodajcie ;]

Tytuł:
PostNapisane: 24 gru 2004, 00:23 

chemik333 napisał(a):
Kolejna kicha jest (chociaz to moze specjalnie) z cholernym falowaniem na Yamato ktore strasznie utrudnia celowanie), podczas gdy na PrinceOfW(ales) nigdy tego nie odczulem. Tu jest jeszcze wtedy skopane to ze Yamato byl o wiele wiekszym okretem od Prince of Wales i to ten drugi powinien o wiele mniej byc stabilny. Rowniez dziala prince sa (wg mnie - z obserwacji) o wiele mocniejsze. Rzeczywistosc byla kompletnie inna. Yamato by swoimi pociskami na rozjechal wiekszosc innych pancernikow (jako jedyny mial dziala 460mm). I jeszcze na zakonczenie tej serii zazalen: Na Midway owszem... Yamato byl obecny, ale prince of wales to mimo wszystko pod wode poszedl POL ROKU WCZESNIEJ (kolejna sprawa ze to byl nie amerykanski a angielski okret) i tu tworcy dali ciala kompletnie.
A co do innych spraw, to jeszcze: czemu na pancernikach nie porusza sie krzyzyk celowania tylko same lufy?
I tez... ladowanie 20 torped w statek zeby zatonal... hmmm... to moglo byc wierniej oddane.

Też mnie to strasznie denerwuje w Yamato :twisted: .. przechyla się na boki przy skręcie jakby zaraz miał zatonąć :wink: .. zresztą przy starzale też jest jakieś przechylenie... :roll: ... No zdecydowanie w BFie Prince of Wales jest lepszy .. No ale programiści chcąc wyrównać siły ... dali japończykom lepsze niszczyciele :) więc w sumie szanse są wyrównane...

..A moim ulubionym zajęciem na Midway jest uganianie się niszczycielami za łodziami podwodnymi .... :D :D (szczególnie tym amerykańskim ...bo raczej tylko do tego się nadaje :wink: )

Ostatnio edytowano 24 gru 2004, 00:29 przez marteen, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 24 gru 2004, 00:25 

Tak więc czy któryś ze szczęśliwych klanów-posiadaczy serwera mógłby postawić w I czy II dzień świąt serwerek z czysto morską mapką (chociażby "Bitwę o Atlantyk")?

Czekamy na odpowiedź (pozytywną oczywiście :P ).

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 65 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2