Headshot napisał(a):
Co do Saigi no to nie do końca się zgadzam z Tobą, Markus - powiedz mi, jakie szanse ma Saiga z M16 na odległość? Żadne. Oczywiście nie trzeba posiadać wielkich umiejętności, żeby strzelać i celować z niej, ale mimo wszystko trudno jest zabić kogoś, kto jest 30-40 metrów od Ciebie. Nie stanowi to problemu w przypadku 5 metrowej różnicy, ale powiedz mi, gdzie na wojnie znajdziesz się 5 (słownie: P I Ę Ć) metrów od wroga? Nigdzie.
Własnie - tu jest cała 'tajemnica' uzywania saigi
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
- np. na dc lost village nie ma problemu - tam mozna praktycznie caly czas biegac w terenie zabudowanym. Przy odrobinie umiejętnosci na kazdej miejskiej mapie walczy sie na krotki dystans. Kierownik z saigą widząc przeciwnika z m16 w duzej odległosci zawsze zdązy sie schowac w zabudowaniach.
Inaczej sprawa wygląda na mapach gdzie są otwarte przestrzenie - tam klasa inżyniera nabiera nowego wymiaru (mozliwosc zreperowania swojego pojazdu to podstawa:) ) Na el alamein tez gram saigą - bo tam czesto siedze w czołgu
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Headshot napisał(a):
P.S. Markus, przemyślałeś moją/naszą propozycję? Jak coś to pisz (no chyba, że nie zapisałeś mojego numeru GG... Masz przy profilu
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
)
tak jak pisalem - chcialbym, ale jestem nie czasowy - gram 'z doskoku' w przerwach miedzy pracą a pisaniem swojej pracy
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Gdybym zaczą grac w jakims klanie to pewnie nigdy bym tej pracy nie napisał, a z biura to by mnie wywalili za przysypianie w godzinach pracy. Coś za bardzo mnie wciąga to granie
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
ale, THX za propozycje.